aşığım bu silaha "desert eagle"

filmlerde gördüğümüz gibi "lara croft tek eliyle nişan alıp hedefi onikiden vurur" mümkün değil. çünki her babayiğit o silahı tek eliyle titretmeden ateş edemez. biz bu silahı çıkarıp adam vurmak için değil zevk için aldık. yani çatışma amaçlı bir silah değil.

Alp arkadaşım ben silah fabrikasında çalıştığım için biliyorum. bu silahı biz denedik. özel bir düzenek vardır silahın hedeften sapmasını tespit etmek için. silahı düzeneğe yerleştirirsin hedefe odaklarsın silah sabitlenir ve atış yapılır. bu düzenekteki hata payı 50 metrede 3 mm'dir. fabrikadan çıkmış silahların hepsi bu düzenekte denenir. daha sonra poligonda tutukluk testine tabi tutulur. arka arkaya iki şarjör mermi atarsın. hemen akabinde namlu çapı ölçülür.

biz bu silahı poligonumuzun yetersizliğinden dolayı 127 metreden denedik. sapma 2mm yana 2mm aşağıya sapma yapıyordu. yani hedefi tam 12'den vuruyordu. bu silahla pointer kullanacaksan dürbün'de kullanmak gerekiyorki hedef üzerinde gezen ışığı göresin. desteksiz 150 metreden bu silahla hedefi vurmak imkansıza yakın.

Tekrar diyorum bu silahla adam öldürmeye gideceksen, çok iyi bir atıcı ve güçlü kolların olması lazım. Ama buradaki arkadaşların ve benim böyle bir amacım yok. bu silahı zevk olarak taşıyoruz arkadaşım zevkkkkk.....

araghorn-g' Alıntı:
bu silahı zevk olarak taşıyoruz arkadaşım zevkkkkk.....

Ciddi ciddi silahın artıları eksileri konuşulacak sanıp cevap yazdım. Zevk için adulta takılıyorum.

14 lü rullaz ; ) magnum dur glock tur bozar bizi : ))

ewet fena bi silah ama silahları sevmem

atalarımın kılıncını severim

mert insanların emanetidir kılınç yada bilek

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :D:D

alp' Alıntı:
Taşınması keyifsiz, saklanması imkansız. Belki kışın kalın giysilerin altında, o durumda da insanların kamburuna vah vah diyeceği bir durum oluşturur. Hedef menziline gelince; 150 m den tabanca ile hedef tutturmak ancak fantazi olarak kalır. Pointer ile vurulur falan diyen bir sivri çıkar kesin. 150 metreden küçücük ışığı nasıl görecek onu bir düşünmek lazım. Ayrıca o mesafeden desteksiz atış imkanı yok. Yaparım diyen sağlam desteksiz atıyor demektir. Yok arkadaş bu silah olarak bir fonksiyonu yok sadece bakımlık deniyorsa, çizgileri bana pek hoş gelmiyor. Hiç bir zaman için halk dilinde 14 lü olarak tabir edilen Browning Herstall ın çizgilerinin kibarlığını, bele oturmasını tartışmam. Silahın bir estetiği olmalı. Eğer kamu görevlisi değilseniz yüksek kapasiteli büyük kalibreli silahları taşımak hamallıktan başka bir şey değil. Çatışmaya girecek hal yok. Bana göre bir kişinin acil bir durumda atış yapacağı sayı 3'ü geçmez (karşındakinin de eli armut toplamayacak haliyle) Eğer 3 atıştan fazla yapabiliyorsanız; karşıdaki kazma sizi sittin sene vuramaz elinizi kana bulamayın yanına gidip kabze ile kafasını yarın derim. Bu durumda en mantıklı seçim hem taşıma ve saklama açısından ayrıca tepmenin azlığı dolayısıyla ikinci atış pozisyonunda hedeften uzaklaşmanın azalacağı düşünülerek her ne kadar klasik bir düşünce olsada 7.65 Beretta veya Browning olabilir. (Ben her ne kadar yanlış bir karar neticesinde 9mm 15+1 bir silah taşısam da) Konuda adı geçen silah ancak bilgisayar oyunları ile action filmleri için doğru bir tercih olabilir. Görünen bir silah, silah olmaktan çıkar ancak saat gibi yüzük gibi bir aksesuar olur.
arkadasa kesinlikle katılıyorum yazdıkları konusunda tek bir yer hariç görüntüsü gercekten hosuma gidiyor ama browning gibide bele oturan baska bir silah gormedim gercekten.sig sauer p226 sahibiyim bu sialda gercekten cok kibar ve etkili.meraklılarına tavsiye ederim

