Ağlaşıp % 47 Oy Veriyorsunuz

Saptırmadım devlet ticaretle uğraşamaz senin kastettiğin kuruluşlar ticari amaç teşkil etmektedir. Atatürk zamanında Devletçilik ilkesiyle kurulmuştur, ve o zamanın şartlarında kurulması gerekiyordu. Ancak devletçilik ilelebet sürmez teşvik eder "elden tutma ilkesi taşır" zamanı gelince çıkar.

Yahu arkadaşım hala neden bin dereden su getiriyorsun? Sorum açık....

Devletin olan bir yer kaldı mı?

Ülkenin durumu iyi, nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki, birgün malezya, birgün papau yeni gine galiba.

Devletin zarar ettiği yalanı ile satılan yerlerin perde arkasını biliyor musun? Özelleştirdiğin siyonist önceden özenle hazırladığı zorla değil mecburu anlaşmaları işçilerin önüne sunuyor. Ya ben ne ücret verirsem çalış ya çek git burdan.

Senin ülkenin iyi diye bahsettiğin şeyin havalar olduğunu düşünüyorum.
:saskin

sdtuslu olimpiyat öncü06 yorumlarınıza dikkat edin sizi tekrar herhangi bir konuda uyarmıyacam

Arkadaşlar yorumlarımızı moderatörlerinde belirttiği
gibi içerik ile ilgili yaparsak çözüm için daha fazla alternatif
üretiriz hepinize iyi forumlar dilerim.

Kusura bakmayın geçmişte bu milletin neler yaşadığını hatırlayıp öyle ahkam kesin. Merak ediyorum %47 chp alsaydı yukarıda bıdı bıdı eden arkadaşalar ne diyecekler di?
Onuda ben söyleyeyim:
Demokrasiyi içinize sindirin
Milletin tercihine saygılı olun
hatayı millette deyil de kendiniz de arayın.Baykal gibi adamlar milletin milli ,manevi değerlerine karşı duran siyaset güderken BU MİLLETTEN ONA OY BEKLEMEK NE BÜYÜK AHMAKLIKTIR

Chp nin de kendi kendisi hakkında biraz öz eleştiri yapması gerekir ben neden tabana yayılamıyorum
veya neden halk ile bütünleşemiyorum halkın beklentilerine neden tam anlamıyla cevap veremiyorum gibi ??

Ben kendimi bildim bileli CHP liyim.ancan artık sayın Deniz BAYKAL'ın hanedanlık gibi yıllardır o koltukta oturupta partimizi küçültmesinide içime sindiremiyorum.inanki bi çok partili de benim gibi düşünüyo..Sayın Deniz BAYKAL o koltuğu bıraksın artık..Ve tavanın insanına değil tabanın insanlarına baksın..Birde ben nedense dikkat ediyorum normal zamanda partiye çıktığımız zaman kimseler yüzümüze bakmıyo ama seçim zamanı geldiğinde aranıp duruyoruz her nedense..kısacası parti binalarımızda ve yöneticilerimizde şu an için hayır göremiyorum..Bu partiye cumhuriyetimizin kurucusu ve partimizin kurucusu M.Kemal Atatürk e sahip çıkmak istiyorsak partimizde köklü değişiklik yapılmalı diyorum..Deniz BAYKAL ve yönetimi partinin başından gitmediği sürece oyumu vermeyecem...

senin ağlıyor diye tabir ettiğin %47 lik kesim değil şekerim..asıl ağlayan kesim sermayesi azalan artık bir yerlerden nemalanamayan , çalışmadan para kazananların para muslukları kesilenleri feryadı...Asıl siz uyananın kendinize gelin...

İyi de 2008'de AB yolsuzluk raporunu açıklatmayan tek ülke biziz. Bundan önce o %63 'ün partileri açıklatıyordu o raporu...

bu millete akp ne kadar az layıksa chp de okadar az layıktır hiç birinin birbirinden farkı yok boş yere akp yi yere vurup chp yi halkın hakettiği parti gibi gostermeye gerek yok zaten herşey artık ortada halk hiç olmadığı kadar bilinçli ve bunun sonucunda kimin başa geleceğini kimin muhalefet olacağını yakın zamanda goreceğiz..

Chp deki yerel seçimler öncesi bu vizyon değişikliğini ve son dönemde ki rozet açılımlarını oy avcılığı
ile açıklamak biraz zor biz Tüm Türkiyenin partisi olmaya adayız gibi bir görüş sergilemek istiyorlar
ama bu arada kendi tabanlarından da oy kaybını uğradıkları yükselen sesler ile birlikte günyüzüne
çıkıyor yerel seçimler Chp için ne getirir ne götürür bekleyip göreceğiz.

senin ağlıyor diye tabir ettiğin %47 lik kesim değil şekerim..asıl ağlayan kesim sermayesi azalan artık bir yerlerden nemalanamayan , çalışmadan para kazananların para muslukları kesilenleri feryadı...Asıl siz uyananın kendinize gelin...

AYNEN KATILIORUM ARKADASIM

ilerde ne olur bilemem ama şimdiki ekonomi hiçde iyi değil çoluk çocuk yorum yapmasın bu konuya
hiçbir parti yanlısı değilim ülkeyi en iyi kim idare ediyorsa onun yanındayım kaldıki bu iş tayyiple deniz baykalla devlet bahçeliyle olacak iş değil ekonomi iyi diyorlar neden fabrikalarımız esnafımız iflasın eşiğindeler dediğim gibi bu konu baba parası ile yetişen çocukların yorum yapacağı bir konu değil.varsa tartışmak isteyen ben burdayım

Global ekonomik krizin etkisiyle ağlayan kesim de de değişiklikler olmaya başladı önceden gelir seviyesi düşük varoşlarda oturan fakir halk ağlaşıp dururken şimdi ise bankalar ve büyük sermaye çevreleri ağlamaya başladılar değişen piyasalar ve küresel siyaset ekonomisi bizlere hayli ilginç yansımalar yaratıyor.

Üç ay öncesinde olsa Adalet ve kalkınma partisi % 60 la yerel seçimleri kazanır diye düşünüyordum ama son dönemdeki yolsuzluk olayları dengir mir mehmet fırat ikilemleri ki ( istifa etmesi parti adına en hayırlısı oldu ) ekonomide global krizin etkisiyle yaşanan çalkalanmalar artan terör olayları ve Chp nin rozet açılımlarınında bir parça etkisiyle ( en azından son dönemdeki yapılan araştırmalar böyle olduğunu gösteriyor ) Akp nin oylarında hızla bir azalma olduğu gözlerden kaçmıyor dediğim gibi Türkiye de rüzgarın nereden eseceği özelliklede bu son dönemde hiç belli olmuyor sandıktan çıkan sonucu bekleyip göreceğiz.

Geri