Bana Baqıra Baqıra Konusuo (= ne tesadüf bana da :D :biggrin :biggrin :biggrin
K KıRmızıKız Kayıp üLkenin Prensesi Altın Üye Katılım 4 Tem 2006 Mesajlar 11,353 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 25 Nis 2007 #21 DeeRPaRtY' Alıntı: Bana Baqıra Baqıra Konusuo (= Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf bana da :biggrin :biggrin :biggrin
DeeRPaRtY' Alıntı: Bana Baqıra Baqıra Konusuo (= Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf bana da :biggrin :biggrin :biggrin
BaHooo Banned Katılım 28 Ara 2006 Mesajlar 3,385 Reaction score 0 Puanları 0 25 Nis 2007 #22 Yüreğine Sağlık...
ErGeNeKoN_GFB New member Katılım 16 Nis 2006 Mesajlar 1,292 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum Gitmee Aklım Sende Kalır... 25 Nis 2007 #23 Gözlerini kapatmayı bilirsen....Onu Görebilirsin ... Ve her zaman Onun Hayaliyle Yaşarsın... Bi kere de Olsa Onu görmek Tarifsiz...Keyifli...Sessiz... Teşekkür Ederim...Güzel Sözlerdi...
Gözlerini kapatmayı bilirsen....Onu Görebilirsin ... Ve her zaman Onun Hayaliyle Yaşarsın... Bi kere de Olsa Onu görmek Tarifsiz...Keyifli...Sessiz... Teşekkür Ederim...Güzel Sözlerdi...