Aöf |Anadolu Ünv. Açıköğretim Bölümü Açalım mı?

AÖF | AçıkÖğretim Kategorisi ve Bölümleri Açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    57
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden oLmasın

+ZeytinßurnuLu

arkadaşlar benimde bi teklifim var. ders notlarımızı buradan paylaşalım sadece açıköğretim değil

kpss olur yada genç kardeşlerimiz için öss yada hala üniversite okuyan arkadaşlarımız için diğer ders notları​

arkadaşlar benimde bi teklifim var. ders notlarımızı buradan paylaşalım sadece açıköğretim değil

kpss olur yada genç kardeşlerimiz için öss yada hala üniversite okuyan arkadaşlarımız için diğer ders notları​

Dostum , düşüncen gayet güzel.
Lakin açıköğretim kpss den de öss den de herşyden de daha farklı bir platformdur.
Aöf'de okuyan arkadaşlarımız bilirler. Açıköğretime çalışmak ne öss ye ne kpss ye benzer.
Bu sebepten Aöf ile diğer platformları aynı yerde tutmamız yanlış olur.
Bu açmış olduğum konu tamamen Açıköğretim üzerine.
Şayet bunun haricinde bir önerin var ise Sende düşünceni belirt , farklı bir konu aç derim.

Tabiki çok iyi olur. Binlerce A.Ö.F. li öğrenci var. A.Ö.F. sitesine bağlı kalınmaz ve dileyen dilediği şekilde yazıcıdan çıktısını alır ve bilgisayar olmadan da çıktılardan çalışma imkanı bulur. Şayet sorular yayınlanırsa. Hizmetiniz için TEŞEKKÜRLER. Kolay gelsin

açılması iyi olur ama önce şu aöf arcını düşürtmenin yolunu bulmak lazım. 2 tane kağıt parçasına 500 lira ödedik daha dersanesi var bilmemnesi var ayıptır ya.

açılması iyi olur ama önce şu aöf arcını düşürtmenin yolunu bulmak lazım. 2 tane kağıt parçasına 500 lira ödedik daha dersanesi var bilmemnesi var ayıptır ya.

Harç paralarını düşürtebilir miyiz bilmem, ancak dediğimiz gibi bir bölüm açılırsa bu eğitim sisteminin zorluğunu düşürebiliriz. Buna inanıyorum.

walla bence faydası olucakdır nıye olmasın en azından yararlanıcak ogrencıler cogunluktatır bızden gectı ogrencılık..:D ++++ 1984

Bence bölümün açılmasının HacKHeLL e zararı olmayacağı gibi çok faydası olacaktır sonuçta diğer forumlarda pek rastlamadığımız bir bölüm buda HacKHeLL in farkını birkez daha ortaya koyuyor

+ Yeşil Gözlü
+Gacal 39
+1907

Bence bölümün açılmasının HacKHeLL e zararı olmayacağı gibi çok faydası olacaktır sonuçta diğer forumlarda pek rastlamadığımız bir bölüm buda HacKHeLL in farkını birkez daha ortaya koyuyor

+ Yeşil Gözlü
+Gacal 39
+1907

Evet dostum, sende önemli bir detayın altını çizmişsin.
Bilindiği gibi aöf sistemi her forumda yer almıyor.
Aöf üzerine de ismimizi duyurabiliriz.

evet neden oLmasın
benden artı çaLışır

ne yalan söyliyim aöf li olmama rağmen nasıl aklıma gelmedi diye kıskandım =) şaka bi yana çok doğru bir tespit yapmışsın..bencede açılmasında fayda var..derslerden sıkılınca foruma bi uğrayayım diyordum..açılırsa hem forumdan çıkmamış oluruz hemde derslere göz atma şansı buluruz.. bendende +
umarım açılır

ßölüm sürekli güncellenip ilgilenecek arkadaşlar bulunduktan sonra neden olmasın.. + ßLue..

O konuda hiç şüphen-iz olmasın.
O bölümü çok sağlam paylaşımlar ile dolduracağımdan emin olun.

Arkadaşlar artık bölümün açılmasını rica ediyorum.
Çünkü açılacaksa bir an eveli açılsın
30 - 31 Mayıs Final sınavı tarihleridir.
Şimdiden notlarımızı sorularımızı paylaşalım ?

Kesinlikle açılsın.

Ben aöf yi bitirdim. Ama elimde bir sürü kaynak var.Sanırım diğerlerinin de çok işine yar Bu güne kadar sitede herhangi bir paylaşımım olmamıştı.Bölüm açılırsa Elimdekileri paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri