A.Madrid 1-1 GS [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç - Tek BaşLık]

o.çocukLarına çok güzeL oLdu..yapmadıkLarı şerefsizLik kaLmadı tribünde..yok Türkiye avrupa değiLmiş,barbarmış zartmış zurtmuş..Gt korkusundan gs iLe eşLeşmemek için Tr'nin avrupaya dahiL oLmadığını diyecek kadar gerzek bu herifLer..Bu skora o kadar sevindim ki..Bi Türk takımı seni avrupadan eLeyip avrupa kupasında yoLuna devam etsin de gör annenin vajinasını..

bir baros olsaydı orda bitirirdik işi asıl endişe edilecekse şimdi edilsin bence çünkü samiyende biz strese giriyoruz bazen ama gol atarız bu takıma samiyende golde yeriz büyük ihtimalle bi gerçek varki ispanyadaki maçtan daha zor olacak rövanş maçı hadi hayırlı allah yar ve yardımcımız olsun

WELCOME TO HELL

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hellWe're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Bir İspanyol Gazetesi ''Eğer Atletico turu geçmek istiyor ise, Cehennem'de acı çekmek zorunda''

Bence Atletico taraftarından çok Fener taraftarı üzüldü.
Ne Yapalım Avrupa Fatihi Olunmaz Doğulur...

De Gea G.Saray'a yetişecek mi?

Atletico Madrid'in file bekçisi David De Gea, Galatasaray ile oynayacakları rövanş maçında takımdaki yerini alamayacak.

33p4tio.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan kaleci David De Gea'nın, bu hafta ligde Almeria maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Atletico Madrid Kulübü doktorları tarafından bugün kontrolden geçirilen De Gea'nın, sağ bacak kaslarında aşırı yüklenmeden kaynaklanan bir sakatlığının bulunduğu bildirildi.

La Liga'da bu hafta sonu deplasmanda Almeria'ya karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek olan De Gea'nın, gelecek haftaki Galatasaray rövanş maçına yetiştirilmesi için doktorların tüm çabayı gösterecekleri belirtildi.

İspanyol basını, De Gea'nın yerine oyuna giren kaleci Asenjo'nun hatası sonucu Galatasaray'ın beraberlik golünü attığını yazıp, Asenjo'yu sert dille eleştirmişti.​

Ben dahiL çoğu tanıdığım Asenjo'ya dikkat geLeceğin kaLecisi derken De Gea Asenjo'yu geride bıraktı,şimdi Asenjo'nun oynamasını istiyoruz.. =)
geçmiş oLsun..

OyuncuLara Tek Tek Bakacak OLursan Bizimde OyuncuLarımız Dünyaca ÜnLü, Ama ÖnemLi OLan En Az Rakip Kadar Koşup MücadeLe EdebiLip Ayakta KaLabiLmekte, Bu Maçta MücadeLesini Ortaya Koyup Ayakta KaLabiLen Takım Kazanacak, Bu Bakımdan ÖzeLLikLe Orta SahaLara Büyük Görev Düşüyor Bu Maçta, Orta Sahası Çok Koşan ÇaLışan, Diğer Takımı Orta Saha OyuncuLarı AnLamında Ezen, Daha İyi Pas Ve Pres Yapıp Oyun Kuran Takım Kazanacak, İnşaLLah Orta Saha OyuncuLarımız O Gün GünLerine OLurLar, ÖzeLLikLe Ön Libero Mevkinde Oynayacak OLan Mustafa Sarp, ELano(Mehmet TopaL)'a Çok Büyük Görev Düşecek Bu AnLamda...

Hiçbir Maç Oynanmadan KazanıLmaz, Herşey Sahada BeLLi OLur, A.Madrid'in Barca GaLibiyeti Rehavet Mi Yaratacak, Yaratmayacak Mı? GaLatasaray'ı Küçümseyip UmursamamaLarına Mı Sebep OLacak, Yha Da Tam Tersi Mi OLacak, GaLatasarayLı OyuncuLarında Barca'yı Yenen A.Madrid'e Karşı BiLenecekLerini Düşünmek Mantıksız OLmaz, Bu KombinasyonLarın Hepsi Perşembe Akşamındaki 90 Dk. Sonrasında BeLLi OLacak...

