A.Gül’ün hoşgörüsü geceyarısı özür diletti

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Gül’ün hoşgörüsü geceyarısı özür diletti

28bvh53.jpg

İzmir’de Cumhurbaşkanı’nı protesto eden Sinem Örsçek, Gül’ün hoşgörüsü ve anlayışı karşısında özür diledi. Genç kız, ‘Neden çok sevildiğini iyi anladım’ dedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İzmir’de kendisine tepki gösteren Sinem Örsçek’i dinledikten sonra yardımcı olacağını söyleyince baba kız gecenin ilerleyen saatlerinde Gül’den özür diledi. Gül, geçen ay yaşamını yitiren yengesi Şadan Satoğlu için dayısı Nazif Satoğlu’na taziye ziyaretinde bulunduğu sırada Sinem Örsçek tarafından beklenmedik bir tepki ile karşılaştı.

GÜL’ÜN HOŞGÖRÜSÜ MEST ETTİ

Önce korumaları aracılığıyla tepkinin nedeni ögrenmek isteyen Gül daha sonra da sorunu iyice anlayabilmek için Örsçek’i eve davet etti ve dinledi. Gül taziye evinden ayrılırken, kendisini uğurlamaya gelen Sinem ve babası Fuat Örsçek ile bir süre daha görüşerek yardımcı olacağını söyledi. Gül’e gösterdiği tepkinin kişisel bir olay olduğunu söyleyen Sinem Örsçek, ‘Benimki Sayın Gül’ün şahsına yönelik bir tepki değildi. Orada başka bir devlet büyüğü de olsaydı ona da aynı tepkiyi gösterirdim. Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsü karşısında ne yapacağımı bilemedim ve kendisinden özür diledim’ dedi.

BABASI İLE UĞURLAMAYA GELDİ

Babası Fuat Örsçek ile birlikte Gül’ü uğurlamaya gelen Sinem Örsçek, şunları söyledi: ‘Burada amacım Türk halkının durumunu yansıtmak, anlatabilmekti. Ancak kendisi son derece mütevazi ve olgun davranarak beni dikkatli bir şekilde dinledi ve CV’lerimi alarak bana yardımcı olacağını söyledi. Kendisinin ne kadar sevildiğini mahallemizden ayrılırken bir kez daha anladım. Herkes alkışlarla kendisini uğurladı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.’

Kaynak

Doğan grubu medyasında bu kısımdan hiç bahsedilmemiş. (!)

Akp'Li değiLim ve akp'den beğendiğim tek insan AbduLLah GüL'dür.. Gerçekten kişiLik oLarak çok iyi bir insan,yüzünden beLLi oLuyor içindekiLer..

CHP yandaşı doğan medyası tabiki bu haberi veremez.Bu milletin A.GÜL e olan sevdisi onları adeta çıldırtıyor

bu baslık altında su guzel konu ıcınde muhalefetler yıne ıs basında hll olsun..

İzmir’de Cumhurbaşkanı’nı protesto eden Sinem Örsçek, Gül’ün hoşgörüsü ve anlayışı karşısında özür diledi. Genç kız, ‘Neden çok sevildiğini iyi anladım’ dedi

Sevilmek mi? :D

Sevilmek mi? :D

A.GÜL ün millet tarafından çok sevilmesine çıldıranlardan biriside işte kendini belli etti

A.GÜL cumhurbaşkanı seçildiğinde tüm Türkiyede kutlama yapıldı

tabi sizin gibi azınlıkta olanlarda yas tuttu orası başka.

nasıl çok ağladınız mı o gece :)

A.GÜL ün millet tarafından çok sevilmesine çıldıranlardan biriside işte kendini belli etti

A.GÜL cumhurbaşkanı seçildiğinde tüm Türkiyede kutlama yapıldı

tabi sizin gibi azınlıkta olanlarda yas tuttu orası başka.

nasıl çok ağladınız mı o gece :)

Teşekkür ederim Serdengeçti. Kesin kararımdır. Hiç bir tahrike gelmeyeceğim...:goz:

Hiç mi kurtlar konseyinden bişeyler öğrenmediniz :)

Atatürkten sonra gelen en iyi Cumhurbaşkanı

Erdoğan İş DiLenen Çiftçiye Resti Çeker
Kötü oLur.
GüL Benzer Bi Durumda Kıza İş Verir
Kötü oLur.

Durmak Yok MuhaLefete Devam =)

Bu Türkiye tarihinin en büyük işsizliğinin devam ettiğini gizleyemez..
İnsanların C.başkanından iş dilenmesi mi gerekiyor yani.. Ayıp ayıp

Yani öyle birşey diyorsun ki sanki Cumhurbaşkanı'nın elinde sihirli değnek var ve hemen bir tepki aldığında işşizlik sorunu bitecek.Kendini bir de A.Gül ün yerine koy istersen.

Bu adam AKP yönetiminde en düzgün ve dürüst kişiliği olan birisi.Çok sevilmesinin de nedeni bu.

HaLk Adamı, HaLkın İçinden geLen Cumhurbaşkanı. CumhurbaşkanLığı Senfoni Orkestrasının Karşısına Geçip ''İşte Çağdaş Türkiye Budur'' Diyen çoban SüLü, Koyun Güttüğü GünLeri Unutmuş.Giydiği Fragın EtkisiyLe Kendisini Fransız ŞansöLyesi Zannetmişti:D

Yani öyle birşey diyorsun ki sanki Cumhurbaşkanı'nın elinde sihirli değnek var ve hemen bir tepki aldığında işşizlik sorunu bitecek.Kendini bir de A.Gül ün yerine koy istersen.

Bu adam AKP yönetiminde en düzgün ve dürüst kişiliği olan birisi.Çok sevilmesinin de nedeni bu.

Ben ilk defa yargılanması gerekn bir C.başkanı görüyorum. İlk defa ülkemizi AİHM' ye şikayet etmiş bir C.başkanı var. He sizin dürüstlük anlayışınız buysa siz busunuz.
Üstelik bu adamlar hocalarını da satarak yarı yolda bırakmışlardır.
Yani bu adamlardan herşey beklenir.
Seviliyor mu? İnsan gerçek sevgiyi bilmezse böyle olur.
Bravo bunlar akpnin dürüst insanları..

Geri