A.Madrid, Barca'ya ilk yenilgiyi tattırdı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
A.Madrid, Barca'ya ilk yenilgiyi tattırdı

İspanya La Liga'nın 22. haftasında evinde Barcelona'yı ağırlayan Atletico Madrid'e 3 puanı getiren golleri 9. dakikada Diego Forlan ve 23. dakikada Simao Sabrosa kaydetti. Barcelona'nın tek golü ise 27. dakikada İbrahimovic'ten geldi.

Atletico Madrid bu galibiyetle 27 puanla 11. sıraya yükseldi. 55 puanla liderlik koltuğunda oturan Barcelona'nın ise ikinci sırada yer alan Real Madrid ile arasındaki puan farkı 2'ye indi.

Kaynak

Yıldıray abi ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum ve sana katılıyorum :p

Biz bi aileyiz :)

Seviyorum takımımı ve taraftarını :lol: :lol:

..:.. Barcelone yı dize getirmiş takım Gs yi öttürür arkadaslar şimdiden gemiş olsun ama yine bir bjk li olarak GS nın mactan galıp olmasının gonul ıster ama mantık ole demıyor A. madrid agır basıyor hemde tonlarca ..:..

Demekki herkes aynı şeyi düşünüyo =)

Gerçi Belli olmaz bu işler.

Maç Oynanmadan Yorum Yapmak Kolay,
Maç Oynansın Eğer Yenilirsek Yorum Yaparsınız,
Ama Yaptığınız Yorumlardan Belli Ki Yenilmesini İstiyorsunuz,
Bir Galatasaraylı Olarak Avrupa Kupalarında Hangi Türk Takımı Oynarsa Oynasın Türk Takımlarından Yanayım Takım Rengi Farketmez.

Hiçbir Maç Oynanmadan KazanıLmaz, Herşey Sahada BeLLi OLur, A.Madrid'in Bu GaLibiyet Rehavet Mi Yaratacak, Yaratmayacak Mı? GaLatasaray'ı Küçümseyip UmursamamaLarına Mı Sebep OLacak, Yha Da Tam Tersi Mi OLacak, GaLatasarayLı OyuncuLarında Barca'yı Yenen A.Madrid'e Karşı BiLenecekLerini Düşünmek Mantıksız OLmaz, Bu KombinasyonLarın Hepsi Perşembe Akşamındaki 90 Dk. Sonrasında BeLLi OLacak...

Maç Oynanmadan Yorum Yapmak Kolay,
Maç Oynansın Eğer Yenilirsek Yorum Yaparsınız,
Ama Yaptığınız Yorumlardan Belli Ki Yenilmesini İstiyorsunuz,
Bir Galatasaraylı Olarak Avrupa Kupalarında Hangi Türk Takımı Oynarsa Oynasın Türk Takımlarından Yanayım Takım Rengi Farketmez.

Sen ne kadar anlatırsan anlat ; anlattığın karşındakinin anladığı kadardır dostum kasma Perşembe'yi bekle ;)

Kimse kimsenin yenilmesini istemiyo.

Ama BArca gibi bi takımı yenen adamında Gs karsısında ne yapacağı az çok belli.

Ama tabi futbol bu ne olacağı belli olmaz.

Kimse kimsenin yenilmesini istemiyo.

Ama BArca gibi bi takımı yenen adamında Gs karsısında ne yapacağı az çok belli.

Ama tabi futbol bu ne olacağı belli olmaz.

Ya Çok saçma konuşuyoprsunuz .. Ona Bakarsan Bjk de Manchester in Sahasında Mancshester ' i yendi ? Bjk Nin Manchester den büyük old. mu gösterir .. Ya da Bizim Türk Takımları Eskiden de Avrupa nın devlerini Devirdi .. İyi mi oNLardan ? Hem Gs. ın Full kadrosu Atl. Madrid ' i 3 Ler Ama çok sakatımız var in$aLLah kaanırız .. Lille de Çok goL atan bir takım Perşembe Günkü Maçta Dua Edin Lugano yetişsin

Ya Çok saçma konuşuyoprsunuz .. Ona Bakarsan Bjk de Manchester in Sahasında Mancshester ' i yendi ? Bjk Nin Manchester den büyük old. mu gösterir .. Ya da Bizim Türk Takımları Eskiden de Avrupa nın devlerini Devirdi .. İyi mi oNLardan ? Hem Gs. ın Full kadrosu Atl. Madrid ' i 3 Ler Ama çok sakatımız var in$aLLah kaanırız .. Lille de Çok goL atan bir takım Perşembe Günkü Maçta Dua Edin Lugano yetişsin

Olm BJk yendide ne oldu.

