AŞksiz AŞiklarr

uluhaaan

New member
Reaction score
0
İnsanlar çok farklı yaratıklardır.Hemen hemen hepimiz aşık olmuşuzdur. O kişiyle çıkmadan önce o bizim için herşeydir , herşeyden farklı o kadar süslü bir rüya gibidir.Ama o kişiyi elde ettiktan bi vakit sonra değersizleşmeye ve sıradan biri haline gelir. Bunu bi örnekle ifade edersek dışarda bi ayakkabı gördüğümüzde çok hoşumuza gider ve almak isteriz o ayakkabı çok etkilemiştir. Ayakkabıyı aldığımızda onu çok dikkatli kullanırız bi yere değsin istemeyiz ama bi zaman sonra topa şutlar sonra duvara vurduumuz tekmeler falan:)) aşk buna benzer arkadaşlar.Aşkta severseniz pehhh çok karışık bir durum sevipte beraber olmak çok güzel bn sevdiğim kızla 3 yıl birlikteydim ama şimdi ayrıyız her an rüyamı yarıum bölüor ve fırlıyorum ter içinde eminim bnm gibi olan arkadaşlarımız vardır bu ızdırabı neden çekiyoruz neden rahat rahat yaşamak varken bu ızdırabı yaşıyoruz. Platonik aşıklarımız da olacak bu yazıyı okuyan onları da unutmadım arkadaşlar aşkın sevginin en büyüğünü platonik aşıklar yaşar çünkü verdiğim örnekteki ayakkabıyı alamayanlardır bu sevgili arkadaşlarımız o yüzden onu hep değerli zannedip onu kendini kutsallaştırmış hale getirmişlerdir. Onlara da dieceğim Allah yardımcıları olsun bu arkadaşlara taktikler de verecez sitemizde ilerleyen zamanda...:)) Bazı arkadaşlarımız vardır benim aşkla falan işim olmaz diyorlar asıl ben o arkadaşlardan şüpheleniyorum çünkü aşık olan yada aşık olmak için canıonı verecek kişilerdir onlar istisnalar hariç::)) sevdiğiniz kişiye gidip teklif ettiğinizde benim aşkla işim olmaz diyorsa ya sizi beğenmiyodur ya da sizi başından kovmak istiyor yada size naz yapıyodur orda iş size düşüyor arkadaşlar sizler bizim için çooooookkk değerlisiniz yorumularınız bekliyorum umarım uzun zaman birlikte oluruz.....

ne evcil hayvanları eş arayanlar kardeşşş

ewet dogru yazmısın.ama birde karsıdakı kişilerin sevenlere yaptıkları eziyetler varya o dahada kotu.hayırlısı.

Geri