Aşk Stiliniz Hangisi

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
Aşk kimileri için hayatın özü ve itici gücü olurken kimileri içinse özgürlüğün sonu ve teslimiyet anlamına geliyor. Aşk kimliğinizi bilmek, ilikilerinizi sağlıklı bir zemine oturtmak için aşağıdaki 12 soru çok işinize yarayacak...

1) Geçici bir süre partnerinizin evinde kalıyorsunuz. Bir akşam, işten eve döndünüz. Mutfakta bulaşık dağ gibi birikmiş, salon ise darmadağın. O ise gayet rahat televizyon izlemekle meşgul...

a) Onun bu rahatlığı sizi şaşırtır ama sakin bir akşam geçrmek istediğiniz için ses çıkarmazsınız.
b) Sinirleriniz bozulur.
c) Pek umursamazsınız.
d) Ortalığın düzensizliğine rağmen onun rahat olmasını, dağınklığı sevdiği şeklinde yorumlarsınız, içinizden; "Sanırım biraz tembel" diye geçirirsiniz.

2) Ergenlik çağında bir genç kızken, hiç hayalinizde yarattığınız ve şekillendirdiğiniz bir sevgili ile evlenme hayalleri kurdunuz mu?

a) Kesinlikle hayır. b) Evet. c) Bazen. d) Evet, düşünmesi bile beni çok mutlu ederdi.

3) Akşamları yalnız yaşadığınız evinize döndüğünüzde;

a) Kendinizi üzgün hissedersiniz. b) Kendinizle baş başa kalıp, istediğiniz gibi davranmak sizi mutlu eder. c) Arkadaşlarınızla uzun telefon konuşmaları yaparsınız. d) Buzdolabını açıp, kendinize mükellef bir akşam yemeği hazırlar, sonra da uykunuz gelene kadar oyalanırsınız.

4) Size göre bekar olmak özgür olmakla eş değer midir?

a) Evet. b) Hayır. c) Ne olduğunu pek umursamıyorum. d) Bazen.

5) Sizce bekar bir kişinin birden fazla partneri olabilir mi?

a) Hayır. b) Evet. c) Gönül ilişkilerinde herşey mübahtır. d) Kişisine göre değişir.

6) Bekar kalmak size göre?

a) Bir seçimdir. b) Eğlencelidir. c) Bir rastlantıdır. d) Fazla tercihin olmaması nedeniyle ortaya çıkan bir zorunluluktur.

7) Henüz pek de iyi tanımadığınız biriyle yemeğe çıkacaksınız;

a) Sempatik olmasını umarsınız. b) Makyajınıza her zamankinden daha fazla özenirsiniz. c) Randevunuz için yeni bir elbise alırsınız. d) Son dakikada özensiz bir şekilde hazırlanırsınız. Nasıl olsa sizi beğenen her halinizle beğenmelidir.

8) Yalnız başına tatile çıkmak size göre?

a) Harika bir deneyimdir. b) Sıkıcıdır. c) Nereye gittiğinize bağlıdır. d) Dinlendiricidir.

9) Boş bir buzdolabı?

a) Sizi üzer. b) Yalnızlığınızı fark etmenize neden olur. c) İçini tıka basa doldurma isteği duyarsınız. d) Sizin için fark etmez. Zaten yemeği genellikle dışarıda yiyorsunuz.

10) Sabah yalnız uyanmak size neler hissettirir?

a) Harika! Banyoda istediğim kadar uzun kalabilirim. b) Sabah, yataktaki korkunç görüntümü kimsenin görmemesi ne kadar iyi. c) Uyku mahmurluğu yaşarken birinin bana sarılması hoş olurdu. d) Ne yazık!

11) Kendinizi yalnız hisseder misiniz?

a) Evet. b) Bazen. c) Hiçbir zaman. d) Sık sık.

12) Başka bir eve taşındığınızı farz edin. İlk önce hangi odayı dekore ederdiniz?

a) Yatak odasını. b) Mutfağı. c) Oturma odasını. d) Banyoyu.

PUANLAMA VE DEĞERLENDİRME...

