Ağrı ve Hakkari'de de esnaf kepenk kapattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sky

New member
Reaction score
0
Ağrı ve Hakkari'de de esnaf kepenk kapattı

A.A

Terör örgütü PKK'nın elebaşının yakalanışının yıldönümü nedeniyle Ağrı'nın Doğubayazıt ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bazı esnaflar işyerlerini açmadı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümünü protesto etmek amacıyla Yüksekova'da Cengiz Topel caddesi ile sanayi sitesindeki bazı işyerleri açılmadı.

Doğubayazıt'ta ise Büyük Ağrı ile Iğdır ve Pasajlar caddesindeki işyerlerinin açılmadığı gözlendi.

YORUM SIZIN

O işyerlerini karşıdan bazukayla indireceksin bir daha hiç açılamayacak. İşyeri sahiplerinide hainlik edipde hala bu memleketin ekmeğini yiyorlarya kan kusturup yediklerini burunlarından fitil fitil getireceksin.

şerefsiz ne diyebilirsinki bunları halen adam diye bu topraklarda barındırıyozya ona kızıyom ben topunu s...... bunların :angry

yaaa her zaman ayni sey yaa
sirf Amerika nin yuzunden bisey yapamiyoruz boyle olaylara cok sinir oluyorum yaa
ulan Allah topunuzun belasini versin beeee

inşallah birdaha o kepenkler hiç açılmaz yiyecek ekmek bulamazlarda ailecek geberirler hatta sülalece geberirler inşallah ya rabbim

onu bunu bilmemde vatan hainliği yapan birisi direk idam edilmeli ve idam cezasıda geri gelmelidir

birileri kepenk kapatıyor, kapattırıyor. kimileri de kepenk indirmedi diye hesap soruyor.

bir başka konuda da başkanın oğlu neden kapatmıyorsunuz demeye kalkmış. ve ne olmuş.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=209525

bazı arkadasları bu konularda gorememek uzucu, nedense bu tip basliklara mesaj atmiyorlar, irticayla ugrasmak birinci wazifeleri nede olsa

herneyse, bu dukkanlarin onlerini kirmizi boya ile boyayacaksin, yeterli olur

Nereye kadar isyan edecekler merak ediyorum..Gün ola devran döne..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri