ağla ağla açılırsın

piken

New member
Reaction score
0
AĞLAMAK: Ağlamak duygularımızın,sevincimizin ya da mutsuzluumuzun dışa yansımasıdır,

peki baylar neden ağlamaktan kaçarlar ya da ağladıklarını gizlerler?ayıp bişi midir?racona mı tersdir?ya da ağlamak onlar için acizlik midir?

hade bakalım aydınlatın beni ve ben gibi düşünenleri...:)

ağlamak ayriyetten sağlık acısındanda faydalı diye bişi duymuştum.. allah kimseyi ağlatmasın...

ağlamak hımm,,

herkes icinde aglamak delikanlı adama terstir :alkol:

aglamak acizlikmidir ? degildirde herkes icinde agLamanın mantıgı nedir ki karsıyım ben bu olaya yaff kızlarda aglamasıN herkes icinde..

:) bazı erkerkler ıcın gecerlıdır senın soeldıgın aglamama konusu . çeşitli nedenleri vardır erkek tiplerine göre değişir yani ...

light erkekler = utanmadan aglayacak turde erkeklerdir.

maço erkekler = hayatta ağladığını göremezsiniz insanlar gözüde yaptığı karizmanın düşeceğini sanar ağlayınca

kılıbıklar = lıght a yaklasıktır ama cok fazla abartılmıs halıdır her dakka aglayabılırler

ailesi babası = bunların ağlaması ise tam bir hüsranla sonuçlanabilir çünkü ailenin güven kaynağıdır onlar eğer ağlarsa ailede güven eksikliği olur :)

benim gibiler ise = yeri geldiğinde gururlu olurlar yeri geldiğinde sevgilisi için saatlerce ağlarlar yeri geldiğinde duygusal konularda duygusunu ortaya çıkartabilirler . yeri geldiğinde öleceğini bilse kendi isteği ile gözünden bir damla göz yaşı çıkmaz o kadarda cesaretlidir yani :) ... neyse bu kadar yeter kendimi övdüğüm . aslında çok aciz bir insanımdır çünkü insanımdır .(bu sözden belli kişiler gerçek birşeyler anlayabilirler anlamayanlar ne dmeek istiyorsun demesinler ) umarım yardımcı olabıldım piken .. ;)

walla bence ağlamak utanc verici bişi diildir

aglamak guzel sey ya aciliyo insan aglayin ve rahatlayin icinizde kalmasin erkekler :)

pasaklı erkekler ağlamaz yalan ben hayatımda tam 3 defa ağladım başkası yok :...............................p

Anti' Alıntı:
erkek adam alamaz ülennn :p bn ağlarım arkadaş gözlerim temizlenio :=) :p warning in yazısı güzeldi

:) saolasın anti ağlayın gözler temizleniyo ya cidden zaten ben ağladıgım zamanlar sırf gözlerim temizlensin diye ağlıyorum haa . yoksa gercekten ağladıgımdan felande değil ....

ya tüm bayanlar anlaşmış gibi ağlayın rahatlayın felan dıyor ne demek bu erkekler bıze karsı duzenlenmıs bır komplo olmasın bu aglatmaya calısmaasınlar bır seyı 40 kere solersen olurmus :) dıkkat edın erkekler eehuehue

erkeKlerde agLar ama kımse gormucek sekılde kuytu kosede.. gozlerınden suzulen 1*2 damla yeterlidir.. ha yerı geldı hıckıra hıckıra agladıımızda olmustur o ayRı :alkol:

yane ispiyoncu kimse görmicek demenden şunu anlıorum=ağlamak acizliktir racona terstir?:)ehuehu

iSpiYonCu' Alıntı:
erkeKlerde agLar ama kımse gormucek sekılde kuytu kosede.. gozlerınden suzulen 1*2 damla yeterlidir.. ha yerı geldı hıckıra hıckıra agladıımızda olmustur o ayRı :alkol:

hıçkıra hıçkıra ağlamak senin geçerli dostum :) aglıyorum dedıysem o kadarda degıl en son hıckıra hıckıra agladıgımda çocuktum :) .

heyttt konuyu dağıtmayın bea:mad:
ağlamak ya da ağlamamak tüm mesele bu ehuehu

ehehe muhabbet baya bi güsel ama size şöle sölim

kadınların erkelerden daha fazla yaşadığını biliyoruz

bunun nedenlerinden biride ağlamaktır..:)

insan dert keder sıkıntı vs leri içine atarsa bu zamanala birikip kötü sonuçlar doğurmaktadır

en son babamın beyninde 9 tane damar çatlamıştı sırf içine atmakdan şimdi iyi gerçi ama ..:)

yani benden bi tavsiye ağlancak durum olmasa bile haftada bi saat düzenli ağlayın:D

ayrıca bende ağlarım ama hep içince nedense :alkol:

geçmiş olsun mavercik:( evt katılıorum haftada bi:)

insan Ağlar içini döker.Açılır gerçekten ferahlAr.....bence en güzel şey.ben kendimi hAfiflemiş hissediyorum..erkeklere gelince bAzıları açık açık ağlar herkesin önünde bazılArıdA gizli gizli görünmeyen yerlerde AğlAr.AmA herkes AğlAr ve AğlAmak güzel bşy ağlamak gibisi yok bence

Warn:nG' Alıntı:
hıçkıra hıçkıra ağlamak senin geçerli dostum :) aglıyorum dedıysem o kadarda degıl en son hıckıra hıckıra agladıgımda çocuktum :) .
ben hıc agLamadım... cok sewdıım bıRısı (!) öldüünde sadece 2 damla yas süzüldü gözümden ... o Kadar.. yanı benım ıcınde dııl o hıckıra hıckıra agLamam..

bence herkesin bilmesi gereken bşy var eğer gerçekten duygularınızı okşAyan bşy varsa oo kadar derine inmiş bşy o zAMAN Ağlarsınız.insAn duygulArının okşandığı andA Ağlamaya başlar en uç noktAsında....

Ben en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum bile
aslında çekindiğim filanda yok kimseden
sadece pek umursamam derdi kederi
Allah kimseyide ağlatmasın

Geri