Aşk Varmi Aşk?

ne ashqı yaa..artıq mantıq var herkeste...hem qızlar hem erqeq ler...insan sevdiqine baqlanamıyoqi....qorquyo

aşk olmaz olurmu
tabiki var:)
insanı kendinden alıp götürüyor

YALAN DOSTUM AŞK DİYE BİR ŞEY YOK AŞK DEDİĞİN ÜÇ GÜNLÜK EĞLENCE KAPILIPTA SÜRÜNEN ÇOK.......:p:D

Hmm.. İlginç fikirler var.. Güzel düşünceler , aslında hepside doğru kanımca.. Sadece şunu ekleyebilirim ek olarak :

" Aşkı yaşamak" yada "yaşanacak aşkı bulmak.. " Hangisi kapınızı çalar bilinmez ama bence her ikisindede sonuna kadar mutlu olmaya bakın..

ya aşk yaşayan için var olan bişi yaşamazsan yada daha önceden yasamadıysan yoktur karsındasındakını kendınden cok seversen ve aynı sevgıyı görursen bu bence asktır bıde bence askın cesıdı yoktur pılatonık felan bunlar gecıcı sevgıler ask karsılıklı olur

aşk karşılık beklemeden sevmek
onun için tüm fedakarlığı yapmaktır
ben aşkım için
herşeyi yaparım
ama şuan aşkım yok

aşk diye bir şey vardir ama başı ıyı gider sonu kotuye gıder bence bu aşk lanetlı bır aşkdır bana gore aşk lanet:D lutfen kabul edın :D:D:D:D

a$k var tabiqi ama kiminİ güLdürür kimini ağlatır :cool:

ağlamayanlardan olmanız ve ağlatanlardan olmamanız şansıyla :mad:

AŞK VARDIR.AŞK DİĞER BİR ANLAMLA SEVGİDİR..SADECE AŞKI SEVGİLİ VEYA BERABERLİK OLARAK DÜŞÜNMEYİN.DOGAYA AŞK VARDIR.ALLAH AŞKI VARDIR..BİR BABANIN OĞLUNA DUYMUŞ OLDUĞU BÜYÜK SEVGİDE BİR AŞKTIR YANİ AŞK OLMASA SEVGİDE YOK DEMEKTİR..
TARAFTARLAR BURAYA ANKET:eek:ut:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=88192

bence asla böle bişey yoktur sizin aşk dediğiniz şey sadece 'BEN ONSUZ NE YAPARIM' die düşünüp kapılıp gitmektir sora onsuz kalıncada sürünerek perişan olmaktır sevgi vardır BELKİ diorum onada bence buda yokda aşk asla asla yok!

yoqqi bunun tarifi yaw....belki de aşk da yoqturr..ya da wardır...warsa bile kimse hakkını werereq yaşamiyoqi :s

AŞK; aşk yoktur dedirtecek kadar insanı kudurtup, çıldırtandır..

Geri