Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

Şu dünyada Gözün bir toprağa Bakacak birde Gökyüzüne.. arasında kaLanları oLabiLdiğince takmıyacaksın..​
.

Elimdeki cam kesikleri kabuk bağladı bu gün…
Gidişin kadar derin değillerdi çünkü.
Ellerim, ellerime bakıyorum da ne de çabuk iyileşiyorlar.
Oysa giderken içimde bıraktığın boşluk hala canımı yakıyor.
Ve hala kanadığını hissedebiliyorum yüreğimin.
Niye hep savaşmayı seçtin ki benimle?
Tam da yüreğimdeki isyanları bastırmışken, kendimle savaşmamaya söz vermişken,
yaralarımı sarmışken ve ben seni böyle delicesine sevmişken niye…
Beni sevmeyi deneseydin oysa yaralarıma tuz basmak zorunda kalmazdım…
Ne garip değil mi… Gidişinin bıraktığı acıyı bastırsın diye başka acılar seçiyorum artık.
Cam kırıklarının üzerinde yürüyorum mesela, ellerimi ateşin üzerinde dolaştırabiliyorum,
yumruğumu sıkıp olağan gücümle duvara indirebiliyorum örneğin.
İndiriyorum da ...… Yine de bastıramıyorum yokluğunun bıraktığı acıyı.
Sahi niye gitmiştin…Niye yoktun…Hangi masal kandırdı…Hangi yıldız sakladı ki seni benden?
Sahi… Gitmiştin değil mi..? Kendimi kandırıyorum sadece Yoktun.
Hiç olmamıştın ki…

ellerinize emeğinize saglık güsel paylaşım

kan,ter içinde uykularından uyanıyorsan her gece yanlızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin her şeye anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan kalbini bir mktup gibi buruşturup fırlatımış kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan içindeki çocuga sarıl sana insanı anlatır eller günahkar diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar
masum değiliz hiç birimiz... ;(

ßaksaydın göreßilirdin gözlerimdekini.
Hersey gözlerimdeydi aslında.
Gözümde bir damla yaş wardı ağlayamadım
o ßir damlada da sen wardın anlayamadın

Azrailim bir di$i olsunki, onunlada sevi$eyim...

AramıoRm kimSeYi oLmaSı geReKenLeR zaTen yanımda .. yanımda oLmaYıp giDenLeR kimin umRunda ...!!!

ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..

hala seninim,delinim,bıraktığın gibiyim.. çıkmaz sokaklarında kayıp,derbeder haldeyim!..

KırMızı'nın baş belası, bu bölümün baş iblisi :D (tövbe :D ) ay pardon realisti olacaktı :D dilim sürştü

---

Sözlerin anlatamadığı,gözlerin bakamadağı görünmez biriyim...

Hayat quzeL Yashamayi ßiLirsen Sevqi 1 FaL ßakmayi ßiLirsen MutLuLuk 1OzLem Ekmeyi ßiLrsen ßen 1 ßashbeLasym KurtuL KurtuLabiLrsn

Tarzimiz Ichin OLur ShekLimiz Ichin Yashariz Ortamin ßitti Yerde ßiz ßashLariz...!

=) :hhman:
ÇOK GÜZEL YA

Sevmek Ölmektir ßence ßende Sevmiştim Ölmeden Önce !

Bilmiyorum nasıl anlatayım ama şöle özetlim !

Her sıkıntının bir huzuru,
Her gecenin bir sabahı,
Her kışın bir baharı vardır..

(Bu düşünceyle yaşayıp gidiyoruz işte)

:clap:clapsakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler,bağrına taş basarsın acılar birgün diner,
giden gitsin aldırma yangınlarda söner, sakın bakma arkana KRALLAR ÖNDE GİDER:clap:clap

kimi insanlar vardır sevgiye layıktır..kimi insanlar vardır sevginin en yücesini versende aşağılıktır..

Geri