Aç insanlar için günde bir defa tıklayın Üstelik ÜCRETSİZ!!!

neccko' Alıntı:
İns. tıklarımız gercekten o insanlara ulasır ben sık kullanılanlara attım hergun tıklıcam

evet herkes oyle yapsin cok zor bi sey degil sadece bi tikla yardim etmek kadar kolay bi sey var mi arkadaslar

konular birleştirildi ..

biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar.Kendi toklugumuzdan milletin aclıgını unutur olmusuz kendi dertlerimizden milletin derdini göremez olmusuz oysa saglam kafa ile bakıldıgında bizimkiler dert degil aslında sadece takıntı asıl dertli olanlar o ac olan insanlar o bi yudum kuru ekmek icin her seyini verebilecek insanlar ve ne acıdırki bu insanları görenlerin sayısı cok az digerleri ise isine gelmedigi icin göememezlikten geliyo.
Bazı insanlar okula gitmek istemedikleri halde okula gidip diploma alıyor oysa o cocuklar gitmek istedikleri halde okula gidemiyor onlara yapacagımız her yardım gelecegimize bir ısık daha tutmaktır belkide yardım ettigimiz cocuklar buyuyunce bu ulkeyi yonetecek yani be nevi kendimizide yardım etmis oluyoruz bu umursamicak birinin olacagını dusunmuyorum cunku bunu yapan insan olamaz o cocukların yerinde bizde olabilirdik ama cok sukur ki iyi imkanlarla yasadık madalyonun obur yuzunu herkesin görmesi gerek kestirip atılacak bi konu degil ciddi bi konu bende her gun tıklaycagım sanada sonsuz tesekkurler mazlum bizi bu konuda uyandırdın vicdanımızı oksayarak bu konuya destek olmamızı sagladın umarım gereken ilgi gösterilir.
kendi geleceginizi kendiniz karartmayın........

sana çok teşekkür ediyorum böyle güzel bişiy yapma fırsatını bizlere sunduğun için gerçektende çok önemli bi konu

mazlum kardeş böyle bir konu açtığın için çok teşekürler
lütfen herkes destek versin :(

ee hani millet nerdesiniz :hhuzgun :hhuzgun

saol mazlum konu için her gün elimden geldiğinde tıklamaya çalışıcam

ellerine saglik kuzende
bu arada ban yemissin kurban
muhahahahahha o nickinin uzerindeki cizgi guzel olmus yakismis kuzenime :clap :clap

ben bu siteyi daha bugün yeni gördüm.. konu açıcaktımki baktım daha önceden açılmış lakin çok gerilerde kalmış.. mutlaka öne alınmalı die düşünüyorum.. ;)

Geri