Aşık mısınız?

tamam Ama bi o kadarda Eskiyis.:p
ßana katılan var mı ßak yabancı yok:p

edit:flood yok!!!!!!!!

ben kesinlikle aşığımmm

kızıllll bu soru bana sorulurmu ya bilmionmu sanki aşık olduğumu :eek:

illuminati' Alıntı:
ben kesinlikle aşığımmm

kızıllll bu soru bana sorulurmu ya bilmionmu sanki aşık olduğumu :eek:

illu kankam aşıkmış eee nede olsa bjk li:D dewam kanka hep beraber romantizm:D

Bu Romantizm TopLumu YapıLıyo :D

sanırım bu belirtiler bi kere olmuştu

aşklar mı diyordun,anladım:senin incindiğin,benimse yollara düştüğümdür yeniden:(

Anti' Alıntı:
Evet GALATASARAY aşkı :cool:

bence olayın dozunu aşmayalım... maç polimiğinizi başka yerde yaparsınız:clap:

KooZ_BuyCu' Alıntı:
illu kankam aşıkmış eee nede olsa bjk li:D dewam kanka hep beraber romantizm:D

kooz kanki bizim derdimizi büyük yapanda bu bi tarfta BEŞİKTAK bi tarafta hatun yok abi bizden olmaz lem gayse maçına gidioz dimi kooz waspta gelio kapalıdayız:D

anlamaya ne gerek var belli saten köpek gb aşığım ama ayrıyım böle şans mı olur yaf
kader ayırdı bizi :D
unutmak zor olsada ben unutmamayı sectım saten ondan halen aşığım

illuminati' Alıntı:
kooz kanki bizim derdimizi büyük yapanda bu bi tarfta BEŞİKTAK bi tarafta hatun yok abi bizden olmaz lem gayse maçına gidioz dimi kooz waspta gelio kapalıdayız:D

abi aynı anda iki aşk zor zaten en iisi beşiktaşk:D evt abi maçtayız bakın tüm hh lileri davet ediorum gidelim beşiktaşk ımızı giderelim.
Dieri zor oluyo zaten illucum,karşılık bulmak falan.
En iisi Beşiktaşk:cool:

valla sırılsıklam aşığım gözüm başka birşey görmüyor..deli gibi seviyorum hemde; tarif edecek bir kelime bulamıyorum...

Evet aşığımmmm yeşil gözlüme herşeyime majesteme.....

Valla bu belirtiler yeterli değil bence çok farklı kavramlara ve değişikliklere sebep olabiliyor bu aşk denen meret...Dünyanın en güzel hislerini yaşatabiliyor insana, insanın gerçekle ilişkisini kesebiliyor, insanın mantığını kaybettirebiliyor,insanın kalbini tüm dünyaya kapattırabiliyor, kişiliğini ayaklar altına almasını sağlayabiliyor, tüm güzelliklerin en güzelini verebiliyor ama işin kötüsü istediği zaman bunların hepsini birdende alabiliyor, hernekadar riskli olarak görünsede her insan ister aşık olmayı ama sakın kendinizi kaybetmeyin sevmeyi bilin ama sevilmeyide unutmayın aşk sadece karşılıklı olduğu zaman güzel eğer abartırsanız malesef kaybetmeye mahkumsunuzdur :( İnşallah herkes sevdiği kadar sevilir :(

illuminati' Alıntı:

heheh en büyük aşkımız bjk zaten diğerleri öyleseine işte:D
sakın bizimn hatun görmesin kötü olur
maça gideriz kolay ama kafamıs güzelleşsin önce:D

Aşık Olmak nedir biliyormusun Ölmektir Onun İçin tereddüt etmem inan bana canımı veririm sevdiğime cünki değerini biliyorum yaşıyorumda ..

Geri