Aşk Kapımı Çalar mı ?

yakuza13

New member
Reaction score
0
Bölüm HH girls bölümü olarak geçtiği için bir erkek olarak benim burda yasmam doğru mudur (forum kuralları bakımından) tam bilemiyorum ama ben de arkadaşlara bir şeyler sormak istedim.
Ben aşk meşk konularında acemi :utan , daha önce çıktığı bir kız olmayan, sakin bir yaşamı olan 20 yaşlarında üniv. öğrencisiyim. İçki,sigara ve bunun getireceği bar gece kulübü ortamlarına da girmeyen bir tipim. Ayrıca az çok yakışıklıyım da kanımca. Merak ediyorum da ben hiç mi aşık olup birisine güzel sözler sözler söyleyemeyeceğim, güzel sözler duyamayacağım. Biraz güvenimi kaybettim bu konuda :vur , sizce Aşk benim kapımı çalar mı ???

(Gazetede çıkan güzin ablaya yazar gibi :) oldu ama mazur görün)

insanLar çift yaratıLır,
kiminin kısmeti erken,kiminin ki geç geLir
önemLi oLan hayırLı oLması.. ;)

20 yaşına gelmişsin bizden sana moral mi vermemizi mi istiyorsun .

ne dememizi bekliyorsun ki

Herkesin söyleyeceği şeyler aşagı yukarı belli. işte karsına cıkar falan filan....

Bence dikkat cekmek ve acaba burdan birini bulabilirmiyim gibilerinden bu konuyu açmışsın :durdurun

yada yaşın 14-15 civarı

bu dünyada herkezin bir eşi var,
taşında kalbi yok ama onuda yosun sarar...

2o yaşında üni öğrencisisin ya...merak etme...gitmene gerek yok...:durdurun

18 den önce avantaj kızlardadır....18den sonra avantaj sendedir...:)
ama 18den önce davransan fena olmazdı...:durdurun

J@CK@L' Alıntı:

Herkesin söyleyeceği şeyler aşagı yukarı belli. işte karsına cıkar falan filan....

Bence dikkat cekmek ve acaba burdan birini bulabilirmiyim gibilerinden bu konuyu açmışsın :durdurun

yada yaşın 14-15 civarı
Sen de haklısın ne diyebilirim, ama şunu bilmeni isterim ki şurası internet ortamı millet atıp tutuyor diye herkes böyle değildir. Benim orda yazdığım hiç bir şey yanlış veya ilgi amaçlı değil. Sadece biraz çekingenim gidip kime danışabilirdim ki burda birbirini sanal olarak tanıyan kişiler haricinde ??? Benim amacım moral vermenizi beklemek değil sadece bir yanlışım mı var veya öneriniz olursa onu dikkate almaktır. Eyw saol ne diyeblirim ki...

TürKReiS' Alıntı:
Ayıp etttin çaLmaz mı:sigara:
Eyvallah reis, tuttum seni, avatarın da 10 numara çaktırma. :durdurun

yakuza13' Alıntı:
bir yanlışım mı var veya öneriniz olursa onu dikkate almaktır.

O zaman bu bölümü yukarıdaki mesajına da eklemelisin arkadaşım =)

Bu dünyada herkesin bi eşi vardır herşeyi zamana bırak..

İyide arkadaş bi tavsiye istemiş herkes yüklenmiş ben vereyim bari biraz: dostum bu iş tamamen özgüvene bakar yakışıklılığa, paraya, mala sınırlı oranda bağlıdır ama özgüven sahibi ne yaptığını bilen bir erkek en zor kızı bile tavlayabilir.bunun örnekleri çoktur. Sende kendine güven eksik, yapamam diyorsun, çekiniyorsun hayır denmesinden korkuyorsun bunlara pek takma..Bu tip duyguları bende yaşadım zamanında..Ama üniversite ortamında yenisin sanırım.Çevrende kızlar varsa mutlaka ortam oluşacaktır eninde sonunda merak etme.. Çünkü bende üniversite 3. sınıf olmama rağmen yeni( henüz 4 ay) kız arkadaşım oldu..Gerçekten sabır işi.. Aşk hayatı her zaman risktir her an acı çekebilirsin ama bu riskleri göze alıp işe başla derim..Kızlar ne yaparsam beni beğenir?? deme.. Bunu çözebilen, kız milletini anlayabilen bir erkek bulunamamıştır:)

J@CK@L' Alıntı:

yada yaşın 14-15 civarı

katılıyorum. Hala pişkin pişkin laflar edio arkadaş onada şaşıyorum. Oyun bahçesi bi sonraki durak.

ÇAlar kardeşim ama sende onun kapısını çalmayı denesen biraz oke:)

Yardımcı olana da olmayana da eywallah ben sadece bir şeyler paylaşmak istemiştim, bunu anlayamayanlar, inanmayanlar da olabilir doğaldır. Forumda kirlilik yaptıysam sorry, mod arkadas konuyu silebilir...

AŞK Kapıyı çalarda kırarda :D

Ne desek afaki olur be kardeşim sende gayret göster ecük çalsın biran önce yoksa ağzı açık ayran budalası gibin bakmakla bi icraat olmaz.Azimle ... Mermeri deler.Bu işin raconu bu baktın kafana göre bi kız var git muhabbet et reddedilmekte var ucunda ama ya reddetmezse ? (Tabii olayı abartıp abazan davarnışlardan kaçınmanda şart kibarca yapılan bir arkadaşlık teklifinin reddedildiği pek görülmemiştir en azından kuazimodo (notr dame'nin Kamburu) değilsen)

vallah benim kapımı çalsa bile eşikte kalır içeriye girmez=)

Aşk Senin Kapını Çalmaz Sen Gidip o kapıyı kırman gerikiyo :D

Geri