A.Madrid 1-1 GS [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç - Tek BaşLık]

Cαη

New member
Reaction score
0
2vsnkno.jpg
-
14ugk5u.jpg

2nspgtg.jpg

Atlético de Madrid - Galatasaray

Stad : Vicente Calderon

Hakem : Alexei Nikolaev

Saat : 22.05 / Futbol Smart

Atletico Madrid 2009-10
Kale
1 Sergio Asenjo
13 Roberto Jimenez
43 David de Gea

Defans
2 Juan Valera
3 Antonio Lopez
4 Mariano Pernia
17 Tomas Ujfalusi
18 Alvaro Dominguez
21 Luis Perea
22 Pablo Ibanez
24 Leandro Cabrera

Orta Saha

6 Ignacio Camacho
8 Raul Garcia
9 Jose Manuel Jurado
12 Paulo Assunçao
19 Jose Antonio Reyes
20 Simao Sabrosa
23 Cleber Santana

Forvet
7 Diego Forlan
10 Sergio Agüero
14 Florent Sinama Pongolle

Maç Öncesi Gelişmeler​

Atletico Madrid Barcelona'yı Mağlup Etti​

2i6z2aa.jpg

İspanya La Liga'nın 22. haftasında UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Atletico Madrid sahasında Barcelona'yı 2-1'lik skorla mağlup etti ve liderlik koltuğunda oturan rakibine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırmış oldu.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan karşılaşmada Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Diego Forlan ile 22. dakikada Simao atarken, Barcelona'nın tek golünü ise 27. dakikada Zlatan Ibrahimovic kaydetti.

Bu sonucun ardından Barcelona 55 puanda kalarak liderliğini sürdürürken, Atletico Madrid ise puanını 27'ye yükselterek 11. sıraya yerleşti.

İspanya Ligi'nin son üç haftasında iki yenilgi, bir de beraberlik alan Atletico Madrid bu sonucun ardından üç hafta sonra galibiyetle tanışmış oldu.

Atletico Madrid
De Gea - Ujfalusi, Perea, Dominguez, Lopez - Simao, Assuncao, Tiago Reyes (Dk.88 Valera), - Kun Agüero (Dk.90 Balde), Forlan (Dk.82 Jurado)

Barcelona
Valdes - Jeffren (Dk. 61 Bartra), Puyol, Milito, Maxwell - Keita (Dk.8 Pedro), Busquets, Xavi (Dk. 78 Bojan), İniesta - Messi, Ibrahimovic

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında 18 Şubat Perşembe günü Vicente Calderon Stadı'nda Atletico Madrid'le karşılaşacak.​

Burda paçayı kurtaracak bi skor alsınlar yeter.

En azından beraberlik.

9pq82q.jpg

B_6078_27b.jpg

B_6187_B.jpg

Aslan’ın İspanya planı hazır

Avrupa Ligi’nde Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

64573_news.jpg

UEFA Avrupa Ligi’nde çarşamba günü Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, zorlu deplasman öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Madrid temsilcisi karşısında izlenecek taktik planı da şekillenmeye başladı.

Fanatik’in haberine göre, sakatlıklar nedeniyle hücum bölgesinde sorun yaşayan sarı-kırmızılı ekip, Fildişi Sahilli yıldızı Keita’ya ileri uöta görev vermeye hazırlanıyor. Dünkü antrenmanda 3 gol atan Keita, yeni görevine hazır olduğunun sinyallerini veriyor.