Adamlar full yedek çıktıda yendiler.

Biz büyüklükten bahsetmiyoruz ayrıca oynanan oyundan bahsediyoruz.

Gese topmu oynuyo zannediyon sen.Gol atacak adam bile yok.

Liderliğiniz bile hükmen yendiğiniz maçla geldi.

Atletico son sıralardaki takımdan 5 yiyince hiçbişey olmuyo ama, eksikleri olan barçayı yenebilince hemen seviniyorsunuz..aynı şey fb için olsa ben üzülürdüm bu yüzden sizleri sevmiyorum sizin gibiler yüzünden de fbli taraftarlara önyargı ile yaklaşıyorum..

Olm BJk yendide ne oldu.

FuLL yedek ?? ne saçmaLıyorsun sen yaw ?? O fuLL yedek dedıgın kadroda kimLer vardı kimLer.. Ayrıca o yıne fuLL yedek dedıgın kadro 1 hafta sonra depLasmanda Tottenham'ı yendı..

Gs maçına geLince.. Umarım gs kazanır.. 1999 - 2000'de buna benzer süpriz cıkışLarı vardı, inşaLLah bi yenısını yaparLarda türkiyeyi gururLandırırLar.. ;)

Olm BJk yendide ne oldu.

Manchester'ı yendiğiniz maçta da onlar yedekle çıkmıştı buna ne dersin ?

İnşaallah İspanya'da A.Madrid'i Yenip Geleceğiz Yada İstanbul İçin Avantajlı Bir Skorla Döneceğiz.
Bu İşin Yedeği Var Mı Beşiktaş İngiltere'de M.United'i Yendi.
Kimse Demez Ki M.United Yedek Çıktı Diye,
Diyecekleri Sadece Beşiktaş'ın İngiltere'de M.United'i Yendiği.

MozoLe Miяach;4916371' Alıntı:
FuLL yedek ?? ne saçmaLıyorsun sen yaw ?? O fuLL yedek dedıgın kadroda kimLer vardı kimLer.. Ayrıca o yıne fuLL yedek dedıgın kadro 1 hafta sonra depLasmanda Tottenham'ı yendı..

Gs maçına geLince.. Umarım gs kazanır.. 1999 - 2000'de buna benzer süpriz cıkışLarı vardı, inşaLLah bi yenısını yaparLarda türkiyeyi gururLandırırLar.. ;)

Aynen katılıyorum avrupada fenerbahçede olsa bjk de olsa ben onlara destek veririm sonuçta Türkiyeyi tanıtıyo ben galatasaraylı olarak fenere lile maçında başarılar dilerim umarım galibiyetle döner tabi galatasarayımda beşiktaş tartışmasına gelince manchester unitedin yedek dediğiniz kadrosunun toplam değeri hemen hemen beşiktaşla aynı değer de biz fut bolcuya bakmayız isme bakarız beşiktaş kimi yendi manchester unitedi helal olsun ayrıca taraftarı da müthişti ingilizler ağzını açamadı bian maçı inönüde oynanıyo sandım bu kadar fazla bu konuyu sulandırmaya gerek yok

Fener, ManU'yu İngiLtere'de Yendiğinde De, Beşiktaş CheLsea'yi Ve ManU'yu İngiLtere'de Yendiğinde De, Bir GaLatasarayLı OLarak Bir Türk Takımının AvrupaLıLara Ders Verip Türk'ün Gücünü Göstermesini Her Daim GururLa Ve ALkışLa İzLedim, Bazen Bu Tip Eski MaçLarı Tekrar İzLeyip "HeLaL OLsun" Dediğim OLmuştur, Hatta HatırLıyorum Burada Beşiktaş'ın BarceLona Maçı Vardı, Ahmet Dursun, İLhan Ve PascaLLı Kadrosuydu Maçı Beşiktaş ALmıştı MeseLe O Maçta Tekrar Tekrar İzLesem KeyifLe GururLa İzLediğim MaçLardandır, Sergen'in 2 GoL Attığı CheLsea Maçı, Buradaki LiverpooL Maçı Gibi, İşte Keşke Aramızdaki Bazı KişiLerde Bu Erdeme Sahip OLabiLseLerde En Azından O Takıma Ve Taraftar Grubuna Birazda OLsun SempatiyLe BakabiLsek Ama Nerdee...

Geri