Ağla Bülent Arınç ağla

TraFoo

Banned
Reaction score
0
arinc2003__5228_%20330.jpg

Ağla Bülent Arınç ağla

Beni okuyanlar biliyor: AKP'nin iktidarda kalabilmesi darbe planları ve suikast iddialarının gündeme getirileceğini iki yıldır yazıyorum. Amaç, AKP'yi mağdur ve mazlum göstermektir. Bülent Arınç'ın ortaya çıkıp 'Bana asker suikast düzenlemek istedi. Buna inanmayan ahmaktır!' biçimindeki iddiasının sebebi de buydu. Bu iddia besleme iktidar medyasında parlatılmıştı. Sonrasında kozmik oda denilen ve askerin en gizli sırlarının bulunduğu Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda 25 Aralık'ta araştırma başlatılmıştı. Bir aya yakın süren bu aramalar da geçen gün tamamlandı.

Nerede Arınç'a suikast? Nerede bu suikastçılar? Kozmik odada, askerin en gizli sırlarına bile girildi. Bence girilmesi de iyi oldu. Var idiyse hukuk dışı bir durum, hesap da sorulmalı idi. Genelkurmay Başkanlığı, çok akıllı bir yol izleyip; arama yapmak isteyen hakime karşı itiraz yoluna da gitmedi. Yani; asker hukuki olan bir hakkını bile kullanmadı. Öyle yapsalar, arama gecikse; besleme basın, basacaktı yaygarayı. Bak, asker bir şey saklıyor; bak asker hukuktan kaçıyor; diyeceklerdi. Bülent Arınç da çıkıp 'Ben size demedim mi...' diye ince ince ağlayacaktı.

Yeniden soruyorum: Nerede bu suikast planı, nerede bu suikastçılar? Bu iddayı sahiplenenlerde hiç mi utanma duygusu yok?

İşte böyle yalanlar imal ediliyor; AKP medyasına veriliyor. Onlar da sanki bu düzenler doğru imiş gibi ortalığı karıştırıyorlar. Böylece, açlık, yoksulluk, cahillik, işsizlik, dünyanının en pahalı akaryakıtı, en pahalı elektriği, en pahalı iletişimi gözden kaçırılmış oluyor.
Unutmayın ki askerin en gizli sırlarına kadar giren AKP; mahkeme kararı ile gelen hakimin Türkiye İleşim Başkanlığı'na (TİB) girmesine engel olmuştu.
Bence Bülent Arınç'a bu saatten sonra düşen görev, bol bol ağlamaktır.
Ona inanan ahmaklar da bu ağıt kampanyasına katılabilirler.

HÜKÜMETİN SAVAŞ AÇTIĞI TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ
AKP hükümetinin ne olduğunu gösteren bir örnek daha verelim: Türkiye Gençlik Birliği (TGB) diye 2006 yılında kurulmuş bir üniversiteli gençlik örgütümüz var. Bunlar vatanı ve cumhuriyeti savunan bilinçli gençler. TGB kurulduğu günden bu yana açtığı kültür merkezilerinde bireyci, sıradan, yoz kültüre sahip, niteliksiz gençlik yerine, Cumhuriyet'in fikri hür, irfanı hür ve hayatta en hakiki mürşit ilimdir diyen gençliğini oluşturmaya çalışıyorlar. TGB sağcı ve solcu demeden vatan ve cumhuriyet kavramını temel almış bir birlik noktası oluyor. AKP'nin polisi şimdi bu üniversiteli gençlikle savaşıyor.

TGB'nin kurucu başkanı Adnan Türkkan Ergenekoncu gösterilmek için 2008'de göz altına alınmış ama kovuşturmaya gerek görülmemişti. 2009'da TGB'li üç kız öğrenci gözaltına alınarak bu örgüte giren öğrenciler korkutulmak istenmişti. Buradan yapılan açıklamalar gösteriyor ki polis, TGB üzerinde müthiş bir polis baskısı var. Bu baskının basın ayağını da yandaş medya oluşturuyor. 23 Aralık 2009 tarihinde Yeni Şafak ve Star gazetesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla gözaltına alınan iki askeri personelin TGB yöneticileri ile ilişkili oldukları yönünde yalan haber yapmıştı ama TGB bu iddiayı çürütmüştü.

