Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

FarkLı gözüküyor ama bi o kadarda sade..:)

TeşekkürLer Gangsta..

Bir Şeyim Yok Merak Etme… Sol Yanımı Alçıya Aldılar, Kırılmış Sadece…

aSk :)

askok9.jpg

Küçücük ßir yuvamız
İçindedir Soßamız
Mini mini yavruLarımız
oLsun yeter sevgiLim :)

Küçükken annemden öğrenmiştim, yerde ekmek görünce "yükseğe koy, kuşlar yer" derdi. Sevdiklerimizi hep yükseklerde tuttuk, hiç sesleri yok acaba kuşlar mı yedi ...

Ne Olur Bana Susma

Bana:
Gül..
Konuş..
Bağır !!!
N'olur
SUSMA...

Necdet GÖKNİL

Yalnızlık...
dilime takılmış eski bir şarkı
ikinci bardaktaki içilmemiş çay
sensizliğimdir yalnızlık!

Eski dostlar korkum,
terkeden sevgililer gölgem,
kahvaltı masamda bir misafir yalnızlık
[ Yokluğunla Ben başbaşayız ] ..

คşк รözlєгเ

Gül nedir ki,solup gider.Gün nedirki,gelip geçer.Ateş nedir ki, söner gider. Ama sana olan sevgim sonsuzdur. Ancak "MEZARDA" biter

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM GÖZLERİN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

Bir Tanede Benden Olsun ∂αякηєѕѕ Nasıl Aşk Sözü İse :)
Dost Kalalım Demişssin Bu Saatten Sonra Benim Dostluğum Sana Ağır Gelir Gülüm...

Aslında sigarayı bıraksam diyorum;tamamen sana başlasam..sen daha çabuk bitirirsin işimi,böyle çok yavaş ölüyorum..

Bir Şeyim Yok Merak Etme… Sol Yanımı Alçıya Aldılar, Kırılmış Sadece…

Derler ki yıldızdır o kayanlar. Bence ; gökyüzü taş atıyordur sevgilisinin penceresine

Annesinden dayak yediği halde yine de
'Anne'' diye ağlayan bir çocuktur 'Aşk'

Yaptığım şaka'nın ardından gözlerimin içine
bakıp ''Aşk Olsun'' dediğinde ,''Keşke'' demek için can
atıyordum...

Önüm,arkam,sağım,solum "O" be!

ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun.

aşk bir uçurumdan düşmek gibidir o yüzden sevgiliye "YAR" denir....

Küçükken annemden öğrenmiştim, yerde ekmek görünce "yükseğe koy, kuşlar yer" derdi. Sevdiklerimizi hep yükseklerde tuttuk, hiç sesleri yok acaba kuşlar mı yedi :)

Sen sesini alıp gidince..Ben burda dilsiz kaldım..

Aşk dedim sana...
Duymadın !
Yar dedim usulca...
Konuşmadın !
Kadınım, cümlelerini hangi dil kurumuna bağışladın ?

Bir gün anlayacaksın beklemenin de ise yaramadığını, bir yere ulaşmadığını. Arkana dönüp baktığın da yine ayni duvarı göreceksin.Hiç ilerlememişcesine, kendini kandırdığına o zaman inanacaksın. "Geleceğim bir gün" diyenler gelmeyecek hiç, ya o çok uzakta olacak, ya da sen ulaşılmaz bir yerlerde..

" başkalarının hayatlarına yazılan ucuz bir romanmışım oysa, ne ben yazdığıma dikkat etmişim ne de okuduğuna dikkat etmiş diğerleri. başkalarının yüreklerinde bırakmışım en saf çocukları, ne dönüp üvey aşklarımı merak etmişim ne de üvey sevdalarımda bir medet olabilmişim. başkalaşmışım aslında, başkalarının benliklerinde kendiliğinden kendimi kaybetmişim… bu kadar ucuza gittiğimi görünce anladım! "

Sen şimdi gidiyorsun ya...

CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLUN VAR!

yarından haber ver bana
senli cümlelerle
yıldızlara tak gözlerini
rüzgara ver kokunu
hasretim en yüksek tepeye tırmanışta
nefes nefese kapına geliyorum
gözyaşlarımı kapına akıtma
içimdeki sana olan özlemlere tutsak etme beni…
sarıl bana
yüreğini aç…

Geri