Aşk Mı yoksa Şehitlikmi ?

Aşkmı ? yOKsa Şehitlik mi

• Aşk

Kullanılan: 15 13.0%
  • Şehitlik

Kullanılan: 100 87.0%

• Kullanılan toplam oy
    115
Aşırı Derecede Saçma Anket..​

ben anketi acan arkadasa sitemkarım böylesine sacma bi anket olamaz arasında hiçbir bağ yok yeri geldiqinde vatan için gözümüzü kırpmmadan ölürüz yeri geldiğinde sevdiğimiz için daqları deleriz gördüğüm en sacma anket

Hiç düşünmeden şehadet..
Şehadet ki iLahi aşkın müjdecisidir..
Daha başka dünyevi aşkı neyLeyim ben

yahu bağlantıya bak, bir iki teşekkür almak için araya "vatan" kelimesini bırakmak kafi, herhalde "önce aşk mı motorlu araçlar mı" diye anket açsaydın daha az teşekkür alırdın, ama daha alakalı olurdu.

Dostum sen ne diyon ya?
Nasıl tesekkür alıcağımı senden mi öğrenicem ... ! hadi konu alakasızlığını elestirebilirsin de konu acılıs mevzusunu böyle bir kötülüğe vuramassın . kendi ruhani yapınla benim düsüncelerimi bağdaştırma ! !

1-anket cok alakasız şaçma geldi bana
2-illa cevap vermek geresirse tartısmasız sehitlik

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!

Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,

Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Bu dizeLer yeterli sanırım.
Şehadetle aşkların en güzeline kavuşur insan zaten...Dünyevîler dünyada kalır...

önce vatanımız sonra aşk
vatanın olmadıgı yerde ne nabus ne şeref nede aşk olur
vatanımız icin savaşalım aşkımız icin ölelim

aLakaya keski...
... Vatan Sevgisi Hic bir sevgiyLe öLçüLemez öLçüLmemeLi!!!

a$kın bir sonu vardır.her a$k ßi qün bitio. Vatan sevgisi ise sonsuz oLandir. ve ikiside e$it oLmadiqindan doLayi kıyasLanamaz.

Hemen şehitlik diyosunuz.Siz vatanınızı şehit olmak için mi koruyosunuz acaba?Ben vatanımı şehitlik için değil birliği bozulmasın,kadınlarımız,kızlarımızın namusuna göz dikmesinler diye korurum.Yani kısaca ben şehitlik için vatanımı koruyacaksam ben zaten bi çıkar karşılığında bunu yapmış olurum ve
bence şehit sayılmam.

Böle amaçsız bir anket görmedim..

illada söle diosanız da

Hiç birşey için ölmem... o değer uğruna savaşırım.. aşk vatan ekmek vs vs.. değer her ne ise...

"Canı, c*****, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda."

Geri