ATATÜRK'Ü SUÇLU ÇIKARIYORLAR
TGB'yi rahatsız etmek için AKP polisinin Atatürk'ü bile suçlu sandalyesine oturttuğunu görüyoruz. 10 Kasım 2009 tarihinde Eskişehir TGB üyeleri Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliklerinde 'Bursa Nutku'nu okuyorlar. Bunun üzerine 14 Ocak 2010 tarihinde 10 TGB üyesi Savcılığa ifade verilmeye çağrılıyorlar. İfadeleri sırasında TGB üyelerine Bursa Nutku içerisinde geçen ifadeler suç unsuru gibi soruluyor. Bu işi düzenleyen de Eskişehir polisi...
Peki AKP iktidarını savunma adına Atatürk'ün söylediği Bursa Nutku'nu bile suç unsuru gibi göstermeye çabalayan Eskişehir Emniyeti'nin başında kim bulunuyor?
Hanefi Avcı...
Hanefi Avcı; buraya gitmeden önce kimlerin televizyonlarına çıkarılıyordu?
Fethullahçıların...
İşte bugünkü suikast ve darbe iddialarının özü tam da buradadır. Biraz aklını kullanan herkes; dönen dolabı anlar...

RİFAT BEY'İN HAKLI İSYANI

Dün ülkemizin önemli işadamlarından Rifat Hisarcıklıoğlu'nun haklı isyanını izledik. Türkiye'deki çok önemli bir işadamları kuruluşunun (TOBB) başkanı da olan Sayın Hisarcıklıoğlu'nu isyan ettiren de çamur gazete Taraf'taki iddialardı. Sivil casus Ahmet Altan, son darbe planı iddiası ile Sayın Hisarcıklıoğlu'nu da darbecilerin adamı diye karaladı. Güya darbe yapılınca o başbakan olacakmış...
5. Kol gazetesi Taraf'a 'Haysiyet Celladı' diye cevap veren Hisarcıklıoğlu boşuna hedef alınmadı. Onun şahsında bütün namuslu işadamları korkutulmak istendi. İşte bu korku imparatorluğuna da besleme basın demokrasi diyor.

Rıza Zelyut | Ağla Bülent Arınç ağla

Herşey pLanLı projeLi..Kendi kurguLadıkLarı oyunLarLa zifiri karanLık oLan düşünceLerini aydınLık gibi göstermeye hertürLü oyunu saf haLkıma yedirmeye aLışmış bunLar..Bu böLe giderse güneş bi daha doğmayacak etrafı ampuLcükLer doLduracak...;)

MozoLe Miяach;4953215' Alıntı:
Herşey pLanLı projeLi..Kendi kurguLadıkLarı oyunLarLa zifiri karanLık oLan düşünceLerini aydınLık gibi göstermeye hertürLü oyunu saf haLkıma yedirmeye aLışmış bunLar..Bu böLe giderse güneş bi daha doğmayacak etrafı ampuLcükLer doLduracak...;)
Elbette her şey planlı projeli, unutmamak lazımki örümceklerin hayatı yaradılışları gereği ağ örmek tuzak kurmakla geçer.

Bence Bülent Arınç'a bu saatten sonra düşen görev, bol bol ağlamaktır.
Ona inanan ahmaklar da bu ağıt kampanyasına katılabilirler.

Tuttum bu cümleyi...

Bülent Arınç hemen hemen gittiği her yerde ağlıyor sızlıyor, konuşmalarını böyle yapıyor. Daha sonra herkese kendisini böyle alkışlattırıyor, kimse ona bir şey demiyor. Ama İlhan Cihaner'in küçük kızı babası gidiyor diye ağlayınca böyle ağlama oyunlarıyla kimseye kendinizi masum gösteremezsiniz diye başkalarını suçluyor. Böyle diyen Bülent Arınç'a bir Allah'ın kulu sormuyor; senin yaptığın ne???

Ama güzel ağlıyor....Hakkını vermek lazım...Cahil olsam oyumu, kız olsam nikahımı verirdim...Öyle böyle değil yani....

"Bence Bülent Arınç'a bu saatten sonra düşen görev, bol bol ağlamaktır.
Ona inanan ahmaklar da bu ağıt kampanyasına katılabilirler."

arkadaş yazıdan alıntı yaparak, ifadeye katıldığını belirtmiş.
yazıyı kaldırın o zaman.
hem bu tür yazıları düşüncenize uygun diyealıp rahtça yayınlıyor hem de katılanı banlıyorsunuz.
bu bir çelişkidir.
alttatarafı sıradan bir gazete haberi sonuçta...

forumculuk böyler olmaz.
hem de serbest kürsüde hiç olmamış.
siz bilirsiniz.
istediğinizi banlamaya devam edin.
hatta limiitiniz dolmadıysa beni de banlayabilirsiniz, ricam olur.
yıllardır miliiyetçi-mukaddesatçı davaya hizmet eden bir öğretmen olarak bu tavır bana doğru gelmedi...
sevgiyle kalınız.

Ben tutmadım ama .. Hiç bir kesime bu şekilde hakaret edemezsiniz..
Cezalısınız..

Herkese iyi forumlar..
Kararınızın yanlış olduğu kanaatindeyim...
Üye ''ahmak''kelimesiyle belirli bir kesime değil; sadece buna inananlara hitapta bulunmuş.Ağlamanın sahte olduğu üzerinde duran birisi; buna inananları da ''ahmak''olarak tabii ki nitelendirebilir...
Ayrıca üye bunu kendi fikri olarak değil; metin içerisinde geçtiği için tekrardan ikrar ediyor....

Takdir sizin....

hiçbir plan mükemmel değildir.

Geçen gün çocukluk arkadaşım Bilent Tarçın ile birlikte bir televizyon programına katıldık, konu derinleşen ekonomik kriz ve yükselen işsizlik oranlarıydı.

Ufakken hep Bilent konuşurdu biz de dinlerdik, anlamasak da dinlerdik. Değişik kelimeler , ağdalı bir üslup kullanırdı. Anlayamazdık ama anlayamadığımız belli olmasın diye hep dinlerdik.Yine öyle oldu tabii. Orijinal kelimeler kullanıp uzun uzun cümleler kurmaya başladı, ben her zamanki gibi dinliyordum. Anlamıyor ama yine de dinliyordum. Derken Bilent başladı salya sümük ağlamaya.Küçükken de hep böyle yapardı. Dedim hayırdır bilader ne ayaksın, yoksa kriz seni de mi vurdu maaşından kesinti mi yapacaklar?

Yok dedi.

-Bana Ankara’daki evimde suikast yapacaklar birazdan ühühühü çok korkuyorum ühühü, birazdan öldürecekler beni…

Dedim nasıl olur biz şu an İstanbuldayız nasıl olur sen olmadan sana nasıl suikast yaparlar.

-Haa öyle mi, olsun ben yine de ağlayıp sızlanayım. Bu ülkede zaten halk iradesinin meclise yansımasını istemeyen derin güçler var, insana nefes aldırmıyorlar. Ahh ben, vahh ben…

Dedim olur mu hiç öyle şey! Sen bu meclise başkanlık etmiş adamsın, kaç dönem de miletvekilliği yaptın. Senden derin güç olur mu hiç! Haa ben milletin iradesi değilim diyorsan o ayrı. Çok daraldıysan da gevşetelim …

-Ühühü bilmem ki kravat sıktı biraz.Şeyini şey ettiğimin şeyleri… 367’yi icat edenler halkımıza bu zulmü reva görenler! Hiç mi vicdanınız sızlamayacak ühühühü….

Dedim ki bu 3te iki olayını ilk defa çıkaran Erminister Hodja eski dostun hatta genel başkanın değil miydi? Ara sor bakalım vicdanı nasılmış. Hatta ne gerek var sen o zamanlar partideki hukukçulardan biri değil miydin? Kendin cevap versene…

Bizimki oralı bile değil ağlamaklı devam ediyor…

-Ühühühü… milletin başına balyoz indi, ıslak imza da kurudu. Yargı millet adına karar almıyor, yalama oldu yalama.Tutmayın ağlayacam… Kahrolsun bürokrasi, kahrolsun yargıçlar devleti.

