Serdengeçti
Banned
- Reaction score
- 0
Gülün hoşgörüsü geceyarısı özür diletti
İzmirde Cumhurbaşkanını protesto eden Sinem Örsçek, Gülün hoşgörüsü ve anlayışı karşısında özür diledi. Genç kız, Neden çok sevildiğini iyi anladım dedi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İzmirde kendisine tepki gösteren Sinem Örsçeki dinledikten sonra yardımcı olacağını söyleyince baba kız gecenin ilerleyen saatlerinde Gülden özür diledi. Gül, geçen ay yaşamını yitiren yengesi Şadan Satoğlu için dayısı Nazif Satoğluna taziye ziyaretinde bulunduğu sırada Sinem Örsçek tarafından beklenmedik bir tepki ile karşılaştı.
GÜLÜN HOŞGÖRÜSÜ MEST ETTİ
Önce korumaları aracılığıyla tepkinin nedeni ögrenmek isteyen Gül daha sonra da sorunu iyice anlayabilmek için Örsçeki eve davet etti ve dinledi. Gül taziye evinden ayrılırken, kendisini uğurlamaya gelen Sinem ve babası Fuat Örsçek ile bir süre daha görüşerek yardımcı olacağını söyledi. Güle gösterdiği tepkinin kişisel bir olay olduğunu söyleyen Sinem Örsçek, Benimki Sayın Gülün şahsına yönelik bir tepki değildi. Orada başka bir devlet büyüğü de olsaydı ona da aynı tepkiyi gösterirdim. Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsü karşısında ne yapacağımı bilemedim ve kendisinden özür diledim dedi.
BABASI İLE UĞURLAMAYA GELDİ
Babası Fuat Örsçek ile birlikte Gülü uğurlamaya gelen Sinem Örsçek, şunları söyledi: Burada amacım Türk halkının durumunu yansıtmak, anlatabilmekti. Ancak kendisi son derece mütevazi ve olgun davranarak beni dikkatli bir şekilde dinledi ve CVlerimi alarak bana yardımcı olacağını söyledi. Kendisinin ne kadar sevildiğini mahallemizden ayrılırken bir kez daha anladım. Herkes alkışlarla kendisini uğurladı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Kaynak