Aşırı Heyecanlanyorum :( yardım pls

ykdc

New member
Reaction score
0
Umarım yardımı dokunabilecek birilerini bulabilirim.Başlıktada yazdıgım gibi aşırı heyecanlanıyorum en ufak seyde kalp atısım hızlanıyor elim ayagım birbirine giriyor.konusmakta bile güçlük çekiyorum.örneğin;ufak bi tartısma veyada sürekli konustugum aynı sınıfta olan gayet dogal olması gereken arkadasla
konustugumda bile aynı seyleri yasıyorum:(.
bu heyecanı yenmek için ne yapabilirim.psikiyatr dan sakinleştirici istesem mantıklı olur mu?

Arkadaşım kesinlikle profesyonel destek almalısın.Haaytındaki aşırı stresinde yanında birazda nefes kontorolü yapamaman seni bu hale getiriyordur.
Öncelikle kesinlikle,Piskolojik destek almalısın onun dışında "Dİksiyon ve güzel Konuşma" kursuna katılman sana toplum içinde üst seviye olduğunun rahatlığını vericektir ve diyafram nefsini düzenli kulanmayı öğretecektir.Kurstan sonra kesinlikle insanlarla daha rahat,toplumsal konuşmalarda daha rahat olduğunu hissedeceksin.

Kesinlikle bu problemin için profosyonel yardım almalısın ileride daha
büyük sorunlara yol açabilir geçmiş olsun umarım üstesinden gelirsin : )

iide arkadasım bulundugum yerde diksiyon kursu yok evde yapabilecegim birşeyler yokmu?

bende sen gibi heycanlıyım.bende panikatak var o yüzden.seninkide psikolojikltyir eminim.iice kontrol edilmen lazım bence drlar tarfından.

***birde kesinlikle ilaç falan uzak dur işe yaramaz.kendi kafanda bitiyor olay.
ben birsürü ilaç kullandım panikatak için ama hiçbir işe yaramadı.bıraktım aylar sonra kendi kendime yendim.ama yine çok heycanlanınca biri üzerime gelince heycanlanırım:) tartışmalara eeleştirilmeye pek gelemem hemen üzülür soluk soluğa kalırım.mutluı oluncada öle oluyorum.tuhaf bişey yani.
çaresi ilaç değil sen ve beynin.

bende sen gibi heycanlıyım.bende panikatak var o yüzden.seninkide psikolojikltyir eminim.iice kontrol edilmen lazım bence drlar tarfından.

***birde kesinlikle ilaç falan uzak dur işe yaramaz.kendi kafanda bitiyor olay.
ben birsürü ilaç kullandım panikatak için ama hiçbir işe yaramadı.bıraktım aylar sonra kendi kendime yendim.ama yine çok heycanlanınca biri üzerime gelince heycanlanırım:) tartışmalara eeleştirilmeye pek gelemem hemen üzülür soluk soluğa kalırım.mutluı oluncada öle oluyorum.tuhaf bişey yani.
çaresi ilaç değil sen ve beynin.

walla doktor şizofren dedi bana:(.bu hastalıgın bu olayla bi alakası var mıdır acaba?

walla doktor şizofren dedi bana:(.bu hastalıgın bu olayla bi alakası var mıdır acaba?

tabiki bunla alakalı işte.bişey yapmana gerek yok.kendi kendine yenmeye çalış ok.kendine güven herkes gibi üstün gör kendini.başkaasıyla konuşurken heycanlanmanın tek sebebi var;acaba yanlış bişey dermiyim acaba komik duruma düşermiyim falan die kendimizi küçük görmemizden oluyor.kendine güven ve biraz sosyalleş bence.topluma karış insanları tanı.ben yalnızlığı sevdiğim için toplum içine çıkınca bocalıyorum.belki sende ölesindir:melek

tabiki bunla alakalı işte.bişey yapmana gerek yok.kendi kendine yenmeye çalış ok.kendine güven herkes gibi üstün gör kendini.başkaasıyla konuşurken heycanlanmanın tek sebebi var;acaba yanlış bişey dermiyim acaba komik duruma düşermiyim falan die kendimizi küçük görmemizden oluyor.kendine güven ve biraz sosyalleş bence.topluma karış insanları tanı.ben yalnızlığı sevdiğim için toplum içine çıkınca bocalıyorum.belki sende ölesindir:melek

Demesei koLay ama uygulaması coooook zor :( ama yinede deniyecegim önerin için teşekkürler.

Kahretsin bende öyleyim..

en yararlı ve en saglıklı tespıtlerı doktorlar yapacaktır.
mutlaka doktora bı gorun.

gecmıs olsun.

Sana tavsiyem bi sağlam bi zarfe yap iki duman al heyecan falan kalmaz:hhmanD

Şaka şaka tabiki benim kardeşimdede anı dert vardı
Doktor ona Ritalin diye bi ilaç verdi şu an gayet iyi yalnız
İlacı almak için kesinlikle doktora görünmelisin
Reçetesiz verilmiyor.
Geçmiş olsun bu bi rahatsızlıktır çareide mevcuttur canını çok sıkma

Geri