Baktım durumu vahim , biraz yüzünü güldüreyim diye düşündüm.Sana katılmamak mümkün değil ben de böyle düşünüyorum, diye söze başladım.

-Bu nasıl yargı! Tecavüzcüler , gaspçılar dışarda baklava çalan çocuk hapiste. Generaller , komutanlar hapiste hakimler savcılar teröristlerin ayağında. Bi savcı diğer savcıya, kimin anteni kimin bacağında belli değil yargı yalama oldu iyice. RTÜK ,TRT Deniz Feneri , Elfeneri bunlar zaten hesap vermez.

Benden destek mesajı aldı ya başladı kahkahalar atmaya…

-28 Şubat da bitti niahaha… 10 yılda bitti… Hani bin yıl sürecekti...

-Hani oğlum nereye bitti 28 Şubat? Başörtülüler hala üvey evlat, meslek liseliler dışkapının dış mandalı. Hadi bunları geçtim 28 Şubat'ın en büyük ürünü siz ılımlı islamcılar hala iktidarda. Bu nasıl erken final?

Bilent , CevaB veremedi. Zaten karşısındaki ne konuşur ne sorar pek önem vermezdi.Kendi kendine söylendi.

-Vallahi bitti azizim billahi bitti. Artık mağdureyi oynayamayacağız… Bitti maalesef… Hani bin yıl sürecekti… 10 yılda bitti…

Diğer CevaB Veremedi Hikayeleri

laf olsun torba dolsun çamur atalıp ne olursa olsun .....

adam osursa onu bile kendiniz yazıp kendiniz yorumlayacaksınız....

osur b.arınç bunlara siyasi meze olsun

laf olsun torba dolsun çamur atalıp ne olursa olsun .....

adam osursa onu bile kendiniz yazıp kendiniz yorumlayacaksınız....

osur b.arınç bunlara siyasi meze olsun

Sanki ağlayan yok ..Zorunamı giden ne ?

Ülkeyi yönetenleri her hali mercek altında olur vakti ile ecevit osuramadığı için (barsak sıkışması) ekonomik kriz çıktı hatırlarsan, düşünsene tayyip kabız olsa vay halimize....

235342.jpg

Cindoruk, kendisi için "kaşarlanmış siyasetçi" yakıştırması yapan Arınç'a sert cevap verdi: O da ağlayan kaşar

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç'ın "3-5 tane kaşarlanmış siyasetçi ile uğraşmayacağız" sözleri yeni bir tartışma başlattı.

AĞLAYARAK SÖYLEMİYORUM

Arınç'ın "kaşarlanmış" yakıştırmasını Demokrat Parti lideri Hüsamettin Cindoruk için yaptığı konuşuldu. Cindoruk, Arınç'a Manisa'dan cevap verdi. Arınç'ın Manisa'dan seçildiğini hatırlatan Cindoruk şöyle konuştu: "Siyaset, o söyleyecek biz söyleyeceğiz. Ama tabii ağlayarak söylemiyorum.
O DA AĞLAYAN KAŞAR
Başbakan'ın duygulu konuşmaları Bülent Arınç'ı sık sık ağlatıyor. Ağlama yaşını geçmişim. Bize 'kaşar' dedi. Biz kasarsak, o da ağlayan kaşar." Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener'in "Başbakan herkesi dinliyor" sözlerine dikkat çeken Cindoruk "Şener ahlaklı ve sözüne güvenilir bir adam" dedi ve ona şöyle seslendi: "Manisa mitingimiz, siyasette kendisini yalnız, eksik hissedenlere çağrıdır."

