_CHP’nin Kürtleşmesi____

Ben burdayım meraklanma sadece sana iyi geceler dedim :goz:
Senin iftiralardan öteye gidemeyip, hikayeler yazman benim okumamı gerektirmiyor. Şu şöyle bu böyle sizin medyalarınızda evde kalemi eline alıyor. Saldım çayıra Mevlam kayıra :durdurun Dikkat et bak hep öyle buradakilerde...

Son ZamanLarda Tartıştığım Siz DeğerLi ÜyeLer, En Sonunda GüLmeye BaşLıyoLar.
Ama Şunu AnLadım İş Ciddiye Binince SuLandırıLıyo.

Ya Kardeşim.Perinçek Apo'yu Ziyaret Etmedimi?
KarayaLçını Kim Aday Gösterdi.
BunLarın Neresi İftira......

Kürtçülük konusunda PKK’yla yarışan ve meydanlarda Kürtçe konuşma geleneğini başlatan AKP’liler de olayı provakasyon olarak nitelendirerek yeni bir ikiyüzlülüğe imza attılar.

Akp' e iyi laf sokmuş... :biggrinHelal olsun!!!:biggrin

Yazıda başka da kayda değer bişiy yok.

Son ZamanLarda Tartıştığım Siz DeğerLi ÜyeLer, En Sonunda GüLmeye BaşLıyoLar.
Ama Şunu AnLadım İş Ciddiye Binince SuLandırıLıyo.

Ya Kardeşim.Perinçek Apo'yu Ziyaret Etmedimi?
KarayaLçını Kim Aday Gösterdi.
BunLarın Neresi İftira......

Konu muhabbet nedeniyle kapatılacaktır. Son toplayım da bari. Bak bakalım sorduğum hiçbir şeye cevap vermiş misin? Ben öğretmen değilim ki hep sen sor ben yanıtlayım. :biggrin Gülüyorum çünkü zaman geçtikçe sizin hikayeler uçuyor.

Chp' nin kürtleşmesine tekrar gelince, kürtleri savunuyordunuz ya? Niye bozuldunuz. :melek
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Ergenekon da neyse içeri giren çıkıyor. Suçlu insanları neden salıyorlar:saskin Herkese terörist iftiralarınız hep boşa gidiyor.

Konu muhabbet nedeniyle kapatılacaktır. Son toplayım da bari. Bak bakalım sorduğum hiçbir şeye cevap vermiş misin? Ben öğretmen değilim ki hep sen sor ben yanıtlayım. :biggrin Gülüyorum çünkü zaman geçtikçe sizin hikayeler uçuyor.

Chp' nin kürtleşmesine tekrar gelince, kürtleri savunuyordunuz ya? Niye bozuldunuz. :melek
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Ergenekon da neyse içeri giren çıkıyor. Suçlu insanları neden salıyorlar:saskin Herkese terörist iftiralarınız hep boşa gidiyor.

VaLLa Bravo.Eskrim Sporu Yapıyosun GaLiba.SordukLarım Gayet Açık ve BiLinen KonuLar Neden Cevap vermekten İmtina Ediyosun.Bir CümLe Saçma Yorum Getirip Konudan Çıkmak Yok.BiLiyosan Konuçacaksın,BiLmiyosan Öğreneceksin.

VaLLa Bravo.Eskrim Sporu Yapıyosun GaLiba.SordukLarım Gayet Açık ve BiLinen KonuLar Neden Cevap vermekten İmtina Ediyosun.Bir CümLe Saçma Yorum Getirip Konudan Çıkmak Yok.BiLiyosan Konuçacaksın,BiLmiyosan Öğreneceksin.

Tamam buna cvp ver konuşalım aklıma gelmişken, sorunu sakla ama:biggrin
Bir sürü Atatürkçü ergenekondan içeri alındı neden geri bırakıldılar ya da mecbur kaldılar

Tamam buna cvp ver konuşalım aklıma gelmişken, sorunu sakla ama:biggrin
Bir sürü Atatürkçü ergenekondan içeri alındı neden geri bırakıldılar ya da mecbur kaldılar

İki Paşamız HastaLandıLar.Diğer Zat_ı MuhteremLer YaşLarı, Kaçma İhtimaLLeri ve DeLiLLeri Karartma İhtimaLi OLmadığı İçin Serbest BırakıLdı.Yoksa İçerde YatanLara Atatürkçü DeğiL mi Diyosun.BaLbay MeseLa?

İki Paşamız HastaLandıLar.Diğer Zat_ı MuhteremLer YaşLarı, Kaçma İhtimaLLeri ve DeLiLLeri Karartma İhtimaLi OLmadığı İçin Serbest BırakıLdı.Yoksa İçerde YatanLara Atatürkçü DeğiL mi Diyosun.BaLbay MeseLa?

Yahu adamlara geciktirdikleri su faturalarından ceza kesilmeye çalışılıyor. Onca insana iftira ettiniz kıvırma şeklinize bakın. Bunların vebalini nasıl ödersiniz bilmem. Balbay da Atatürkçü diğer Cumhuriyet yazarları da zaten iddiayı okusan gülmekten yerlere yatarsın.

Yahu adamlara geciktirdikleri su faturalarından ceza kesilmeye çalışılıyor. Onca insana iftira ettiniz kıvırma şeklinize bakın. Bunların vebalini nasıl ödersiniz bilmem. Balbay da Atatürkçü diğer Cumhuriyet yazarları da zaten iddiayı okusan gülmekten yerlere yatarsın.

Evet HakLısın İftira EdiLdi.YeraLtındaki SiLahLarıda Ben Koydum.Darbe PLanLarıda Benim Evimden Çıktı.Suiakast Listesinide Zaten Ben Yapmıştım.Biz Neymişiz de Haberimiz Yokmuş?