1. a)4 b)2 c)6 d)0

2. a)0 b)6 c)4 d)2

3. a)6 b)0 c)2 d)4

4. a)0 b)6 c)4 d)2

5. a)6 b)0 c)4 d)2

6. a)2 b)0 c)4 d)6

7. a)2 b)6 c)4 d)0

8. a)0 b)6 c)4 d)2

9. a)4 b)6 c)0 d)2

10.a)0 b)2 c)4 d)6

11.a)6 b)2 c)0 d)4

12.a)2 b)4 c)6 d)0

26 puana kadar...

'Ben kendime yeterim!

Bekar kalmak sizin için bir yaşam tarzı. Tek başına yaşıyor olmak sizin için hiç sorun değil. Hatta yalnız yaşamak, sizin için giderek daha çekici bir hal alıyor. Sabahları uyandığınızda yanı başınızda birinin olmaması, sizin için üzerinde fazla düşünülecek ve üzülecek bir durum değil. Her akşam eve döndüğünüzde, zaten tele sekretiniz arkadaşlarınızın mesajlarıyla dolu oluyor. Olmadığı zamanlarda ise kendinizi asla yalnız ya da terk edilmiş hissetmiyorsunuz. Kendinize güveniniz tam. Yalnızlığı sorun edip melankoliye kapılmak yerine, hayatınız için planladığnızı projeler üzerinde kafa patlatmayı tercih ediyorsunuz. İkili ilişkilerde alışkanlıkların oluşması sizi en çok korkutan noktaların başında geliyor. Bu nedenle, ilişkilerinizde zor olan taraf genellikle siz oluyorsunuz. Ama dikkat! Gereğinden fazla korku, bazı durumlarda aşkta kaybetmenize neden olabilir.

27-46 puan arası
'Beyaz atlı prensimi bekliyorum'

Bekarlıkla bir probleminiz yok ama şefkat ve sevgiden yoksun olmak çoğu zaman sizi üzüyor. Bazen hissettiklerinizi ve düşüncelerinizi size önem veren biriyle paylaşmak istiyorsunuz. Ama ilişkiniz yürümediğinde de kendinizi, bekar kalmanın daha iyi bir seçim olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. Hayatta karşılaşılan günlük problemlerle başa çıkmak sizin için zor olmuyor. ama duygusal anlamda destek görebileceğiniz ve sizi anlayan bir partnerin eksikliği, belki de içinizdeki potansiyeli tam olarak dışarı yansıtmamanıza neden oluyor. Bekar bir hayat sürdürmek, dilediğiriz kadar rahat olma lüksünü size verse de, zorlukların üstesinden beraber gelebileceğiniz birinin varlığı sizi daha da cesaretlendirecek.

40 puan ve üzeri
Yalnız hayata tahammülünüz yok!

Bekarlık kesinlikle size göre değil. Partneriniz ne kadar zor bir insan olursa olsun çift olmayı, her zaman bekarlığa tercih edersiniz. Size göre bekarlığın özgürlükle hiçbir alakası yok; aksine "bekar" kelimesi sizin için yalnızlıkla eş anlam taşıyor. Yalnız bir hayat sürdürmeye kesinlikle tahammülünüz yok. Belki de bu düşünceniz, özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Hassas ve hayalperest bir karaktere sahip olmanız nedeniyle arkanızı yaslayabileceğiniz bir eşinizin olması, kendinizi güvende hissettiriyor. Sizi anlayan, seven ve destek veren bir erkek olmadan kendinizi tam olarak hissedemiyorsunuz.

Şimdi CHI€F sen nie böle bi konu açtın demeyin haber sitesinde gördüm ee güncelde açacak diilim ya girls lere özel bi bölüm varken faydamız olsun :cool:

:sigara: :sigara: :sigara:

ne yani şimdi ben 'Beyaz atlı prensimi bekliyorum':eek: :ter: :p

atın üstünde avrat olsa olma mı???:D

1- d 0 7- d 0
2- b 6 8- b 6
3- b 0 9- b 6
4- d 2 10- a 0
5- a 6 11- d 4
6- a 2 12- a 2

34 puan

27-46 puan arası
'Beyaz atlı prensimi bekliyorum'

