Aşk mı Para mı ?

Aşk mı Para mı ?

• Aşk

Kullanılan: 58 37.7%
  • Para

Kullanılan: 96 62.3%

• Kullanılan toplam oy
    154

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Anketi Arattırdım ama açılmamış.. umarım iyi arattırmışımdır...

Aşk Mı Para mı

bence para nasl olsa paran olduktan sonra kızlar gelir:D

Kıroyum emme para bende demiş adam. Aşk karın doyurmuyor bugun daha iyi anladım bunu:D Tabiki para!!!

parasız aŞk oLmak Para oLursa aşk oLur

sormaya bile gerek varmı hehe:) para tabikide para demek huzur mutluluk demek bu devirde eskiyi bilemem

Kesinlikle Aşk Parala Aşk olmuyor bence:D
parala gönül eylendirme oluyor

Bence Aşk Para ne zaman olursa olsun bulursun Doğru Bir Aşkı Bulamazsın her zaman..

Lisede iken bu konuda bir münazara yapmıştık ve ben Aşk'ı savunmuştum.Ah manyak kafam ahhh.Şu anki aklım olsaydı bu hatayı yapar mıydım? :vur

Lisede iken bu konuda bir münazara yapmıştık ve ben Aşk'ı savunmuştum.Ah manyak kafam ahhh.Şu anki aklım olsaydı bu hatayı yapar mıydım? :vur

şimdi ne değiştide aşk ı savunmuyosun yada o zaman savunduğun için pişmanlık duyuyorsun

bence aşk her zaman ilk sıradadır

2 side aynı şey aslında.

2 sininde fazlasına sahip olduktan sonra bi anda kaybedince mahvoluruz.
2 sinide bulmak kolay değildir
2 side insana birçok şey yaptırabilir.

Aşka inancım kalmadı ben parayı secem artık =)

şimdi ne değiştide aşk ı savunmuyosun yada o zaman savunduğun için pişmanlık duyuyorsun

bence aşk her zaman ilk sıradadır

Şimdi uzun uzun neden parayı savunduğumu anlatmayayım.Kısacası şunu bil ki,artık paranın neyazık ki bu devirde her iki cins için de öncelikli olduğunu düşünüyorum.

Edit:20 yıl evvelki insani ilşkiler,ikili ilişkiler günümüz kadar menfaate dayalı değildi.Bir örnek vereyim haftada en az 4-5 gün misafirimiz gelirdi akşamları oturmaya.Şimdi kimse kimseye misafirliğe gitmez oldu ve işin ilginç yanı kimse de bundan şikayetçi değil.Çünkü misafir demek masraf demek."Bir çaydanlık çay yapar içeriz yeter ki sizleri görelim,muhabbet edelim" faslı hikaye.Zaman ilerledikçe ekonomik şartlar daha da zorlaştı,insanların beklentileri değişti.Ekmek artık aslanın ağzında değil midesinde.Ve vahşi kapitalizmin ürünü olan "ben" merkezli insanların artması kaçınılmaz oldu.Nihayetinde 20 yıl geçmiş ile bugünü kıyaslarsam arada dağlar kadar fark var olduğunu görüyorum..Ya 20 yıl sonra ne mi olacak?O zaman da bugünü iple arayacağız.
Kıssadan bir hisse;gerçek yaşanmış bir olaydır:Amerika'da bir babanın acil ameliyat olması gerekiyor.Sosyal güvencesi olsada bir şekilde bu ameliyat için artı bir paraya ihtiaç duyuyor ve hali vakti yerinde olan oğlından borç para istiyor.Oğlu ölüm-kalım savaşındaki babasına "bir şartla para veririm" diyor;"parayı geriye ne zaman ve nasıl vereceğine beni ikna et" diyor.
İşte biizm gidişatımız da maalesef bu yönde.

aşk ölmez, ölmez biz ölürüz:goz:

duygusal bi insan olmam gereği ve aşkın kutsallığına inandığımdan önceliğim her zaman aşktır,
paraya bugüne kadar hiç değer vermedim, verebileceğimi de sanmıyorum:goz:

Şimdi uzun uzun neden parayı savunduğumu anlatmayayım.Kısacası şunu bil ki,artık paranın neyazık ki bu devirde her iki cins için de öncelikli olduğunu düşünüyorum.

evet para çok önemli gerçekten bu devir çoğu aşk para üzerine kuruluyor ama bazende ne kadar para olsada aşk olmuyor işte , para var huzur yok hesabı

aşk gerçekse paranın bi önemi yok diyorum ben o zaten her zaman yalandı

Geri