Açılımı Destekliyormusun? Yoksa.....

Açılım Hareketlerini Destekliyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yok diyenleri Van'a Şırnak'a Diyarbakır'a beklerim.
Kürt kardeşlerimin ezildiği bir Türkiye'de bu açılma gerek yok diyenlere ne denilebilir ki...

Merak etme Batman'a da gittim, Diyarbakır'a da gittim, Mardin'e de gittim. Benim üzerimde olmayan kıyafet onlarda benim altımda olmayan araba onlarda var İso.. Diceksin ki sefaleti inkar mı edeceksin. Ankara'da da var, İstanbul'da da var, İzmir'de de var.

"İtler" istedi diye "Atlar" ölmez.. (Rumen Atasözü)
Bizim olmayan bir ata sözü ile açıklamış CounTRy. Fazla söze gerek yok.Çünki bunun arkası hepimizi fazlası ile üzecek. Benim amerikaya yere inmeden uçacak uçağım yok.

makulse her zaman desteklemeye hazırım

kürt benim kardeşimdir deyip sonra kro demek hoş değil biraz takkeyi önümüze koymak lazım ...

ama ne olduğunu görmeden körü körüne destek de yanlış tabi ki önce bi görmek lazım ...

Bi açsınlar bakalım görelim..mecliste yapılacak olan görüşme başlasın o zaman anlayacağız. Ak koyun, kara koyun.

Anketten kasıt bu konuda(demokratik açılım) birşeyler yapıması ise, evet yapılsın. Yeterki tutarlı, ve gerçekçi aynı zamanda halkın çoğunluğunun desteğini alacak şekkilde olsun. Yoksa hayat bulamaz zaten, halen açılmayan, bu açılım..

Eğer pkk bitecekse. . .

DESTEKLİYORUM. . .

açılımı gördünüz pkklılara kırmızı halı serenler haindir...

Size inandırıcı geliyormu pkk bitecegi adamlar zaman kazanmaya çaılşıyor pişmanım bile demiyor dtp yi tasviye etmeye geldiler

Açılım denen şey DARBE den başka bir şey değildir.

Merak etme Batman'a da gittim, Diyarbakır'a da gittim, Mardin'e de gittim. Benim üzerimde olmayan kıyafet onlarda benim altımda olmayan araba onlarda var İso.. Diceksin ki sefaleti inkar mı edeceksin. Ankara'da da var, İstanbul'da da var, İzmir'de de var.

Imza : Murat

Sonuna Kadar Hayir

Açılımın içeriğini tam bilmiyoru ancak talepleri karşılar ve varolan durumu daha ıyıye götürecek bir açılıma ihtiyacımız oldugunu bılıyorum..iki tarafında fedakarlık vermesı gere.

Aç aç nereye kadar. Bunlar yakında donunuda açar Amerikaya.
İtibar falan bırakmadılar.

Asla.. Burası TÜRKİYE . Burada TÜRK'ten başka açılım olmaz !

dinci başkanın tek derdi ortalığı bulndırıp diğer sorunları unutturmk. birileri için açılım yapmak hiçde derdi değil! neyazıkki bu arada bazı soysuzların ekmeğine yağ ürüyor okadar. bebek katilinin konuşmasına fırsat oluşturuyor. öfkeden delirmemek mümkün değil..:cursing:

dinci başkanın tek derdi ortalığı bulndırıp diğer sorunları unutturmk. birileri için açılım yapmak hiçde derdi değil! neyazıkki bu arada bazı soysuzların ekmeğine yağ s:Sopaürüyor okadar. bebek katilinin konuşmasına fırsat oluşturuyor. öfkeden delirmemek mümkün değil..

Şimdi masonlar(ergenekoncular) işin içine biraz tuz biber kattılar farkındayım ama şu var bizim milletimiz her türlü insanı yanında barındırır.Osmanlıda'da böyleydi Kürt'ü bırak hristyan musevi doktorlar her türlü insan vardı...

