AŞkmi?parami?seksmİ?karİyermİ?Çocukmu?

HANGİSİ ÖNCE GELİR???

• AŞK

Kullanılan: 23 28.4%
  • PARA

Kullanılan: 27 33.3%
  • SEKS

Kullanılan: 20 24.7%
  • KARİYER

Kullanılan: 9 11.1%
  • ÇOCUK

Kullanılan: 2 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    81
parasız aşk olmuyo bu devirde...

biraz şıkları elesek :D sanırım hepsinin başında kariyer gelio birbiriyle bağlantılı para diyenler ztn kariyersiz paranda olmaz :cool: ben ama çocukta yaparım kariyerde :D ooooooooOooooooooooooOooooooooo :D tüh şurada bi şarkıda söleseymişim :D

bence belli bi kariyerin olmazsa hiç biri olmuo kimse beş kurusu olmayan birinden cocuk yapmaz asık olur belki ama evlenmek o kadar da kolay deildir

parayla:p bence orda yazanlarin hepsini alirsin:p

aşk, seks, kariyer, cocuk... bunlar olmadan yasayabilirsiniz yine, ama parasız yasayamazsınız :)

aşk ama nasıl aşk ben şimdilik para dedim aşka göre değişir :D

aşkmış hikaye..ben aşkımı verdim kıza yüzünü çevirip bakmadı bile...şimdi parayla satın alacağım....Hem napolyon ne demiş PARA PARA PARA

bence sex çünkü sex oldugu yerde parada var aşk da var :Dçocukta var kariyerde var napolion ne dio para para para aRıZaLı ne dio sex sex sex:D

napolyon bence cevabı cok onceden vermis zaten PARAAAAAAAAAAAA

hiçbiri abi hepsi basa bela acıyor...
bence en iisi yanlızlık :S

paran varsa kariyer yapabilirsin. kariyer yaparken aşık olabilirsin. sonra çocuğun olur zaten. paran yoksa simit satarsın aşık olamayacak kadar yorulursun. kariyer zaten hikaye olmuştur. çocuk mu o da ne. kariyerin varsa para sahibi olabilirsin, olmayadabilirsin.çocuk sahibi olabilirisin. olamayadabilirisin.

işte böyle. herşey para yani...

ya bırak aşkını yiyim :):):):):):) para olursa aşk da oluuur , seks de oluuur kariyer de olurr :D çocuk da olur bea

Geri