AçıLış Fenerbahce iLe oLsun

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz'den ilginç öneri... "Açılış Fenerbahçe ile olsun. Yoksa o stat dolmaz"

5ufe9z.jpg

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adayı Yılmaz Toköz, Türk Telekom Arena'nın açılışında Fenerbahçe ile oynanması gerektiğini, aksi taktirde stadın dolmayacağını söyledi.

Toköz, yaptığı açıklamada, stadın açılışında başkan Adnan Polat'ın çok iyi dost olduğu Aziz Yıldırım'ın takımı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelinmesi gerektiğini vurgulayarak, "Aksi taktirde stat dolmaz. Ayrıca açılışta Avrupa şampiyonluğunu kazanan takımımız, Arsenal veya Real Madrid'in 2000 yılındaki kadrolarının karmasıyla veya bu takımlardan birisiyle yarımşar saatlik gösteri maçı yapmalıdır. O zaman stat dolar" dedi.

Yönetim kurulunun, acil olarak teknik direktör Gheorghe Hagi ile birlikte çalışmak üzere, futbol takımına son şampiyonluğu kazandıran Cevat Güler hocayı göreve davet etmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz Toköz, "Tugay Kerimoğlu ise Hagi ve Cevat hocanın müşterek kararı ile kalmalı ya da alt yapıya dönmelidir. Ara transferde yeni oyuncular yerine, daha önce Galatasaray'da yer almış yetenekli oyuncular tercih edilmelidir. Eğer geri alınabilirse Uğur, Necati, Mondragon, Song, Nonda ve Keita gibi oyuncular futbol takımımızı kısa zamanda güçlendirir. Zira bunlar Galatasaray ruhunu bilen yıldızlardır. Emenike veya Makukula gibi kendini ispat etmiş santrforlardan biri ne pahasına olursa olsun takıma monte edilmelidir. Ancak o zaman Avrupa'ya tek çıkış yolumuz olan Türkiye Kupası'nda iddialı olabiliriz. Büyük paralar sarf edip, eski fiyaskolar yaşanmamalıdır. Yukarıdaki futbolcular alınamıyorsa tek çözüm alt yapıdır" şeklinde konuştu.

Toköz, sözlerini şöyle tamamladı: "Bülent, Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ergün, Arif, Hakan Ünsal ve Emre Aşık gibi yıldızlara futbolu erken bıraktıran ve onlara bir jübileyi çok gören yönetim zihniyetinin iflas ettiği açıkça görülmektedir. Bunun yanı sıra milli takımın stoperi Servet'in vazgeçilmez olduğu Gençlerbirliği maçında bir kere daha görülmüştür."

Ntvspor​

Böyle saçma bi öneri görmedim.. Takım tarihinin en rezil günlerinde.. F.Bahçe bizi yenerse dillerinden düşmeyiz..

Fenerbahcenin yenmesini gectim...

stat nie dolmaz ? kardesim Galatasaray avrupa birligine 10 yil once tek basina girmis 1 takim ...

avrupada sadece 15 milyon taraftari var...turkiyeyi saymiyorum bile..

stat full cekicek...arti disarda kalanlarda olucak...bakin gorun o gun

Bize uyar.. Dolduramazsaniz stadin yarisini bize verin yada olmadi tamamini bize verin biz hal ederiz :) :)

Eger olasi bir GS-FB derbisi dusunuluyorsa trubunler bence karisik olmali, bilet alanlar takim belirtmemeli ve karisik oturmali, iste o zaman hem stadin, hem derbinin tadi cikar ;)

Bunak bir adamdan nasıl bir yorum bekliyosunuz ki ?
Utanmasa Rahmetli Metin Oktay'ı da çağırın diyecek maL.

Ne diyon sen amca yav...

doğru söz söyLemiş=)

Açılış maçında fenerbahçe'ye yenilmek kadar kötü bi şey olmasa gerek, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan galatasaray için : )

ßence 2000 Yılının İlk Onßiri iLe oynayalım .

Sonrada onLara ßirer Plaket ucuza kapatırız işi ;)

Geri