Kürtler rahat edecekse olsun niye olmasın sadece başkalarının oyununa gelmesin devlete yanlış ithamlarda bulunmasın.Ne var yani eskisi gibi dağa çıkıp koyunlarını otlatsınlar şarkı söylesinler efendime bizde gidelim muhabbet edelim nasılsa misafir perverler...

Tabi sağolsun canım milletim Kürtlerle pkk yı karıştıra karıştıra bu hale geldiler...
pkk ya sonuna kadar karşıyım ama kimse beni Kürt lerden ayıramaz evelAllah ayırmayada gücü yetmez bir kere bu oyunu braksınlar.

Tek isteğim onlar ne kadar suçu Kürtlere atarlarsa atsınlar biz kimlerin suçlu(mason,ergenekon,pkk)
olduğunu biliyoruz inşaAllah..Kardeşlerimi her zaman desteklerim hep yanlarındayım inşaAllah...
Gönülleri biraz kırık onun için bunu onarmalıyız hep birlikte....inşaAllah
Selametle

sonuna kadar destekliyorum, dünyanın sonuna bir kardeş bir beden bir vücut olarak gidemiceksek neden yaşıyoruz ki , neden bazılarını yaşamaktan mahrum bırakıyoruz ki ??

neyin açılımı bu bi anlasam

pkk lılar halk kahramanı oluyor
milli şerefimiz namusumuz askerler devlet düşmanı gösteriliyor
açılımmış ülke karışıyor millet uyuyor hakkımızda hayırlısı

Nato mermer nato kafa olmaz hacı ona inat buna rest şuna s.... Git olmaz değişim uyuşma şart dünya düzeni değişiyor yaşam stantardları değişiyor hala 100 yıllık 200 yıllık inatları sürdürmenin alemi yok

İstiyen yumuşak beyniyle,gömleksiz vücudu ve ruhsuz kalbi ile istediği yerini açabilir, ama hiç kimse Türk vatanının birliğini ve beraberliğini bozamaz.Kürt açılımı diye bir şey yoktur amaç milli birliği bozmaktır.Şimdiye kadar kaç kişi komşusunu veya arkadaşanı kürt olduğu için horlamıştır?Ama olay hızla ayrışmaya doğru götürülmek isteniyor,UYANIN artık oyunu görün.Ssaygılar...

Destekliyorum, bu açılım tam da Türkiye' nin ihtiyacı olan demokratikleşme süreci derdim. Hatta dahası da var, laz, çerkez, gürcü,.. vs. açılımlarına ve tabiiki Türk açılımını da ihitaç var diye de eklerdim...

Yeter ki kürtler güzelim ülkemizi bölmeye uğraşmasalar. Bu açılama destek ülkemize ihanettir, bölücülerlerin ekmeğine yağ sürmektir. İktidar bir açılım yapacaksa işçi açılımı yapsın, memur açılımı yapsın. Asgari ücrete mahkum ettikleri vatandaş ne halde haberleri var mı?

Patron devleti, Amerikan maşası olacaklarına halkın derdine derman olsunlar...!

İstiyen yumuşak beyniyle,gömleksiz vücudu ve ruhsuz kalbi ile istediği yerini açabilir, ama hiç kimse Türk vatanının birliğini ve beraberliğini bozamaz.Kürt açılımı diye bir şey yoktur amaç milli birliği bozmaktır.Şimdiye kadar kaç kişi komşusunu veya arkadaşanı kürt olduğu için horlamıştır?Ama olay hızla ayrışmaya doğru götürülmek isteniyor,UYANIN artık oyunu görün.Ssaygılar...

sen hiç doğuya gittin mi, sokaklarda polisin değil ancak askerin gezebildiğini, panzerlerin devriye gezdiğini gördün mü, askere uğurlarken bir an önce bitsin şu zulüm diyenleri duydun mu?...Aynı şey başörtüsünde de yapıldı. ötrükle açık kardeş kardeş geçiniyor, ikilik çıkartılıyor derlerdi ama örtüklerin hep ezilen kardeş olduğu söylenmezdi...sanki durumlarından memnunlarmış gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri