AğLamak İstiyorum :(

Ya Bence BÖyle İnsanlar Kesİnlİkle Reklam AmaÇli Şaka Şeyler..İnsan Bunlari OkudukÇa Delİ Oluyo Yaaa...
Bİ Tarafta Ülke İÇİn Canini DÜŞÜnmeden Feda Eden Kahramanlar, DİĞer Tarafta BÖyle Ne OlduĞu Belİrsİz Gerİ Zekali Hatunlar...
İŞte BÖyle İnsanlari Kaldirabİlmek MÜmkÜn DeĞİl:((

YAzık ÇoK YAzIk

o salakta suç yok ki onu çıkaranlarda kabahat. güzellik malesef gerizekalı olmayı örtmüyo, kurtarmıyo

böylelerini gördükçe insanın gerçekten ağlayası geliyor. o kızlara şu ayakkabı nerede satılır, hangi ünlü kiminleymiş diye sorsan hemen bilir. acıyorum onlara. güzelmiş akıllı olsun çirkin olsun...

bu salaklar seçin sonuşlarında bülent ecewiti başbakan yapmışlardı :durdurun

sorsana ilk magazin hangi tarihte başlamış diye bak ozaman nasıl şap diye cevaplamıyomu pehhh :Sopa

Bu bişey değiL daha ne insanlar var ya ama bakmamak gerek hakkaten

gülmek içinde olsa o yarışmalara bakmayın bakıyosanızda ibret aLın : )

yaZık ama kıza ya acıdım özürlü galiba ..

ya bu kızlar kesınlıkle salak diil
program formatı her haltı yapacak tıpler
ulkemızde bunlar oldukça bı yere gelemeyiz
arap emirliklerinde bı ınsan arkadasına kufur edecegı zaman
anneni türk tv lerinde görmüş diyor
bu haldeyiz dusunun yani
bizlerde bunlara reyting vermeyecez işte
ustelık bılmeden hemcinslerınıde böyle gösteriyorlar

bence aleme ibret için yayında kalmadı yeni nesile eğer bunlar gibi sal.. olmak istemiyorsanız okuyun demek için devam etmeli. Ama harbi sal.. bunlar ya

tamamen danışıklı dövüş bu yarışma bilerek yanlış söylüyorlar.....en azından ben öyle umuyorum...bukadar salak olunabilemezzzz....

saLakLık sınırLarını zorLuyoLar...bu kadar da oLmaz ki...düzmeCe Gibi GeLiyo bana ya = S

Hem cinslerini bu kadar aptal yerine düşürmekten utanıyorlar mı acaba merak ediyorum.Ki biz asla onlar gibi değiliz olmayacağız da ama insan yine de kızıyor.Sonuçta aynı cinsi paylaşıyoruz ne yazıkki

bazıları böyle oluyo...

beyniyle cinsel organı aynı zamanda sulanıyo...

yarışma kalktı gözümüz aydın...
bu arada oradaki dahiler de dahi mi acaba eleman Hitleri anlatıyor kıza Hitlere Alman generali diyor..
hitler ne zaman general oldu acaba?

Yaa Bunlar Harbi Tam bir Salak
Hele Bitanesi Var Önde Gideni :D

BÖLE İNSANLARIN WAR OLDUGUNA İNANMAK İSTEMİYORUM yazık walla dedelerimizin kemikleri sızlamıstır:'(

butun kızları genellemek tabıkı cok yanlıs olur ama bu yarısmadakı kızların hepsı aptalında otesı..!!!

he he he sadece bu olaylara gülüyorum arkadaşlar.çok yazık çoook

Geri