AÇILIM YORUMU
Cindoruk, Kürt açılımı ve etnik sayım yapılsın yönündeki taleplerle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Atatürk'e 'Ebedi Şef diyen Türkiye Cumhuriyeti, bir Kürt olan İnönü'ye 'Milli Şef dedi. Daha objektif, daha herkesi kucaklayan bir devlet olur mu? Bu nedenle çok fazla etnik kimliğe dalmamak lazım

Kaşar  sözleri havada Uçuşuyor / HABER 50

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]
[/FONT]

darbe yok diyorsun da dışarda cirit atan paşaların sağlamken, içeri alındıklarında 1 hafta bile cezaevi güzü görmeyip 2 yıldır hastanede kalmalarını nasıl açıklarsın bana.. yada sahte kimlikle yakalanmasını veyahutta güzide hastanelerimizi kabul etmeyipde kapağı gataya atmak için uğraşanları

darbe yok diyorsun da dışarda cirit atan paşaların sağlamken, içeri alındıklarında 1 hafta bile cezaevi güzü görmeyip 2 yıldır hastanede kalmalarını nasıl açıklarsın bana.. yada sahte kimlikle yakalanmasını veyahutta güzide hastanelerimizi kabul etmeyipde kapağı gataya atmak için uğraşanları

Paşaların sağlam olduğuna inanıyorsunda suçsuz olduğuna neden inanmıyorsun o zaman?

Kazanın doğurduğuna inanıp öldüğüne inanmayan köftehor köylüler gibi işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.

Öncelikle darbe yok diyen olmadı Darbe vardır Var olan darbede Sivil Darbedir ve Darbe bayrağını Feto Cemaatı taşımaktadır.

..:.. sadece ağLamakLa oLsa bu işLer ..:..

Paşaların sağlam olduğuna inanıyorsunda suçsuz olduğuna neden inanmıyorsun o zaman?

Kazanın doğurduğuna inanıp öldüğüne inanmayan köftehor köylüler gibi işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.

Öncelikle darbe yok diyen olmadı Darbe vardır Var olan darbede Sivil Darbedir ve Darbe bayrağını Feto Cemaatı taşımaktadır.

görünen köy kılavuz istemez.. daha düne kadar hastene yüzü görmeyen adamlar 2 senedir tanısı bile konulamayan şikayetlerden hastanede.. ya bide sahte kimlik olayı , ses kayıtları , hüseyin kıvrıkoğlu paşanın erkan mumcu için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o p.zevenk oturuma girmeyecek gibi ifadelerinin bulunduğu ses kayıtları bunlar birer darbe değil de siyasete müdahale değil de ne.. hukuka aykırı bir olayı ortaya çıkaran hakimler savcıların sonu nasıl olduysa görevden alınıp mesleklerini icra edemeyecek duruma nasıl geldilerse bu aslan parçalarının sonu da aynı olmasından korkuyorum.. Biz Temiz bir Türkiye istiyoruz

Temiz Türkiye fetokulli hileleriyle olmaz, ADALET ile olur.

amerikan güdümlü katolik cemaatın hileleriyle Temiz bir Türkiye olmaz.

görünen köy kılavuz istemez.. daha düne kadar hastene yüzü görmeyen adamlar 2 senedir tanısı bile konulamayan şikayetlerden hastanede.. ya bide sahte kimlik olayı , ses kayıtları , hüseyin kıvrıkoğlu paşanın erkan mumcu için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o p.zevenk oturuma girmeyecek gibi ifadelerinin bulunduğu ses kayıtları bunlar birer darbe değil de siyasete müdahale değil de ne.. hukuka aykırı bir olayı ortaya çıkaran hakimler savcıların sonu nasıl olduysa görevden alınıp mesleklerini icra edemeyecek duruma nasıl geldilerse bu aslan parçalarının sonu da aynı olmasından korkuyorum.. Biz Temiz bir Türkiye istiyoruz

Temiz Türkiye fetokulli hileleriyle olmaz, ADALET ile olur.

amerikan güdümlü katolik cemaatın hileleriyle Temiz bir Türkiye olmaz.

söylediklerim hakkında yorum yaparmısın.. sağa sola kıvırmadan

O adamın gözyaşlarına kurban olun ... Bİr kılı olamassınız be ...
Trafoo örümcek demişsin bende pastella memnun oldum ...

Geri