Açık saçık öpüşüyorsunuz.

LuisCode

New member
Reaction score
0
Geçen yaz sokaktayım bir turist yol kenarında öpüşüyordu. Ve bir tane sakallı amca çifte höööstttt hadi başka yerde diyerek itti...

Turistler dumura uğradı resmen ama çocuk o kadar efendiydi ki hiç birşey yapmadı.Aldı sevgilisini yürümeye devam etti..

Aynı olay bir Türk çiftin başına geldi.Deniz kenarında duygusal dakikalar yaşayan çifti bir adam bağıra bağıra uyardı. Git evinde yap sokak ortasında ne yapıyorsun... gibi.

Peki bu tip bir olay sizin başınıza gelseydi.. Siz ne yapardınız...!

Not : Lütfen "Ben yapmam , yaparsam bilmem nerde yaparım." Gibi postlar yazmayınız. Sadece nasıl bir tepki verirdiniz onu söyleyin.

sanane lan öperim öperim sanamı sorcam derdim.....

öylesine vakit öldürmek için çıktığım kızlarla yaptım bunları parkta temizlik yapan amca ordan aynı şekilde yarüyün lan falan gibisinden bağrınmaya başladı ama bilmediği bişey vardı kızla daha ilk buluşmamdı yani karizmayı çizdirmek yerine bi narada ben attım amca oracıkta apışıp kaldı

kötü bir durum söz konusu :) cocuqLar gibi parklarda falanda öpüşüLmezqi..

ama öle birşey başıma gelse heralde kusura baqmaynı falan drim başqa nedicem aahhaa :D devammı etsem yoksa adamı taqmayıp:p

delı gıbı sevıyorsam anlamıssam oda benı cok sevıyorsa nerde olursa yaparım ...

yakalarsam affetmem;) yakalanırsam rencide etmem...

Hede hödö yapan zatın çenesini eline verir kızı alır başka bir yere giderim.

geldı basıma hemde polıs tarafından uyarıldım :d
kusura bakma dedım bızde tam kalkıyoduk dedım ve de kalktık
:d:d

banada oLdu ...

okulun üstündeqi parkta oturuodum ... bnm esqi manita cosdu birden öpmeye basladı öpmekh de ööle bööle diil ... hyr eLide rahat durmuodu ... :):)

neyshe arka ewden kadın geldi .... gayet ıLımLı bi şeQiLde gençLer sizide anLıorum ... kanınız kaynıo vs vs dedi ... ama bnmde ewimde coLuum cocuum war dedi ...

bnde bööLe oLunca Qushra baQhma abLa dedim ... bi baQhtım kadın bn bööLe konusunca üsthe cıkhmaya calısthı ... ayıp lan ayıp dedi .... baırdı maırdı ... bnde has***r Lan dedim ... kıshıda bırakhtım gittim

tamamen gerçheqtir :goz:

ben öyle bişey yapmış olsaydım ortada yapmazdım ama ...eger sevgilimle öpüşüyor olsaydım değil polis genel kurmay başkanı gelse umrumda deil ....

ıstedıgımı yaparım ona ne, sanane der gecerım,
oyle bırsey gorursem illa birşey söylenecekse
mutluluklar dılerım öpüşen çift'e

Zamanın birinde bende bi parkta gayet romantik bir ortamda sevgilimle öpüşmekteydim birden sakallı yası haylice olan bi zat okkalı bir tükürük attı önümdeki yola ve yine yola bakarak Allah cezanızı vericek dedi.Bende seninkini vermiş zaten öküz herif dedim gözlerime bile bakmadan uzadı.Ne insanlar var yaw!

Adamın söyleme tarzına göre bi durum sergilerdim ...

Geçen yaz sokaktayım bir turist yol kenarında öpüşüyordu. Ve bir tane sakallı amca çifte höööstttt hadi başka yerde diyerek itti...

Turistler dumura uğradı resmen ama çocuk o kadar efendiydi ki hiç birşey yapmadı.Aldı sevgilisini yürümeye devam etti..

Aynı olay bir Türk çiftin başına geldi.Deniz kenarında duygusal dakikalar yaşayan çifti bir adam bağıra bağıra uyardı. Git evinde yap sokak ortasında ne yapıyorsun... gibi.

Peki bu tip bir olay sizin başınıza gelseydi.. Siz ne yapardınız...!

Not : Lütfen "Ben yapmam , yaparsam bilmem nerde yaparım." Gibi postlar yazmayınız. Sadece nasıl bir tepki verirdiniz onu söyleyin.

dostum işin gücün yokmu git yaralı bişiyler araştır böyle saçma seylerle doldurma beynini

Geri