a.Doğan'ın paralı askerlerine çağrı: "Dürüstseniz bunuda yazın"

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Dürüstseniz bunu da yazın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ‘tarihi' bir çıkışta bulunarak adı hep karanlık işlerle anılan, ‘dokunulmaz'ların da üstü olan ‘hiç dokunulamayan' Aydın Doğan ile ilgili açıklamaları, Türk siyasi tarihinde medyanın siyaset üzerinde nasıl bir güç olduğunu göstermesi açısından büyük önem taşıyor.

Başbakan'ın bu açıklamalarından sonra Aydın Doğan ve ‘lejyoner' gazetecileri, Hilton arazisiyle ilgili iddialara cevap vermek yerine, Erdoğan'ın ‘basını susturmak istediği' kolaycılığına kaçtı.

Peki, ‘Ben, bugünlere şeref ve haysiyetimle geldim' diyen Aydın Doğan ve ‘paralı askerleri' neden Hilton konusunda bir açıklama yapmıyor?

“255 milyon dolara alınan bir arsanın planını değiştirtip, arkasından 3 milyar dolarlık malvarlığı sahibi olmak dürüstlük müdür?

255'e alınan arsayı, iki dilekçe yazıp, tek kuruş harcama yapmadan, 3 milyar dolarlık bir arsa haline getirmek yasalara uygun bir talep midir?” diye soran Vakit gazetesinin hukukçu yazarlarından Ali İhsan Karahasanoğlu, bugün çok önemli bir ‘Aydın Doğan' analizi yaptı.

KAYNAK

ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU'NUN YAZISI İÇİN TIKLAYIN

AYDIN DOĞAN'IN 'LEJYONER' GAZETECİLERİ, PATRONLARINI BÖYLE SAVUNDU, ERDOĞAN'A BÖYLE SALDIRDI

yazmaları mümküm nü

hele bir yazsınlar varya Doğan onların kulağından tutup kıçlarına bir tekme atar

yeni şafak,zaman,star,taraf neden bu gazetelerde DENİZ FENERİ ile ilgili tek bir satır yok.bu da tayyipin satılık kalemlerine çağrı dürüstlerse bunları yazsınlar.Salih Memecan nerde gücü yetiyorsa Deniz Fenerini çizsin

büyük insan şu aydın doğan,,,çoook büyükk çokkkk... dahada büyüyecekk.....taki biri şiştikten sonra iğneyi batırıncaya kadar.. bekleyelim görelim..

tayyıp A.doğanın yanı medye adamı rezıl de eder vezırde ama o donem yoq artık bu ulkenın basbakanıyla bole konusmaya hakkı yoq saygı duymalı yuz goz olmamalı 3 5 kurus para ıle adam olunmuo A .doan sana kımse bu kahhı vermez ısı olmayınca saldırıo

Tayyip bundan böyle şantajcı olarak anılacak Doğan haklı yada haksız
Ama kesin doğru olan şey ise suçu varsa kullan elindeki Öz ü yandaş medyanla
yargılat
Doğan açıkladı Hilton u gündeme tayyip getirdi diye
Ne Zaman getirmiş Ceyhan da rafineri işini sadece Çalık alıcak
sana yok dediğinde
Nedeni de bence sen yaygara yapma sana da burda faydamız olsun diyedir
Sabah gazetesini devletin bankasından aldırdığı krediyle çalık gurubuna vermedi mi
ceyhan da rafineri kurma işini de sadece Çalık a vereceğinide beyan etmiş
Yeterin ce ayıp değil mi Türkiye yi yolmaya devam