Bekarlıkla bir probleminiz yok ama şefkat ve sevgiden yoksun olmak çoğu zaman sizi üzüyor. Bazen hissettiklerinizi ve düşüncelerinizi size önem veren biriyle paylaşmak istiyorsunuz. Ama ilişkiniz yürümediğinde de kendinizi, bekar kalmanın daha iyi bir seçim olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. Hayatta karşılaşılan günlük problemlerle başa çıkmak sizin için zor olmuyor. ama duygusal anlamda destek görebileceğiniz ve sizi anlayan bir partnerin eksikliği, belki de içinizdeki potansiyeli tam olarak dışarı yansıtmamanıza neden oluyor. Bekar bir hayat sürdürmek, dilediğiriz kadar rahat olma lüksünü size verse de, zorlukların üstesinden beraber gelebileceğiniz birinin varlığı sizi daha da cesaretlendirecek.

hahah diyecek başka bişim yok biliyon zaten düşüncelerimi:)

'Ben kendime yeterim!

:sigara:+:cool:=
i53453_ads305z.bmp

:)

nolmus len sana ....

[26 puana kadar...

'Ben kendime yeterim!

yani netice itibariyle bu böyle abi free takılcan geniş olcen aman sevgilim nerde bugün nereye gitti telefonu kapalı amanın beni aldatıyomu diye düşünerek kafasını gözünü yarma, öldürme, kızgın yağ dökme ki ben hiç tınlamam ama planlar falan yapacan:p

ıyyyyhhh...!!:p hiç gerek yok

ama bi sefgilimde olsa hani fena olmasdı diyorum:goz:
Allahım ben ne zaman birini bulcem yaf pasaklıya bile arada bi gelip yoklayanlar var ve ben hala yalnızım bu daha çok zoruma gidiyo:(
hhnin en yalnızı benim galiba :hhman:

:evdekalmışkızkurususmileyi

Alarma' Alıntı:
geyik bişe Beyaz Atlı Prens diyor :eek:ut:

Beyaz atlı prenses olmuyormu :)

LaZiSH' Alıntı:
ne yani şimdi ben 'Beyaz atlı prensimi bekliyorum':eek: :ter: :p

atın üstünde avrat olsa olma mı???:D

uahuahua konu zate bayan arkadaşlar içindi :D

edit dilis sende evde kalanlar tayfasında mısın yoksa :D

26 puana kadar...

'Ben kendime yeterim!

Bekar kalmak sizin için bir yaşam tarzı. Tek başına yaşıyor olmak sizin için hiç sorun değil. Hatta yalnız yaşamak, sizin için giderek daha çekici bir hal alıyor. Sabahları uyandığınızda yanı başınızda birinin olmaması, sizin için üzerinde fazla düşünülecek ve üzülecek bir durum değil. Her akşam eve döndüğünüzde, zaten tele sekretiniz arkadaşlarınızın mesajlarıyla dolu oluyor. Olmadığı zamanlarda ise kendinizi asla yalnız ya da terk edilmiş hissetmiyorsunuz. Kendinize güveniniz tam. Yalnızlığı sorun edip melankoliye kapılmak yerine, hayatınız için planladığnızı projeler üzerinde kafa patlatmayı tercih ediyorsunuz. İkili ilişkilerde alışkanlıkların oluşması sizi en çok korkutan noktaların başında geliyor. Bu nedenle, ilişkilerinizde zor olan taraf genellikle siz oluyorsunuz. Ama dikkat! Gereğinden fazla korku, bazı durumlarda aşkta kaybetmenize neden olabilir.:sigara: :cool:

CHI€F' Alıntı:
uahuahua konu zate bayan arkadaşlar içindi :D

edit dilis sende evde kalanlar tayfasında mısın yoksa :D

zuhahahah desene kardeşim bayanlar için diye ben de oturmuş testi cevaplıyom hatta cevapladım :)

kendımı kastım 30 zor cıkarttım

olm kendini nie kasıon kızlar için bu konu hea ama doru sende onlardan dı dimi :D

kız erkek ne farkeder ya stil sonucta ;)

bende beyaz atlı prensini bekleyenlerden mişim:( bu prensin pek gelmeye niyeti yok ama hadi neyseeee....

:D eline sağlık..

Benim aşk stilim sterilize bir aşktan ibaret olmalıdır ;]
Bu kadar tantanaya ne gerek var :]

Geri