Evet HakLısın İftira EdiLdi.YeraLtındaki SiLahLarıda Ben Koydum.Darbe PLanLarıda Benim Evimden Çıktı.Suiakast Listesinide Zaten Ben Yapmıştım.Biz Neymişiz de Haberimiz Yokmuş?

Ergenekon için solun işi zart zurt dedin. Bahçeli neden ergenekonu iktidarın sindirmesi olarak göüyor. Şüphem yok Bahçeli' ye de vardır bir kılıf sizde

Ergenekon için solun işi zart zurt dedin. Bahçeli neden ergenekonu iktidarın sindirmesi olarak göüyor. Şüphem yok Bahçeli' ye de vardır bir kılıf sizde

ALo Arkadaş.Konuyu Dağıtma.Sen Benim Soruma Cevap Ver.SoLu Kurtardın Sıra BahçeLiyemi GeLdi.Şu KarayaLçını--Eski DTP'Li Yeni CHP'Li KarayaLçını..

ALo Arkadaş.Konuyu Dağıtma.Sen Benim Soruma Cevap Ver.SoLu Kurtardın Sıra BahçeLiyemi GeLdi.Şu KarayaLçını--Eski DTP'Li Yeni CHP'Li KarayaLçını..

Karayalçın Baykal' ın oy politikasıdır. Ki Ankara halkının Gökçek ten çok sevdiği de ortada. Demek halk sen gibi düşünmüyor.

Bir de Karayalçın eski dtpli mi? :melek

Karayalçın Baykal' ın oy politikasıdır. Ki Ankara halkının Gökçek ten çok sevdiği de ortada. Demek halk sen gibi düşünmüyor.

Bir de Karayalçın eski dtpli mi? :melek

Tamam Sen Bunuda BiLmiyorsan Sana Daha Zor Soru Sormam.Kumdan KaLeLermi Yapıyodun Geçen SeçimLerde KarayaLçın Kimin Adayıydı.GözLerin Görmezde, Okuma BiLmezmisin?

Kim Dedi DestekLmedi Diye.2009 SeçimLerinde Ankarada Çok Oy ALdı DPL'LiLerden
DTP'nin Adaıydı 2004'te.Sen O Zaman Seçmenmiydin.Uykumu Getirdin CevapLa Hadi

Kim Dedi DestekLmedi Diye.2009 SeçimLerinde Ankarada Çok Oy ALdı DPL'LiLerden
DTP'nin Adaıydı 2004'te.Sen O Zaman Seçmenmiydin.Uykumu Getirdin CevapLa Hadi

Karayalçın hiç dtpli olmadı biliyorum, sen bir araştır istersen :goz:
Uykun gelir tabi burayı da saldım çayıra yaptın. Can çıkar huy çıkmazmış.
Neyse siz trt şeş ile mutlusunuz.. Kolay gele sanırım yeter size.

YüzeyseL Bir BiLgi Birikimine Sahip OLduğunu Ortaya Koydun.Ne Kendi Davana Hakimsin.Ne de BenimLe Tartışacak Kadar Benim FikirLerimden Haberdarsın.KaLıpLaşmış Bir İki CümLenin Ötesine Gidemiyosun.Hergün Bir Tanenezi Sosyolojik AmaçLı TahLiL Etmekten YoruLdum.En İyisi Sen Yorum Getirme KonuLara.Herkes Seni ALim Sansın:):):):):):)

Kürtçülük konusunda PKK’yla yarışan ve meydanlarda Kürtçe konuşma geleneğini başlatan AKP’liler de olayı provakasyon olarak nitelendirerek yeni bir ikiyüzlülüğe imza attılar.

bu yazıyı loopused buraya eklediğine göre ve konuya diğer teşekkür eden akp lilerin teşekkürlerini destek olarak kabul edersek bu sözleri kabul ediyorlar demekki
:goz:

YüzeyseL Bir BiLgi Birikimine Sahip OLduğunu Ortaya Koydun.Ne Kendi Davana Hakimsin.Ne de BenimLe Tartışacak Kadar Benim FikirLerimden Haberdarsın.KaLıpLaşmış Bir İki CümLenin Ötesine Gidemiyosun.Hergün Bir Tanenezi Sosyolojik AmaçLı TahLiL Etmekten YoruLdum.En İyisi Sen Yorum Getirme KonuLara.Herkes Seni ALim Sansın:):):):):):)

Bu hiçbir şey diyememiş olmanın, çaresiz yükselme gayreti mi?
Demek hep böyle kıvırıyorsun yanlışlarını bravo.
Alim ve körükörüne hizmetkar ortada, tahrik kabiliyetin yüksek ama. Boşuna zaman kaybetmişim :biggrin :vur
Türkiye sizinle gurur duyuyor :clap

bu yazıyı loopused buraya eklediğine göre ve konuya diğer teşekkür eden akp lilerin teşekkürlerini destek olarak kabul edersek bu sözleri kabul ediyorlar demekki

akp li olmadığma delil olarak sayabilirsin.. sizin deyimiznizle kürtçü akp nin yüzünü görmek, türksolu gibi bir derginin yazarıyla ele alınıyorsa ve yazıda bunca chp ile ilgili yoruma karşılık bu cümleyi işinize yarar gördüyseniz ne ala... türk solundan mhp ilede ilgili bir yazı bulurum merak etme yakında.. başka kaynaklara itibarınız yokya nasılsa, türksolundan mhp ye övgü de gelebilir ,artık ortaklar ve dostları değişen bir harekete sahibiz millet olarak..

akp zihniyeti bunu kabul et diyor ne yapsınlar. mecbur iyi geceler kardeşim takma bunlara. bırak trt şeş izlesinler:durdurun

Geri