manyaxceza
New member
- Reaction score
- 0
aşk güzelde karın doyurmuyo
:aşk
:biggrin:biggrin:biggrinevet..evet..evet.....hocam cok damar girmişsin...olmazki şimdi....anlat anlat bitmez..özet olarak şunu söyleyeyim....aşk bir zenginlikse her anlamda..sana vaad ettiği haz sınır sızdır...fakat bir gün...gittiğinde..yine sana yaşattığı ..bütün hazlarıda beraberinde götürür..anısı bile kalmaz....:vur
tabi bu benim yaşadığım tecrübelerden edindiğim sonuç..kişiye göre değişir...bu gönül işlerinde ''tekdoğru şu...''' gibi veya benzeri bir standart yok..fakat benim gibi gerçekten hissederek yaşayıpta..final...kötü bittiğinde bu sonuç aşağı yukarı değişmiyor...geriye dönüp baktığımda bende hatırası bile yok 0+0= elde 0....yenidenmi..yok ben almayayım....arkadaşlık,paylaşmak.çıkmak felan...bunlarla yetinirim hiç sorun değil...:goz:
pişmanlık yok..yola devam..aşktan pişman olunursa o aşk değildir.
bu yoruma katılırım....ve..ek..olarak....sana bıraktığı..tortu....öfke..öfke..öfke....neyeseki....geçti bitti..deyip..kendini yatıştırıyorsun...ama ..birdaha ..alevlenirse...vallahi..kendim..bile..ne ..yapacağımı..kestiremiyorum......:vur
bu arada..kandırılmanın...birçok..versiyonu..vardır..insanların..aklına tek..birşey..gelmesin...:melek
ya kim.açtı..kardeşim..bu..konuyu..debreştirdi..yaramızı..of..beeeeee.....
aşk, sevgi..felan..deyip...daha sıtajı..bitmemiş..arkadaşlar...yalan..kardeşim...aşk..sevgi..güven..felan...zevkini..hazzını..tadın..
ama..kendinizi..fazla..kaptırmayın......benden...söylemesi....:aşk
sevdiğime pişman değilim ama bu birazda kıza bağlı bence