Diğer yandan Atletico Madrid maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda soru işaretleri olan Arda Turan’dan iyi haberler geliyor. Sabah’ın haberine göre, Dün çekilen MR sonrası Antalya kampına katılan Arda, yüzde 99 ihtimalle İspanya’da takımını yalnız bırakmayacak.

logo_hp.png

madrid dün gece barça karşısında özeLLikLe iLk yarıda gösterdiği tempoyu gs karşısında tekrarLayabiLir mi? , o maçın yorgunLuğunu gs karşısında hisseder mi? , gs boş geçirdiği haftasonu avantaj oLarak mı yoksa dezavantaj oLarak mı karşısına çıkar?

ne oLacağı beLLi oLmaz ama keyifLi maç oLacağı yüksek ihtimaL..

ben fanatik bir galatasaraylıyım ama ne yalan söliyim bu sezon bizim takım çok enteresan 5 dk da 2 golde yiyebilir 5 dk da 2 golde atabilir ama şuanki tabloya baktığınızda banko madrid gibi duruyor fakat dediğim gibi galatasaray bu sene ilginç bi takım bi bakmışsınız yenipte gelmiş (inşaallah) ama 5 te yiyebiliriz o yüzden allah yar ve yardımcımız olur inşallah ama ben gol atacağımıza inanıyorum
eğer 90 dk oynarsa santosta maçın yıldızı olur diyorum

saygılarımla

Barça karşısında oynadıkları Futbol pek iyi değildi ( Barça'nın çok fazla eksiği olmasına rağmen ) A.Madrid'in fakat kendi evlerinde bir başka oynuyorlar .

Bu maçta Gs gol yer ama atarmı orasını kestirmek güç
1 Olur .
:001_cool:

Haydi Aslanım Bazı çenesi DüşükLere Süper Cevap Ver. . Bizi Destekleyen Arkadaşlara da Teşekkürler

Sanma ki dönerim artık geriye
Bu sana aşkımdan en son hediye
Beni hatırlayıp ağlarsın diye
Kapına kırmızı bir gül bıraktım

Ellerde cigara seni izledik
Kırmızı gülleri kapına serdik
Tutmadın sevgilim ellerimizden
Koştuk biz yine Cimboma geldik

PEŞİNDEYİZZZ

Hiçbir Maç Oynanmadan KazanıLmaz, Herşey Sahada BeLLi OLur, A.Madrid'in Barca GaLibiyeti Rehavet Mi Yaratacak, Yaratmayacak Mı? GaLatasaray'ı Küçümseyip UmursamamaLarına Mı Sebep OLacak, Yha Da Tam Tersi Mi OLacak, GaLatasarayLı OyuncuLarında Barca'yı Yenen A.Madrid'e Karşı BiLenecekLerini Düşünmek Mantıksız OLmaz, Bu KombinasyonLarın Hepsi Perşembe Akşamındaki 90 Dk. Sonrasında BeLLi OLacak...

O santosun varya kardoda yeri olmamalı be abicim,doğru dürüst topla oynadığını bile görmedim.O adam anca Bank Asya liginde top koşturabilecek bir futbolcu şuanki performansı ile.Emre Çolak ondan çok çok daha üstün nitelikli bir futbolcu bence o seçilmeli ama Rijkaard baba en iyisini bilir tabi.

Kıvırcık saçlarına
Ak düşmüş uçlarına
Cimbom taraftarına
El salla Frank Rijkaard... :)

Kadroda bu isimlere dikkat etmeliyiz.Ayrıca maçı kazanmamız mucizelere kalmış Turu geçmemiz sürpriz olur.

Defans-Juan Valera, Antonio Lopez, Mariano Pernia

orta saha-Paulo Assunçao, Jose Antonio Reyes, Simao Sabrosa

forvet-Diego Forlan, Sergio Agüero

Defansları çok zayıf hücum güçleri çok yüksek... Bu maçta ne olursa olsun saldıracaklar turu İstanbul'a bırakmayacaklardır. Bu bizim için avantaj olabilir.. Sonuçta savunmada verecekleri açıkları iyi değerlendireilecek oyuncularımız var... Arda Keita Caner Elano vs... Bu maçtan en az beraberlikle ayrılırız...

Biz en ümitsiz halimizde Manchester'da 3-0 dan 3-3 e getirdik.

Geri dönüşlerimiz oldu . Ama benim ümidim orta. Umarım yüksek olur maçta.

Başarılar Avrupa Aslanı..

Geri