AÇıLıMıNıZ BaTSıN !

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Haberlerde önce, PKK'nın 'Uyuşturucu Yolu', Hakkari'deki hain saldırıyı izledik. Bir kez daha tekrarlayalım. Kuzey ülkesi Norveç'in gizli servisi bile bölücü baronlarının Şemdinli-Çukurca-Yüksekova Üçgeni'nden vazgeçemeyeceğini bilmekte. Bizim bakarkörler, görmezden gelmeyi sürdürüyor. Bu kez üç şehit, iki ağır yaralı. Bunların siyasi uzantılarının anayasa değişikliği için ileri sürdükleri destekse 'Ecdadımıza küfür eder gibi'. Diyarbakır Belediye Başkanı'nın Nevruz konuşmasını anımsıyoruz; 'Askerin, gerillaya karanfil uzatma zamanı gelmedi mi?'. Ağzımızdan dolu dolu öfke çıkıyor; 'Köprüaltı cam cam', ardından zaplıyoruz. Bu defa şehit yakınlarının ağıtları karşımızda. Aslan gibi oğlunu kaybetmiş eğitimci babanın lafı '42 yıldır bu vatana hizmet ediyorum. Oğlum da feda olsun'. Üstelik, şehidinden daha bir gün önce torun sahibi olmuş. Asker baba, yavrusunu göremeden toprağa giriyor. Hamileler, yetimler, hangi tarafından baksak yürek yarası.
...
Tablo bu. Hükümet etme konumunda olanlar ise 'Bayrak diyen'i görevinden alıyor. Nüfus kağıdı 10 yaşında çıkartılmışlara, Devlet'in aracını, görevlisini taşlayanlara özgürlük peşindeler. Utanmasalar 'Mayıncı Affı' da çıkaracaklar.
...
En iyisi 'Arif Nihat Asya'nın 'Kalk Yiğitim'ine sığınmak:

Kalk yiğitim, yine dağbaşını duman aldı...
Parçalandı bir kıtanın toprakları,
Aslan payını aslan olmayan aldı...
Kalk yiğitim, yine dağbaşını duman aldı.
...
Tulgalı, tulgasız başlar alayı...
Kanadlı, kanadsız kuşlar...
Aşılmamış dağlar, çıkılmamış yokuşlar...
...
Dağları, taşları akar sularıyla
Şu tanıdık toprakta
Bir büyük dünya parçası
Fatihini aramakta.
...
Dünyayı ahretten ayıran
Duvarları yık da gel,
Ay doğar gibi, gün doğar gibi
Şu kıpkızıl ufuktan çık da gel!
...
Kalk yiğitim, yine dağ başını duman aldı.
Parçalandı bir kıtanın toprakları;
Aslan payını aslan olmayan aldı...
Kalk yiğitim, yine dağbaşını duman aldı.

Burhan Ayeri

kürt açılımı denen Saçmalığa Hayır !

slm dostum sana cevap olsun diye bi sayfa yazı yazdım fakat sonra düşündüm ki yazdığım boşa gidecek sildim

Bırakın bu hükümet devletin malı deniz değil, devletin malını size yedirmem derken aynı zamanda pkk'nın Avrupa sorumlusu olan roj tvnin yöneticilerinden birine, bölücülük yapan Leyla Zana'ya 4500TL emekli maaşı versin. Tekel işçisine yedirmediği devlet malını pkklı kanişlerin boğazına bassın. Biz de millet olarak bunları nasıl yapabiliyorlar diye düşünürken fizik kuralları dışına çıkmadan beyin jimlastiği yapalım, tabi kurallar dışına çıkmadan mantıklı birşeyler söyleyebilene ödül versek iyi olur ama malum zor geçiniyoruz.

Bende baya yazi yazmistim ama bosa gideceginden sildim.
Sunu ekliyeyimde neden sildigimi bilmis olursunuz.

ERDOĞAN DAVOS'TA DOĞRULARI SÖYLEDİ

Bir de "Başbakan Davos'ta stratejik hata yaptı" diyorlar. Hayır yapmadı. Orada doğruları söyledi. İsrail'in çocukları öldürdüğünü söyledi. Bunun nesi hata? Benim evde bağırmak istediklerimi söyledi. Benim sokakta arkadaşıma isyan ettiğim, üzüldüğüm, "Bu çocukları nasıl öldürürler" dediğim şeyi, gitti orada söyledi. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bundan mutlu oldum. Bu hataysa keşke bütün hatalar böyle olsa. Burada benim siyasi olarak nerede durduğum önemli değil. Türkiye'de şöyle bir şey var; söylenen şeyin doğru olup olmadığına değil, siyasi olarak hangi tarafın söylediğine bakılıyor. Oysa kim olursa olsun karşımızdaki insanın söyledikleri bizim kişisel doğrularımızla uyuşuyorsa onu alkışlamalıyız. "İnsanlar ölmesin" demek kadar güzel bir şey olabilir mi? Hayata böyle bakmak gerekiyor.

Davos ile ne alakasimi var? Buyrun yaziyi okumayanlara kisacasi "söylenen şeyin doğru olup olmadığına değil, siyasi olarak hangi tarafın söylediğine bakılıyor."

Alinti bizim Arda´in konusmasindan aliti, cok güzel söylemis-------Tikla

..:.. ben de TÜRK aıLımı istiyorum asıL eziLen biziz sahibi oLdugumuz toprakLarda ..:..

Geri