...Ağlayan Palyaço...

cums

New member
Reaction score
0
Another_clown_by_damngood.jpg

There_is____by_damngood.jpg

You_can__t_mask_loneliness_by_damngood.jpg

Palyaçolar...Her zaman mutlu,her zaman eğlendirmeye hazır...Çocukların vazgeçilmezi.Kimi zaman elinde şeker,kimi zaman bir kaç renkli balon,boyalı yüzleri,kıvırcık ,kabarık,rengarenk,bonus saçları.Hayal ettiğimizde hep böyle değil midir palyaçolar?Herşey harika,herşey eğlenceli,ne kadar güzel bir görüntü...Peki siz hiç ağlayan palyaço görmediniz mi?

_palyaco_by_caspell.jpg

Sad_Clown_by_KateBlue.jpg

Daha çok küçükken bayılırdım palyaçolara taki...bir köşede elinde sigarasıyla düşünceli ve üzgün bir palyaço görene kadar...O an düşünmeye başladım;herşey göründüğü gibi mi?Gülen yüzlerin ardındaki hüzünlü gözleri,palyaçonun dolmuş gözlerini görmeye başladım ondan sonra...
IMG56KR3DFXPC.jpg

Kalabalık dağılırken etrafından,palyaço bir köşeye siner.Çok kişilikli bir yanlızlık onunki,o andan itibaren.Bazen bir sigara yakar,düşünmeye başlar...uzaklar dalgın.Herkesin sevgilisi bir palyaço;üzgün üzgün belkiödeyeceği faturalarını,belki ayrıldığı veya uzaklardaki sevgilisini düşünür...Belki de ağlar...O rengarenk bıyalı suratı,taktığı peruk bile bile mutlu göstermeye yetmez onu.Maskeler ardına saklanmış bir insan ruhu onun ki neticede,belki de en zoru...Mutlu görünmek zorunda olan palyaço,belki de depresyonda yanlız kaldığında...

0605010524301img_0318a_thumbnail1.jpg

Aslında artık düşünüyorum da etrafımda fark edemediğimiz;henüz ağlarken görmediğimiz ne kadar çok palyaço var...

Belki de hepsi zaman zaman en iyi rol yapabilen palyaçoyuz.Bizi hayat mı bu hale getirdi???

Bilmemem,belki de...belki de...

Alba_Clown_by_NataliaTaffarel.jpg

eline sağlık cums
bende o ağlayan palyaçolardanım..kimse anlamaz ama.

çok güzel hazırlamışsın..ve çok güzel bi yazı gerçekten..anlamı gayet net..

ellerine sağlık

herkezin bir maskesi vardır bazılarının palyaço bazılarının ici kan aglarken dosunsalar agkayacakken guclu gorunmek zorunda olan

Geri