ağlarmısın gülermisin *

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
arkadaslar 2 gün önce basımda gecen bi olayı size anlatmak istiyoırum
bizim cafennin sahibi memet abi inin bir çarı var 75skorpion diye asas 72 lwl cafede çarı açıyo akşama kadar kasılıyo çar gelen cocuklar aksama kadar kasıyo neyse bende bi oturuyum dedim burnumdan geldi neyse lafı fazla uzatmadan olaya geleyim dark stone party sine girdim girdiğimde zaten içimde bir sıkıntı vardı ney iki üç defa wolf kacırdım elim ayağım birbirine dolandı bu arada undy bitmiş benim haberim yok millete wolf atıyım derken z-r yaptım yannıışlıkla ds yi bilirsiniz ebesinin dini kadar vurur yattım hersey buraya kadar normal ama burdan sonra anormal olan olay basladı memet abiye dedim böle böle yattım 30 taş rezzer bul dedi bende ok dedim partydede 10 taş varmış bi tane çocukta yanımda ezik mage si ile kasıyo hemen atladı ordan abi 10 taşa kaldırmasın diye taşları çöpe koy ama ok a basma dedi bende ok dedim neyse bi yandanda da clandan yaz sana abi dedi o anda enter a bastım ve basmam ile 300 adet stone of life(rezz taşı) çöpün yolunu boyladı allahtan premium vardı da 11 m exp gitti sonra cafede bir kahkaha tufanı koptu bende kalbim duracak hale geldim o adar bunalıma girdim ki anlatamam
neyse millet dalga geciyo böyle bir olay gecti basımdan yorumlarınızı bekliyorum

adam iyiki gebermemis seni :)
ben olsam asardım seni :p

11m exp bişiy deil 2 saat paramunda yada titanda kassan geri gelir

aynısı banada olmsutu 61 lvlde pis koymustu ama kımse gormedı evde oynuyodum :)

anlamıyorum zaten türklerin bu aklı daha çok şey kayebederiz.Yok onu oraya koy onu bunu yap.bunları da nasıl buluyıorlar anlamış değilim zaten :hehe

ya bizim burdada bir tane abi var 80lwl adam 72 lwl den itibaren 75levele kadar internette kastı onunda kendine ait bir masası var ya geçiyorum o masaya adam gelio reset atıyor adam birazda kafadan :D

11m den fazla gitseydi ben olsam kesin sana kastırırdım o kadar4 exi hiç başından kaldırmadan :D

Geri