biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar.Kendi toklugumuzdan milletin aclıgını unutur olmusuz kendi dertlerimizden milletin derdini göremez olmusuz oysa saglam kafa ile bakıldıgında bizimkiler dert degil aslında sadece takıntı asıl dertli olanlar o ac olan insanlar o bi yudum kuru ekmek icin her seyini verebilecek insanlar ve ne acıdırki bu insanları görenlerin sayısı cok az digerleri ise isine gelmedigi icin göememezlikten geliyo.
Bazı insanlar okula gitmek istemedikleri halde okula gidip diploma alıyor oysa o cocuklar gitmek istedikleri halde okula gidemiyor onlara yapacagımız her yardım gelecegimize bir ısık daha tutmaktır belkide yardım ettigimiz cocuklar buyuyunce bu ulkeyi yonetecek yani be nevi kendimizide yardım etmis oluyoruz bu umursamicak birinin olacagını dusunmuyorum cunku bunu yapan insan olamaz o cocukların yerinde bizde olabilirdik ama cok sukur ki iyi imkanlarla yasadık madalyonun obur yuzunu herkesin görmesi gerek kestirip atılacak bi konu degil ciddi bi konu bende her gun tıklaycagım sanada sonsuz tesekkurler mazlum bizi bu konuda uyandırdın vicdanımızı oksayarak bu konuya destek olmamızı sagladın umarım gereken ilgi gösterilir.
kendi geleceginizi kendiniz karartmayın........