N i h i L
New member
Dikkat =
Arkadaşlar artık bölümün açılmasını rica ediyorum.
Çünkü açılacaksa bir an eveli açılsın
30 - 31 Mayıs Final sınavı tarihleridir.
Şimdiden notlarımızı sorularımızı paylaşalım ?
Arkadaşlar artık bölümün açılmasını rica ediyorum.
Çünkü açılacaksa bir an eveli açılsın
30 - 31 Mayıs Final sınavı tarihleridir.
Şimdiden notlarımızı sorularımızı paylaşalım ?
Tüm Hackhell Ailesine Selam olsun.
Sizlere bir öneride bulunmak için bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Türkiyede Açıköğretim Fakültesi | Anadolu Üniversitesi'nin Ne kadar revaçta olduğunu, ne kadar fazla öğrenci hacmine sahip olduğunu belirtmek isterim.
Şu bağlantıya dikkatinizi çekmeliyim ki HackHell de Türkiyede hatta Dünyada gerçekten önemli bir mevkiiye ulaşmış kaliteli bir forum sitesidir.
Böylesine kaliteli bir sitede bu kadar revaçta olan bir dalın, heleki eğitim alanının eksik olması gerçekten üzücü.
Ayrıca Açıköğretimde okuyan arkadaşlarımız var ise bilirler. Aöf normal fakültelere göre çok daha zor ve kapsamlıdır.
Her öğrenci kendi özverisi ile kendi çalışmaları ile birşeyler yapmaya çalışmaktadır.
Peki bizde burada kendi ders notlarımızı, çıkmış soruları , konu anlatımlarını ve açıköğretim alanında aklınıza gelebilecek herşeyi paylaşsak?
Örgün olmayan bu eğitim sistemini HackHell Kalitesi ile Örgün Hale getirsek?
Sizce de Muhteşem Olmaz mı?
---
Şöyle bir dipnot geçmek istiyorum. Şayet böyle bir bölüm açılırsa, bu bölümleri A'dan Z'ye gerekli ve kaliteli paylaşımlar ile donatacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
---
Bu bölümün açılmasının HackHell ' e en ufacık bir zararı olmayacağını aksine Eğitim Öğretim alanında gerçekten başarılı işler çıkaracağımızı yineler .
Başvurumun, eğitim alanında olduğunu bir kez daha hatırlatır keyifli forumlar dilerim.
Unutmayınız ki HackHell, Eğitim Alanındaki Başarıları ile de anılmalı.
Hackhell.com bünyesinde http://www.hackhell.net/ders-amp-odev-amp-tez/
bu sayfada paylaşım yapılmış az çok.
Ama inanın kayıda değer bir şey yok, bir düzen yok.
Açıköğretim basit bir konu değil. Sistemli, kapsamlı, düzenli paylaşım yapmamız gerekecektir.
TC ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF Alanında Her Türlü Desteği ve Paylaşımı , Elimden geldiğince vakit buldukca yapacağımı Beyan Ederim.
Kısaca Özetler isek : Açılmasını istediğim Kategoriler
Sizlere bir öneride bulunmak için bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Türkiyede Açıköğretim Fakültesi | Anadolu Üniversitesi'nin Ne kadar revaçta olduğunu, ne kadar fazla öğrenci hacmine sahip olduğunu belirtmek isterim.
Şu bağlantıya dikkatinizi çekmeliyim ki HackHell de Türkiyede hatta Dünyada gerçekten önemli bir mevkiiye ulaşmış kaliteli bir forum sitesidir.
Böylesine kaliteli bir sitede bu kadar revaçta olan bir dalın, heleki eğitim alanının eksik olması gerçekten üzücü.
Ayrıca Açıköğretimde okuyan arkadaşlarımız var ise bilirler. Aöf normal fakültelere göre çok daha zor ve kapsamlıdır.
Her öğrenci kendi özverisi ile kendi çalışmaları ile birşeyler yapmaya çalışmaktadır.
Peki bizde burada kendi ders notlarımızı, çıkmış soruları , konu anlatımlarını ve açıköğretim alanında aklınıza gelebilecek herşeyi paylaşsak?
Örgün olmayan bu eğitim sistemini HackHell Kalitesi ile Örgün Hale getirsek?
Sizce de Muhteşem Olmaz mı?
---
Şöyle bir dipnot geçmek istiyorum. Şayet böyle bir bölüm açılırsa, bu bölümleri A'dan Z'ye gerekli ve kaliteli paylaşımlar ile donatacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
---
Bu bölümün açılmasının HackHell ' e en ufacık bir zararı olmayacağını aksine Eğitim Öğretim alanında gerçekten başarılı işler çıkaracağımızı yineler .
Başvurumun, eğitim alanında olduğunu bir kez daha hatırlatır keyifli forumlar dilerim.
Unutmayınız ki HackHell, Eğitim Alanındaki Başarıları ile de anılmalı.
Hackhell.com bünyesinde http://www.hackhell.net/ders-amp-odev-amp-tez/
bu sayfada paylaşım yapılmış az çok.
Ama inanın kayıda değer bir şey yok, bir düzen yok.
Açıköğretim basit bir konu değil. Sistemli, kapsamlı, düzenli paylaşım yapmamız gerekecektir.
TC ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF Alanında Her Türlü Desteği ve Paylaşımı , Elimden geldiğince vakit buldukca yapacağımı Beyan Ederim.
Kısaca Özetler isek : Açılmasını istediğim Kategoriler
Kod:
[CENTER][SIZE="3"]Anadolu Ünv. Açıköğretim Kategorisi Altında.
Açıköğretim Geçmiş Yıllara Ait Soru ve Cevaplar
Açıköğretim 2009 Ara Sınav Soru ve Cevapları
Açıköğretim 2009 Final Sınavı Soru ve Cevapları
Açıköğretim 2009 Bütünleme Sınavı Soru ve Cevapları
Açıköğretim Deneme Sınavları
Açıköğretim Ders Notları[/SIZE][/CENTER]
Şeklinde güzel kategoriler ekleyebiliriz.
Bunları alt forum olarak ekleme gibi bir durumu da yapabilirsiniz.
Takdir sizlerindir.
+ | -
Tüm görüş ve önerilerinizi saygı ve merak ile beklemekteyim.
Allaha Emanet Olun.
Bunları alt forum olarak ekleme gibi bir durumu da yapabilirsiniz.
Takdir sizlerindir.
+ | -
Tüm görüş ve önerilerinizi saygı ve merak ile beklemekteyim.
Allaha Emanet Olun.