Maçtan GünLer Önce Sitede Ve Msn'de Birçok Arkadaşa Bu Maçı Kaybetmeyeceğimizi SöyLemiştim Hatta Erce, Lazish, GebzeLi Ve Country'e Bu Maça Direk 0 Basın Dediğimi HatırLıyorum, Maçtan Önce Fark Yersiniz Barca'yı Yiyen Sizi Havada Karada Götürür Tarzı KonuşanLara İtaf Ediyorum Bu Maçı Kapak OLsun Diyorum Ve OnLarı Da Buraya Yorum Yapmaya BekLiyorum Açıkcası Maçtan Sonra, Neyse GeLeLim Maça Maçta YepıLması Gereken YapıLdı Rakibin Pas BağLantıLarını Kesip Oyun Kurmasını EngeLLedik, Oyuna Konsantre OLmamaLarını SağLadık, Buna Da Hafif TatLı Sert FutboLumuz EkLenince Gereken GoLü De BuLmamız Herşeyi PerçinLedi, Şu Maçta Bir Baros OLsaydı Herşey Çok Daha FarkLı OLabiLirdi Çünkü Baros'un YokLuğunda Herkes Forvet Oynamaya Soyundu OrtaLık Karıştı Kimin Nerde Oynadığı BiLe BeLLi OLmayan Tüm MevkiLerin Birbirine Girdiği Bir Takım Görüntüsü ÇiziLdi Bu Yüzden Baros 2 Haftaya Takıma GeLdiğinde İşte O Zaman AsıL GaLatasaray'ı İzLeyeceğiz, Herkes Takıma SaLLıyor Ama UnutuLmaması Gereken Konu Bu Takımda Forvet Yok, Forvetsiz BöyLe İse AsıL Forvet Baros GeLdiğinde NasıL OLacak Merak Ediyorum, Ayrıca Şunu Da BeLirticem Herkes GaLatasaray'a Laf Ediyor Ama KendiLeri FuLL Kadro NeLer YapıyorLar Bu Da Kocaman Bir Soru İşareti, Kısacası Herkes Birbirini ELeştirmektense Kendi İşine Ve Durumuna Baksın...

Ben de zaten eksikLerden doLayı zorLanırız ve eksikLer takıma katıLmazsa bir sonraki turda rahat eLeniriz diyorum.. ;)

SiR ReaLiST Gerçekten yazdığın gibi oldu ama Barcayı yenen takım bizide yeneceğini düşünmüştüm nitekim senin yazdığın çıktı.=)

UEFA Avrupa Ligi’nde Atletico Madrid ile Galatasaray’ın 1-1 berabere kalmasını değerlendiren İspanyol gazeteleri, "İyi Atletico, kötü sonuç" ifadesini kullandı.
Atletico Madrid’in Galatasaray karşısında iyi bir futbol sergilediği ve üstün oynayan taraf olduğu savunulurken, De Gea’nın yerine oyuna giren kaleci Asenjo’nun geç çıkışıyla "Galatasaray’a beraberliği hediye ettiği" yazıldı.

Asenjo’nun çok sinirli bir şekilde sahaya girdiğini yazan İspanyol gazeteleri "Asenjo kendi mezarını kazdı", "Asenjo’nun siniri Atletico’yu cezalandırdı" başlıklarını attı.

Bu arada Galatasaray’ın en iyilerini kaleci Leo Franco ve golün sahibi Keita olarak gösteren İspanyol basını, önemli kurtarışlar yapan Galatasaray’ın kalecisi için "Leo Franco’nun tatlı intikamı" yorumunu yaptı.

İstanbul’da oynanacak rövanş maçı için "gol atmak şart oldu" ifadesini kullanan İspanyol gazeteleri, Ali Sami Yen Stadı’nın ortamına atıfta bulunarak, "Eğer Atletico bu turnuvada yoluna devam etmek istiyorsa, en zorunu yapmak ve cehennemde acı çekmek zorunda" diye yazdı.

Geri