Aşkta Kültür Farkı???

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizce kültür farkı aşkı yok edermi?
yada aşk herşeyin üstesinden gelirmi dersiniz...?

Diploma mesala...
Üniversite mezunu biri + Lise mezunu biri (Veya o bile olmasın) = ???

Eğitim farkı, yaşam biçimi, kültür, din... vs
Aşık olduğunuz insanla aranızda uçurumlar olsa ne yapardınız?

Hadi bakalım buyrun yazın :cool:

ilk görüşte aşkı etkilemez tabiki ama aranızda derin bir bilgi,kültür vs.warsa zaten soğursun benim başıma geldi bi kere ordan biliyom(köylü kızı)(

Önemli olan nerden mezun olduğun değil ki..kendini ne kadar geliştirdiğindir..ister üni. olsun isterse lise..
benimde başıma gelmişti..soğumuştum bende..istesende çok fazla devam edemiyor maalesef bu tür ilişkiler..

ee yani biraz mantıklı milletin dediği yani tamam ilk görüşte aşk ayrı bişi ama yani bi insana genellikle aşık olabilmek için kültür dil , anlayış tarzı gibi benzetmelerden aşık olunuyor sanırsam...

Çok kısa sürede körlük yaşayıp bazı şeyleri görmezden gelerek aşık olduğunuz kişiden beklemediğiniz veya sizinle olan birisinin yapmasını hiç istemediğiniz davranışlar çıkıyo ortaya ve 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 bitiyo bütün şevk ve ciddiyet...

yani kultur farkı cok onemlı tabıkı...ne derler hersey dengi dengine...

ahmetcan' Alıntı:
Çok kısa sürede körlük yaşayıp bazı şeyleri görmezden gelerek aşık olduğunuz kişiden beklemediğiniz veya sizinle olan birisinin yapmasını hiç istemediğiniz davranışlar çıkıyo ortaya ve 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 bitiyo bütün şevk ve ciddiyet...

katılıyorum.
yalnız kültür farkı derken benim için çok fazla bilgili olması önemli deil yani bir insan çok şey bilecek çok şey görüp yaşamış olacak diye bişey yok, önemli olan davranışları bencede. öncelikle bana karşı ve daha sonrada diğer insanlara karşı davranışlar

ÇOK BİLEN ÇOK YANILIR DELER WALLA ÇEVREMDEKİLERE AKIL VERMEYE VERİYOM AMA KENDİME ÇÖZÜM BULAMADIM
bence oturup konuştuğunuz insanda ne aradıklarınıza bağlı aşk vardır ama unutmayın rtak özelliklerinizi yaşam tarzınız ve kültürünüz belirler mesala üniversite mezunu olupta yaşamdan bi haber olan insanlar ver tabii ki herkes aynı değildir önemli olan kişilik ve davranış tarzıdır tabii eğitimde kişiliği şekillendirir üniversite okumuş bir insanın girdiği ortamla lise mezunu olan birinin durumları muhakkak ki farklılık arz edecektir bence bunlarada dikkat edin...........................

Geri