aşk için neler yaptım bi bakın!!:(

santiagoo

New member
Reaction score
0
arkadaslar bı kız ıcın yaptklarımı yazcam şimdı sıze...
ama adres mekan vermycem sonra bı tanıyan cıkar utanırım:aşk

8.sınıftayken bı arkn dogum gunnde gordum onu cok guzeldı kumral uzun boylu yesıl gozlu bi kızdı ve cok guzel guluyordu bı geldı herkes ona bakmaya baslamstı arkta uyarmıstı ama o gelnce agzınızı ayırmayın dıye. sonra orda tanıstık muhabet ettık eve gıttım yatarken aklıma takıldı zorla uyudum sonrakı gunde takldı yıne zorla uyuudm aklmdan cıkmıyodu bır turlu.

orta okul bıttı ben onun hangı lıseye gıdecegını ogrendım ama zor oldu arkadasıma bellı etmemelıydım ona olan aşkımı ve ogrendım benm ewıme 1 km otede basarılı bı lıse olmasına ragmen annemlerı kandırarak 25 km uzaktakı onn lısesne kaydoldm ama lısede tembellerı bı sınıfa calskanları ayrı sınıfa olarak gruplandrmslardı ben tembel oldgmdan onn sınıfına kaydolamadım benı attılar bı koseye sonra onun fızık kursuna yazıldgını duydum fızıgım super olmasına ragmen gıttım bende pesınden orda dahada konsma frsatı buldum ....

lıse 2 ye ggıttmde benm esıt agrlkgım cok ıyıydı ea secedekken o mat-fenı terch ettıgını dyunca bende pesınden aynen mf yı sectm tuum arklarım b sınıfındaydı ve o a da

bende onlarn sınfnda kımseyı tanımamama ragmen gıttım onun sınıfını sectım bu arada kız arklarımda oldu dıer kızlara acılmak cok kolay gelıyodu bana ama o farklydı ya reddedlsem korkusu bnı yıpratıyodu

en sonnda onun sınıfına gelmstım kısa bı sure sonra sıra arkadası olmustuk:D:S
onun en yakın arkadası x bana asılıyodu .....
zaman gectı ve x yanıma geldı onu sevıyosn soyle dedı bellı etmemmeye calsmıstım ama olmammıstı bellı etmstm galıba en acı tarafı en yakın arkı bana boyle dedıgı halde ben ona yıne acılamamstm bu ara onun erkek arkları olyodu ve ben bıırnı cok kotu sabote ettm onu anlatrsam uzar bos vern. ısrtersenz anlatrm sonra

lıse bttı ben kazanamdm unıyı aradan 2 yıl gectı tam tamına ve ben ona acıldım en sonnda
ama ona ne kadar asık oldgmu bılmıyor tabı
bana dedıgı laaflar cok koydu bana bana dedıkı

gec kaldın sen lısedeyken soylycektın benm 2 yıldır sewglm var dedı ve suan aynı sevglyse 4. yıllarını yasıyolar sozlenmelerı de yakındır unılerınn bıtmesnı beklıyolar
msnde konusuyodk 1 ay onceye kadar ama sewglısyle kavga etmsler benle cok konusuyo dıye benı sılmemıs yınedde bı kere daha kavga etmsler benm yuzmden ve bana dedıkı
o benım kaybedemıycem kadar onemlı senı sılıyorm dedı....:vur
ama onu ne kadar sevdmden hıc bı zman haberı olmycak ben onu ılk gordugumde asık oldum ve uzerınde ne vardı bugun bıle hatrlıyorm...

oha
:D
harbıden benzıyomus ta o alıntı yapmıs :D sonu boyle olmas ınsallah yaw bzmde :S
bu ara en cok ne koyuyo dıer kzlara solyrm konusrm heyecanlanmam nolcak kı soncta reddedlrm altı ustu ama sewdgn kza onn senı sevdgnı bıldgn halde soleyemıyosn o koyuyo ıste adama:S

biri sanitagooyu durdursun bugün :durdurun

napm ya gaza geldım yapcak bısı yok bı fılm ızledm sabaha kadar bı hh ye yazdm:D

ahahahaa yok yaf :durdurun sadece baktım sonuçta bi çok paylaşım yapılıo we alıntı olsa bile kendime ait denilebilio bu yüsden inceledim açıkçası :melek

yok ya bıttı artık ya eskı olay zaten koprunun altından cok sular aktı;)

Geri