Ağzı Olan Konuşuyor

W

WoLF

Guest
“Ağzı olan konuşuyor” dedi bu gün ‘pek sayın’… Hiç bu kadar haklı olmamıştı…

Doğrudur…

Heykele “ucube”…

Diziye “kaldırın”…

İçkiye “yasak”

Silaha “serbest”

Emekliye “geber”

Şehide “kelle”

Köylüye “anan…”

Aydın’a “Ergenekoncu”…

Kürt’e “iki dil”

Türk’e “Silivri’ye gir…”

Hizbullah’a “tahliye”

TSK’ye “tasfiye”

Gerçekten de ağzı olan konuşmuş memlekette…

Konuşamayanlar ne yapmış peki?

Islık çalmış, yuhalamış…

Tıpkı bugün Galatasaray’ın Telekom Arena Stadının açılışında olduğu gibi…

Açılışta, TOKİ Başkanı, cumhurbaşkanı Gül ve pek sayın başbakan hakkında övgü dolu bir konuşma yapmaya başlayınca stadı dolduran onbinlerce Galatasaray’lı ıslık ve yuhalamalarla statta bulunan başbakan ve bakanları protestoya başladılar…

Protestolar başlayınca mikrofondan Mehmet Ali Birand’ın “eyvahhh” diyen sesi duyuldu birden…

“eyvahhhh” !!!

Ve kestiler stattaki seyircinin sesini… Kıstılar daha doğrusu.

Boşu boşuna korku imparatorluğu denmiyor adına tabii…

Sonra ne oldu?

Başbakan ve bakanları stadı terk etmek zorunda kaldılar…

Allah bu Galatasaray’lılara da ağız vermiş işte, onlar da bunu yaptı…

Haaa… Bir de Aşık Mahsuni Şerif var ağzı olan..

Ne diyor Aşık Mahzuni Şerif?

Yuh Yuh Yuh Yuh
Yuh Yuh soyanlara
Soyup kaçıp doyanlara
İnsana kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara
Yuh!

Galatasaraylı mıdır nedir??

Sevgilerimle,

Aşkın OLGUN
İLK KURŞUN

KaynaK

ee recep bey öle habertürk e yada başka kanallara seyircisiz çıkıp konuşmaya,cuma ve bayram namazlarından sonra oy istemeye benzemez bu.

orası halkın meydanı halkın.halk protesto ediyosa bi bildiği vardır.

zaten insanların katıldığı programlara katılmaya cesareti yoktu şimdi tam tırsmıştır :biggrin:

yusuf yusuf :laugh:

Halkının sesinine kulak vermekten açiz birisi yapılan en küçük protestoya bile dayanamayan birisinden ancak bu beklenirdi.'Gemi battığında gemiyi ilk önce fareler terk edermiş' Bu gemi batmıyor bu ülke ilelebet yerinde duracak kendilerinin kaçmakta olan becerisini bir an önce göstermesini bekleriz yeteri kadar ülkeye zarar vermeden Bu arada staddaki binlerce sağduyulu taraftara helal olsun ''FUTBOLUN SADECE FUTBOL OLMADIĞINI'' birkez daha kanıtladılar

Bugün tv yi seyrederken birşey dikkatimi çekti..Bu stad oLayından sonra herkesin ne kadar korkak oLduğu,ne kadar dikta aLtında yaşadıkLarına,bu iktidar ağızLarına biber sürer diye sansürLü yayınLar yapanLara şahit oLdum..=)

Haber den tut spor programLarına kadar..

MaşaLLah bu üLkede herkes Allah'tan korkmadığı kadar akp den korkuyor..

Kimse hiçbirşekiLde tepkisini ortaya koymamaLı ve sLeep moduna geçmeLi,kısacası bir koyun oLmaLı..

Dışarda tepki göstereni içeri aLırLar,copLarLar,işinden ederLer..Son çare stad kaLmış demekki..=)

Bi de başbakanın açıkLamaLarını dinLiyorum..Bir yandan gaLatasaray kuLübüne,diğer taraftan başdüşmanı cumhuriyet haLk partisine ipe sapa geLmez suçLamaLar yapıyo.Fırsat bu fırsat mağduru oynayıp, herkese çamur fırLatayım diyor heraLde..=)

Bu arada size bir anektot aktaracağım yanLış anLaşıLmasın..GaLatasaray İstanbuL un ŞişLi iLçesinde kuruLu bir futboL takımıdır..TaraftarLarının büyük bir kısmının da burada oLduğunu varsayarsak,bu iLçe soL kökenLi ve anti akp nüfusun yoğunLukta oLduğu bir iLçedir..Yani bu tepkiLer birazda normaL bana göre..Gidip te kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadında bu oLayLarın oLmasını bekLeyemezsin..=) Orda da oLmaz zaten..

Rüzgar eken fırtına biçer..İnsanLarı yaftaLamayacaksın,ayırmayacaksın..Bir başbakan isen insanLarı senin görüşünde oLmasa biLe dinLeyeceksin..7 24 tv ekranLarında cumhuriyetçi ve Laik kesime akıL hocaLığınLa desibeL şov yapmayacaksın..

adamın siyaseti karıştırmadığı bir spor kalmıştı ona bile el attı bu ülkede hala ve hala ısrarla tayyoş diyenlere şaşıorum doğrusu yok okulda din dersi yok türbanla gitsinler bide bu spor muhabbeti ya ne desem az kalır o kadar insanın ahı var üzerinde çok müslüman ya bu yerin üstü varsa altıda var demek isterdim karşısına geçip onca kul hakkını nasıl ödeyecek bilmem ben helal etmiyorum ona hakkımı bu eşsiz yurdumda bana yaşattığı rezil hayattan dolayı hakkım helal değildir kardeşi birbirine düşürecek en sonunda ..

TOKİ Başkanı'nın da kimin neyi olduğu ortaya çıktı. Galatasaray taraftarı kendine yakışanı yaptı yine olsa yine aynısını yaparlar.

Geri