`a takıma çıktım, sanki suç işledim`

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Batuhan, Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini söyledi, alt yapıdan yetişen oyuncuların Türkiye’de ikinci sınıf muamelesi gördüğünü iddia etti.

BEŞİKTAŞ’ta oynayacak mı oynamayacak mı? Mustafa Denizli, istiyor ya da istemiyor denildi Batuhan Karadeniz için. Ama o hep sustu. Sonunda suskunluğunu Hürriyet’e bozdu. Genç golcü bir konuştu, pir konuştu: “Dikkat edin alt yapılardan yetişen tüm oyuncular ikinci sınıf muamelesi görüyor. Beşiktaş’ta kaldığım süre içersinde sürekli eleştirildim. Ne kadar da çok önemliymiş özel yaşamım."

Oyuncular çürütülüyor

Beşiktaş’ta A takıma çıktığım günden bu yana sanki suç işlemişim. Mustafa Hocamın sistemi var. Takımın forveti var. Benim oynamam oldukça zor. Bu nedenle hocamdan ayrılmak için izin istedim.

Rıza Hocam alt yapıdan geldiği için futbolcu psikolojisini çok iyi biliyor. Şenol Ustaömer, Fatih Terim benim özelliklerimi bildikleri için Milli Takıma aldılar. Ama nedense kendi takımımda oynama şansı bulamıyorum. Türkiye’de golcü yetişmiyor diyorlar. Oyuncu yetişiyor ama çürütüyorlar.” (Hürriyet)

Adam Haklı Nobre'yi Nihat'ı Oynatacağına Batuhanı Oynat :saskin

İlk Defa HakLı Batuhan.. Oynat Şu GençLeri Hoca Oynat.. Şuankı Kaybettıgımızden FazLasını Kaybetmeyız Emın oL..

Geri