aşk mektubu benim

Reaction score
0
Sizin Aşk Mektubunuz

Bitanecik Sevgilim filiz ;
Bu mektubu sana class dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz her saat basında hatırla beni şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin askım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 8 . günü.Sana kahpe diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana salak demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın filiz

Seni her zaman çok sevdim filiz ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gün döner almıştım.Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 16 gün oldu ve ben o döner i yedim sevgilim.Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendim bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

tamamen kendı yapımım
http://www.ortaki.net/ girin sizde ask mektubunuzu tasarlayın:D

haha manyak bisey bu ya bende yazdim bitane :D

Bitanecik Sevgilim jennifer lopez ;
Bu mektubu sana samanlik dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ''bayira karsi yatir beni'' şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin '' o ne büyük lan öyle, aboo '' lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 31 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 3 . günü.Sana sürtük diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana iskaladi salak demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın jennifer.

Seni her zaman çok sevdim jennifer ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gün kuru fasulye almıştım.Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 59 gün oldu ve ben o kuru fasulyeyi yedim sevgilim.Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için iki bira bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

buda benimki:)
Bitanecik Sevgilim eva mendes ;
Bu mektubu sana foseptik çukurundan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz aramızda bir top var şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin kırmızı domatesim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 15 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 9 . günü.Sana kaype diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana oha koskoca kafamı tutturamadın beceriksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın eva mendes

Seni her zaman çok sevdim eva mendes ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gün pastırma almıştım.Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 41 gün oldu ve ben o pastırmayi yedim sevgilim.Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herşeyi bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; allah rahmet eylesin burası çok pis kokuo

Geri