Tayyibin kör saldırıcıları;
1.Sayı saymayı bilmiyorsunuz galiba?255 milyon dolardan bahsediyorsunuz.Yani bir araziye verilen para bu.Koskoca Türkiyenin heryerinde arazisi,gayrimenkulü olan Telekom 2,7 milyar dolara elin arabına peşkeş çekilirken hiç sesiniz çıkmaz ama her gün bu tür arsa işlerinin binlercesinin AKP eliyle döndügü ülkemizde Aydın doganın yaptıgını nasıl yadırgayabiliyorsunuz.
2.Zeytinyagı gibi bir özellige sahipsiniz.Aydın dogan ve medyasını 22 temmuz öncesi ve sonu yaklaşık bir trilyon vergi cezasını,sanki kendi çıkarına kullandıgını sessiz şeytanlar gibi görmeyen ve susan sizler,hergün birsürü yolsuzluk olurken susan besleme basına ne yapıyorsunuz diyemeyen sizler,nasıl oluyorda birileri hükümetin yolsuzluklarını çıkarınca azgınlaşıyorsunuz.
3.Aydın Dogan da,AKP soyguncularıda,din sömürücüleride bu ülkeyi soyuyorlar.Soydukları ise biz gariban halk oluyoruz.Bunları gizlemeye çalışan sizin gibiler galiba böyle yolsuzlukları gizlediginize göre,bu soygunlardan pay alanlardan olmuş olmuyormusunuz?

madem hiltonda a.doğan çakallık yapıyordu neden yargılatmadın .şimdiye kadar neden sakladın .bu zamana kadar bunu sakladın .daha kimlerin nelerini saklıyorsun allah bilir . ne biçim başbakansın .bi tarafın sıkışıncamı açıklıyorsun bazı şeyleri . çıkıp tv ye salya sümük bağırmakmı senin görevin . haksız bi talep usulsüz bişey varsa yargılattır adamları gitsin ne bağırıp milletin gözünü boyuyorsun . gerçi doğru senin salyalarını akıtarak söylediğin şeyleri malesef kaaale alanlar var

Vtnsvr aynı şeyleri bende söyledim.. Poaşın vergi bocu silinirken susanlar,Citibankın 4milyon ytl lik vergi borcu silinrken susanlar,elamsta kdv yi 0 layıp birilerini zengin edenler.. Şimdi kalkmış ahlak dersi vermeye çalışıyor..Bunları sorgulamayan akp lilerde almanyadaki savcıların iddanamesinde yer alan yazılardan tanık ifadelerinden sonra tayiyp erdoğana laf gelince aslan kesiliyorlar..Ne denebilirki...

Bu arada çalık grubunun devlet bankalarından kredi alıp sabahı aldıgında burda o kadar konu açtık.Bunu hangi ahlak anlayışıyla yapan çalığı sorgulayan olmadı..Neden başbakanın damatı ordamı çalışıyor yoksa?

Aydın doğanın ilk vukuatı değil İş bankası poaş hisselerinide alıp üç
misli fiyatla yabancılara sattığı 2003 yılıda Hiltonu aldı ,büyük vurgun
yampa hayalleri varmış demekki.Dahası o dönemlerde 3 Milyar dolar
vergi borcu kim tarafından 250 milyon dolara düşürüldü dersiniz.
Bu kıyak karşısında aydın doğan akp yi desteklemedimi...

Kirli siyaset yapıyorsunuz Milleti uyutuyorsunuz.Yada uyutulmuşsunuz..

yeni şafak,zaman,star,taraf neden bu gazetelerde DENİZ FENERİ ile ilgili tek bir satır yok.bu da tayyipin satılık kalemlerine çağrı dürüstlerse bunları yazsınlar.Salih Memecan nerde gücü yetiyorsa Deniz Fenerini çizsin

Hey Allah'ım Heyyyyy

Adam burada A.Doğan'dan bahsediyor bre .