İsrail yapımı bir yarı-otomatik bir tabancadır. 357'lik, 41'lik, 44'lük, 440 Cor-bon ve 50 AE kalibrelik mermi kullanan modelleri bulunur. 357 kalibrelik versiyonu 9,41'lik ve 44'lüğü 8, 440 Cor-bon ve 50AE (action express) kullanan modelide 7 mermi alır. Kullandığı mermilerden dolayı çok güçlü bir tabancadır ancak 50AE kullanan versiyonun geri tepmesinin yüksek olması, silahın oldukça ağır ve büyük olması nedeniyle kullanışlı değildir.Bu silahın çeşitli ağırlıkları vardır.1-2 kg arasındaki çeşitleri silahın gerçekten kuvvetli olduğu gösteriyor. Ancak geri tepmesinin yüksek oluşu sadece 50AE kullanan versiyonunda geçerlidir, özellikle birçok silah kullanıcısı 357.'lik versiyonun geri tepmesinin standart 9mm tabancalardan daha az olduğunu söylemektedirler. Bu sebeplerden dolayı genel olarak hiçbir ordu ve polis gücü tarafından kullanılmaz. Zaten televizyon programları, filmler ve video oyunları sayesinde ünlü olmuş; özellikle de çok büyük ve ağır olması nedeniyle pek kullanışlı olmayan bir silahtır. Ününde Counter Strike oyununun etkisi büyüktür. 50AE versiyonun mermi namludan çıkarken çıkarttığı sonik patlama merminin şiddetinin ne kadar yüksek olduğunu gösterir. Ruhsatlı alımlarda en zor olan silah Desert Eagle'dır. Zor alım silahı olarak da tabir edilir..Sen nasıl ruhsat aldın bu silaha?

Güzel BEnimde silahım var ama Hic iyi birsey degil aslında Özellikle Sinirli insanlara...

Vaaay benim konu. Ben de hastasıyım bu silahın ama bu silahın en kötü yanı ağırlıgı. Şahsen bende uzun 9'lu 15+1 CZ 75B var. Çokta memnunum. Poligonlarda baya iyi bir atış sergilenebiliyor. Bu silah tamamiyle gösteriş amaçlıdır tamam kodummu oturtur ama yine söylüyorum her yanı gösteriş. Kendini korumak amaçlı evinde bulunan bir devlet memuruna 14'lü hatta kısa 9'lu kırıkkale bile yeter gerçi.

Önemli olan neymiş boyu değil işleviymiş.:D

Bende AK-47 var:D

1-AK-47
2-Kanas
3-Desert Eagle

Bu silahların hastasıyım..Evde eskiden kalma bi pompalı var rahmetli babadan yadigar.Bi kuru sıkı birde AK-47 var.AK-47ler yasak tr de kolay kolay bulunmaz bizede 94 teki çeçenistan sürgününden hatıra kaldı ama mermi satın alamıyoruz mermilerini satmak hapis cezasından başlıyor arada ava gideceğimizde plastik mermi alıyorum 40 mermiden anca 30u hedef buluyor acaip tepiyor merek:D

ARkadaşların dediklerine katılıyorum...Bu silahı Türkiye de bulması biraz zor...ikinci el fiyatları bile 5000-7000 dolar arası değişiyorumuş bir yerden okudum....kuru sıkı versionu bile 1 kilogram ın üstünde.. 15 dakka silahı havada tutsanız bilekleriniz ağrıyor :eek:ha

işte ölüm makinasının bir kaç video su
:vur

http://www.youtube.com/watch?v=gcrmK3jV-4s

:hhsigara

silahın geri tepmesine bakın :goz:

http://www.youtube.com/watch?v=PNwaVdF0bPU

gidin ıraktan keleş alın o paraya bu silaha bu kadar para yazık

peder bey saolsun bizim ewede geldi bu silah eline sağlık kullanmak nasip olmadı allah kullandırtmasın diyelim

amma silah meraklısı varmış be. daha önce gündeme getirilmişti sanırım. yazık oluyor bu cevherlere. forumda silahlarla ilgili bir bölüm açılırsa güzel olacak sanırım. biz de bilgiye daha kolay yoldan ulaşmış oluruz........................

Desert eagle hayranı olarak bir iki bişey ekleyeyim dedim

4lqdyz5.jpg

6bizlsk.jpg

5x7eiz9.jpg

4ulndc3.jpg

4pww8ib.jpg

4t760pi.jpg

6hcnj10.jpg

6cwzhcp.jpg

4m0jgrb.jpg

:vur

Geri