Açılım AK Parti'ye yaramadı ..

muammer-oz

New member
Reaction score
0
AÇILIM AK PARTİYE YARAMADI

SONAR Araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre ‘açılım’ sürecinin başladığı Haziran ayından bu yana AK Parti’nin oyları istikrarlı bir şekilde düşerken CHP’nin oyları yükseliyor. MHP’nin oyları ise Eylül ayından itibaren önemli ölçüde artış gösteriyor

fft20_mf412234.Jpeg

SONAR’ın yaptığı araştırmaya göre Temmuz ayında yüzde 36.26 olan AK Parti oyları Ağustos’ta yüzde 35.37’ye, Eylül’de 34.44’e, Mahmur ve Kandil’den 8’i PKK’lı 34 kişinin teslim olmasının ardından tansiyonun yükseldiği Ekim ayında yüzde 31.68’e düştü.

CHP’nin Temmuz ayında yüzde 25.13 olan oy oranı ise Ağustos’ta yüzde 26.38’e, Eylül’de yüzde 27.21’e, Ekim ayında ise yüzde 28.21’e yükselmiş. MHP oyları ise Temmuz ayında yüzde 15.62, Ağustos ayında yüzde 16.09 iken Eylül ayında yüzde 19.03’e, Ekim ayında ise yüzde 19.59’a yükseldi.

fft20_mf412236.Jpeg

Araştırmaya göre, vatandaşların yüzde 65.57’lik bölümü Türkiye’nin en önemli sorununu işsizlik-istihdam olarak görüyor. Ekonomik sorunlar-pahalılık ise yüzde 53.73 oranında en önemli sorun olarak görülüyor. <.r><.r>SONAR’ın Ekim ayı araştırması, daha önceki araştırmalarda yer almayan Kürt sorununun yüzde 26.70’lik oranla önemli bir sorun olarak ülke gündeminde yerini aldığını da ortaya koyuyor.
fft20_mf412238.Jpeg

Açılım AK Parti'ye yaramadı - Milliyet.com.trMilliyet

anket savaşlarında son nokta :p

69791.jpg

Muhalefeti şoke edecek son anket

Ülkede kaos yaratıp hükümeti devirmeyi amaçlayan Balyoz darbe planı, muhalefetin oylarına darbe vurdu. Halk, paşaların gözaltına alınmasını eleştiren partilerin puanını kırdı.

buyur burdan yak​

hangisine inanalım :confused1: :bored: iyisimi sabredelim seçimlere az kaldı :goz:

her sey secımlerde belli olur

nehikmettir ki hersecimden once boyle artirma ortaya cikarya buda ak indirmek chp yi cikarmak gibibirsey allahinizi severseniz chp neyapmista milletin sevgisini kazandida 24.45 almis buna kargalarda guler yagni :):):)

Akp'nin oy kaybettigi apaçık ortada ama Chp'nin de bu kadar oy alacagını düşünmüyorum...

Adım adım yaklaşan ve kimsenin ciddiye almadıgı iki parti... Türkiye degişim hareketi (mustafa sarıgül) ve Hak ve eşitlik partisi (osman pamukoglu)

Bu partilerin beklenmeyen bir oy alacagını düşünüyorum...

Mhp deki bu artışın da mhp degil hepar a gidecegini düşünüyorum...

Bilmiyorum siz ne dersiniz...

alternatifi yok

sarıgül bu seçim olmasa bile önümüzdeki seçimlerde öne çıkabilir. :sigara: osman paşa yı geç :p ondan hiç 1 şey olmaz. iktidar partisinin karşısına dişli 1 rakip çıkacağını sanmıyorum.şimdilik...bakalım kararsız seçmen bu seçim de kime yüklenecek :utan

Komlo teorilerinden başka bir şey üretemeyen
iktidar ve yandaşlarının oy kaybettiği kesin ve bu
süreç devam ediyor.Hele ki darbe suikast iddaları
havada kalırsa işte bu da fena olur...Açılım sürecide
toplantıyla Af la lafla yürümez ...Neden yürümez
her 3 kişiden biri işsiz,işi olanlarında zaten geliri
düşük .Velhasıl AKP nin işi zor.

ne anketmiş ya .... sandığı hallettik anketimiz kaldı ???

işsizlik problemini seçime kadar azaltmazsa hükümet birdaha tek başına iktidara gelecek oyu alamaz 276 milletvekilini çıkaramayan hükümet birinci parti olarak gene çıkar ancak ne chp ne mhp nede başka bir parti buna yanaşmayacaktır bağımsızlara bakanlık sözü verilerek kurulacak hükümet yada chp mhp koalisyon hükümeti olacak diye düşünüyorum .ama bizim ülkede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz .seçimi beklemek en doğrusu

Geri