O davada beraat olacak zati

ben tayyipten ekmek yemedim, borazanıda değilim,burdaki tartışma benim hırsızım az suçlu,senin hırsız daha büyük kavgası olmuş..iyide aydın doğandan maaş alanlarmı var bu forumda ,siz neden bağırıyrsunuz? adam hırsızmı değilmi onu söyleyin?

birileri deniz fenerinden ve tayyipten maaş alır gibi davranıyor zoruna gitmiyor bumu zoruna gitti

Ne işşş??? Aydın Doğan tayyipin borazanlığını yaparken bişi yoktuda şimdi ne oldu da aydın doğana düşman kesildiniz...tayyipe zıt gitti ya yandı...
Anlarım sizi işinize geldiği zaman hoş gelmediği zaman ne boş...

Bir de paralı asker demiyor mu :) Bu adam büyük komedyen. Ahmet Hakan'dı sanırım. Kendisini hiç sevmesem de güzel yazı yazmış. Millete paralı asker muamelesi yapıp "benim paralı askerim yok" diyen bir zihniyet bu. Ahmet Hakan'nın söylediğine göre Türkiye'nin en büyük ikinci medya grubu Erdoğan'ın biricik oğluna hipodromluk yapıyor. Böyle sulu, böyle yalan düşkünü insan az bulunur.

Aydın Doğan'dan da şüphelenmeye başlamadım değil. Danışıklı dövüş havası aldı bu olay. Doğan o kadar yediği lafa, o kadar kendisine ait olan kirli çamaşırın dökülmesine rağmen kem küm demekle yetiniyor. Gel el ele Avrupa'ya gidelim filan :) Ulan yıllarca el ele ülkenin donuna kadar soydular. Sanırım az geldi ve kavgaya son verip, pisliklerin ortaya dökülmesindense sömürmeye devam demek istiyorlar mantık olarak :) Yoksa Aydın Doğan boş adam değil. Bunca yıl karşısında el pençe divan durduğu adamın yediği haltları sakladı. İstese rezil eder. Öyle Cem Uzan'a falan benzemez bu arkadaş :) AKP'nin çilesini çekti. Kim çekebilir başka? Kimse ((:)

ben tayyipten ekmek yemedim, borazanıda değilim,burdaki tartışma benim hırsızım az suçlu,senin hırsız daha büyük kavgası olmuş..iyide aydın doğandan maaş alanlarmı var bu forumda ,siz neden bağırıyrsunuz? adam hırsızmı değilmi onu söyleyin?

helal sana behhh.....aydın doğan hırsızın teki.ama tayyip babayla kimse uğraşamaz...ordunun emekli paşaları bile uğraşamadı ki aydın doğan uğraşsın......aydın doğan sevsinler seni......seni yer bitirir tayyip babaaaa.....

helal sana behhh.....aydın doğan hırsızın teki.ama tayyip babayla kimse uğraşamaz...ordunun emekli paşaları bile uğraşamadı ki aydın doğan uğraşsın......aydın doğan sevsinler seni......seni yer bitirir tayyip babaaaa.....

adamlar memleketi yedi yedirdi bitirdi aydın doğan kimki bitiremesinler .sende haklısın

kimse tayiiple uğraşamaz

devletin gücünü şahsi çıkarlarına nasıl
kullanıyorlar
yeter ki işlerine gelsin:)

çok doğru söledin walla....kimse tayyip babayla uğraşamaz....başbakanla uğraşanların hepsini yakın zamanda gördük.şekil a da görüldüğü gibi emekli paşalar ergenekon davasından içerde....cem uzan da cabası......

Cıkar catısmasından başka bişi değil bu ikisinde yaptiği aynı şey ...burda Başbakanımız tayıbı veya aydin doganı savuncağimaza nasıl sömurdüğümuzu görmemiz gerekir..Başbakan elindekı devlet gücünü aydin doganda medya gücünü kullanacak bugunden başladı catışma aydin doganın kanalları akp nın yaptiği yolsuzlukların üzerine gitmekte tayyıpde aydın doğanın dökuyorlar biribirinin kırlı çamaşırlarını hadı hayırlısı:)

Geri