Aşk mı ? Para mı ?

Aşk mı? Para mı?

• Kullanılan toplam oy
    120

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Hadi cevaplayalım beyler bayanlar :) Ben sonuna kadar aşk derim...

sonuna kadar aşkkkkkkk.. huzur olmadıktan sonra para ne işe yararki.. ama ask olsun mutluluk olsun huzur olsun 2 tarafta çalışır bi şekilde o evde bi tencere kaynar.. hem ne demişler bi kahkaha birpirzolaya bedel ben hiç aç kalmam mutluysam demekki :D

Ben para diyorum parasis hic bisey olmaz karnin bile doymazz

ehae hemen duygusuzlar gelmiş ankete :D Aşk taraftarları hadi stickyy

ask kesinlikle ki para mantiksal dusunmeyi dogurur. soyle ki sorunu bulur cozersin gerisini dusunmeden hersey olabilir ama sen sadece sonuc okey mi diye bakarsın esasen hayat daha karmasiktir olaylara kesin gozuyle tek bi acidan bakilmamali

paran olursa aşkında olur hiç merak etme........önce sağlık sonra para diyorumm

By_GeNcO' Alıntı:
paran olursa aşkında olur hiç merak etme........önce sağlık sonra para diyorumm

önce sağlık tabikide herşeyden önce o ona katılıyorum arkadasım ama paran olursa askın olmuyor emin olabilirsin buna.. paran olup huzurun olmadıktan sonra ask nasıl olabilirki.. önce sağlık sonra aşk.. zeki insan her halikarda geçimini sağlar..

full acidir hersey
hatta hizlandirilmis aci cekme kurslari acilmalidr

bende önce aşk dedim ama yanında paramda olsun öle fazla istemem aşkımla geçineyim yeterli :D

Lem lem parasız aşk mı olur lem :) Paran olacak dolaşacan paran olacak Yemaga (şivesel anlatım :p) gideceksin Paran olacak bilmem ne yapiciksin olmaz ole parasız aşk :)

vaLLa ikiside önemLi öncE tabiKi aşK gELir :D

aşk abi aşk

(hey aşk sen nelere kadirsin..!)

tabikide aşk derim.ama ne yazıkki günümüz ilişkileri çıkar ilişkilerine maddiyata döndü. asıl aşkta sevgide çıkar olmaz seni sen olduğun için kabul eder. eğer mutluluk varsa uyum varsa beraber nice dağlar devrilir:)

evrenbesiktas' Alıntı:
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan :D

buna horozun cevabı ne olur

horoz:ben işime bakarım :D

edit:burada işim olmaz ben kazmayım diye 1 kişi benim :D

Evet nihaha açık oylama yapıoz herkeş görecek :)

evrenbesiktas' Alıntı:
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan :D

buna horozun cevabı ne olur

horoz:ben işime bakarım

edit:burada işim olmaz ben kazmayım diye 1 kişi benim :D

Bu sorunun Cevabı çok Basit yaw.. Tabiki Yumurtadan Tavuk ÇıkmaZ! CivCiv çıkar Tavuktan yumurta çıkar engin biLgilerim Sonucu kanıtLadım :D

Geri