Aşk Varmi Aşk?

мєяωєм

New member
Reaction score
0
Aşk Varmi Aşk? BENCE YOK

SİZE GÖRE AŞK VARMIDIR?
VARSA TARİF EDİN?
YOKSA AÇIKLAYIN?

BANA GÖRE AŞK YOKTUR!!

NEDEN Mİ: BİRAZ FELSEFİ OLACAK AMA AŞKIN TARİFİ YOKTUR YADA VARDIR AMA HERKEZE GÖRE FARKLI FARKLI OLDUĞU İÇİN TAM BİR ANLAMI YOK BANA GÖRE TARİFİ OLMAYAN BİRŞEY ZATEN DÜNYADA YOK

BU BENİM FİKRİMDİ SİZİNKİLERİ BEKLİYORUM

DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM (RENE DESCARTES)

BİRŞEY BİLMEDİĞİMİN DIŞINDA BAŞKA BİRŞEY BİLMİYORUM (SOKRATES)

Aşk Diye bir Şey Yoksa Sevgi Diye Bir Şeyde Yok... Sen annenı Sevmiyormusun..

Bizi robotlardan Ayıran tek Sey Var Duygu Duygunun Yogunlasmıs Hali Aşk Aşkın Yogunlasmıs Hali İse Küçük Bir Mucize .. Mucizenini adı İse BebeK Bunlar Bizi mYasam Amacımız

aşk vardır hele ki onu hakedeni buldun mu :cool:

iSpiYonCu' Alıntı:

ispi ne derse katılıorum

ama yinede :D

yalan dostum aşk die birşey yok aşk dediin üç günlük eğlence bilemedin 5 gün sürsün kapılıpta sürünen çok :D

iSpiYonCu' Alıntı:

İSPİYONCUYA KATILIYORUM. AŞK VARDIR. :D

YOK DİYENLER AŞKI TATMAMIŞ KİMSELERDİR. :mutlu:

BU YÜZDEN VARLIĞINDAN HABERSİZ YAŞARLAR:mutlu:

Aşk 2-3 Günlük Sevginin Aşiri Yoğunlaşmasidir Taş çatşasa 1 Hafta Sürer Ve Biter

zalim' Alıntı:
İSPİYONCUYA KATILIYORUM. AŞK VARDIR. :D

YOK DİYENLER AŞKI TATMAMIŞ KİMSELERDİR. :mutlu:

BU YÜZDEN VARLIĞINDAN HABERSİZ YAŞARLAR:mutlu:

HALK DİLİNDE AŞKI YAŞADIM AMA HEP HÜSRAN OLDU O YÜZDEN GERÇEKTEN BÖYLE BİRŞEY OLMADIĞI İÇİN İNANMIYORUM İNANMAMDA ÇOK BÜYÜK ISPAT KANIT OLMASI LAZIM

bence aşk umuttur. vuslat umudu ve umudun bittiği yerde aşkta biter...umut olduğu sürece aşk da vardır...

aşk diye bişey yoktur
aşk bazı kelimelere yardımcı olur
aşığım derken seviyorsun ve onu ifade ediyorsun..
buna benzer her turlu şeyin anlamını kapsar...

Aşkın olup olmadığını; gerçek aşkı yakalayıp kaybettikten sonra anlarsın..!

Aşkı yaşarken farkında olamazsın gerçek olup olmadığının..!

Çoğu insan aşk yaşadığını düşünür ama hepsi unutulur gider..! Unutamadığın gerçek aşktır..!

Bazı insanlar da aşka inanmazlar çünkü; yaşamamışlar..! Ne kadar basit bi cevap..!

ya arkadaşlar bana aşkın tarifini yapsanıza ben merak ediyorum sabit bir tanımı varmı yok böyle birşey ya (belkide ben felsefeyi sevdiğim için bu şekilde yorum yapıyorum ama ne bilim ya yok ya yok aşk diye birşey yok)

virgin' Alıntı:
ya arkadaşlar bana aşkın tarifini yapsanıza ben merak ediyorum sabit bir tanımı varmı yok böyle birşey ya (belkide ben felsefeyi sevdiğim için bu şekilde yorum yapıyorum ama ne bilim ya yok ya yok aşk diye birşey yok)

Aşkın net bi tanımı yok..! İllaki net bi tanım istiyorsan;

Aşk bittikten sonra anlaşıldığı için; Aşk ACIDIR diyebilirim..!:Sopa

:hhman:​

İki tür aşk vardır. Biri gerçek aşk ki Yaratıcı'ya duyulan aşktır. Diğeri mecazi aşktır ki sevgiliye duyulan aşktır. Mecazi aşkta çok derinleşenler gerçek aşkı bulurlarmış (eskiden) örneğin Züleyha'nın Hz. Yusuf'a duyduğu aşk. Mecazi aşkın tanımını isterseniz: Onunla tanışalı epey zaman olduysa ve onu gördüğünüzde hala kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyorsa işte o zaman mecazi aşka tutulmuşsunuzdur.

Aşk Karşindakini Hint Kumaşi Sanmayla,kendinin Bir Hiyar Olduğunu Anlaman Arasinda Geçen Süreçtir:(:):)

Illa Söyletçen Haaa Virgin Abla

aşk vardır ve heryerde karşınıza çıkabilecek ve her an yaşayabileceginiz sevginin yogunlaştıgı andır.Bulutların yoğunlaşıp yagmurun ortaya çıkması gibi birşey(düşünün hak vereceksiniz.)

virgin' Alıntı:
HALK DİLİNDE AŞKI YAŞADIM AMA HEP HÜSRAN OLDU O YÜZDEN GERÇEKTEN BÖYLE BİRŞEY OLMADIĞI İÇİN İNANMIYORUM İNANMAMDA ÇOK BÜYÜK ISPAT KANIT OLMASI LAZIM

:cool: aşkın ne zaman kapını çalacağını bilemezsin,
ansızın yüreğini kaplar,
tarifi bence yoktur,
ama şu gerçektir,
insan sevdiği aşık olduğunun yanında kendini
mutlu ve huzurlu hisseder,
hep onun yanında olmak ister,
ha birde sıkıntılarına çare olmak,
sevinçlerini paylaşmak ister,
ben aşkı yaşadım,
benim aşkım çok büyüktü,
ama ayrılmak zorunda kaldık,
2 yıldır kapımı çalmayan aşk tekrar kapımı çaldı,
sanırım tekrar aşık oldum,
hüm hh ye mutlu bir birliktelik yaşayacağı insanı bulmasını dilerim:)
:cool: :cool: :cool:

aşk bir insanan başka bir insanı geçici olarak beyenmesidir bu geçici olduğu için boşanmalar felan mevcuttur geçici dediğim 80 yılda sürer 2 haytada meselea ben hergün farklı bi kıza aşık oluyorum

ask yok baglılık yok ronotmuyuz hayır ama bunlar oluncarobottan cok az farkımız kalıyor bence.en iyisi gelip gecici ilişkiler tek gecelik olanlar genelde tercih ettigimdir ama yinede biraz uzunda olabilir tabi...

Aşk mı?:eek:

Ben ilk defa duyuyorum bunu... Ama başbakanlıktan yapılan son açıklamalara göre yalanmış o, hurafeymiş...
İç işleri bakanı konuya el atmış ve Sağlık bakanı aşkın görüldüğü her yerde dezenfekte çalışmalarına başlamış...

En son açıklama ise Cumhurbaşkanlığından yapıldı!!!

"Yapılan engin çalışmalar sonucu Aşkın olmadığı tespit edildi"... :eek:

Geri