__Maraş olayları _____///

Maraş olaylarında kaç sünni ve kaç ülkücü ölmüş?
Kaç alevi ve solcu ölmüş?
Ölenlerin kaç tanesi solcu kaç tanesi sağcı...
Zaten bu soru kendi pisliklerini örtmeye çalışanlara yanıtı açık açık veriyor.

Solcular kendi kendilerini öldürdüler öyle mi? İntihara meyillidir zaten bunlar dimi?

Sünni şeriatçı arkadaşlar ellerini temizlemek için üzerine beyaz boya sürmeye çalışıyorlar.

O dönemde Maraş vali vekili Abdülkadir Aksu, böyle kara olaylarla sicili bozulması gereken beceriksiz yöneticiler sonra sağ partilerde nerelere geliyor? Orada idam cezası alıp sonra bir şekilde beraat edenler daha sonra hangi görevler verildi.

Maraşta solcular kaşındı, sivas ta aziz nesin kaşındı, menemen de kubilay kaşındı, hizbullah hücre evindekiler domuz bağı yapılmamış sadec ekaışnmıştı.

Bu pislikleri islamdan temizlemek yerine inkar etmeye devam edin.
O üstünü örtmeye çalıştığınız pislikler bu dünyada karşınıza çıkmasa öbür tarafta muhakak çıkar.
Merak etmeyin, sonra öbür dünyada safa yatıp ben niye yanıyorum demeyin :D

islamı anladınızda isa (as)ın sözlerinimi bize öğreteceksin..yarım din görüşünüzü zekeriya beyazdan yaşar nuriden alırsanız delil gibi gösterdiğin isa (as) atfedilen bu sözün hangi amaçla hangi olaya binaen yada kime söylenmiş olduğunu bilemessin elbette. bunu sırf söz olarak alırsan sığ kelime ve usülde kalırsın,dini literatür senin anlayacağın şeylerle ifade edilemez sadece.bunu bana anlatacak son kişiler sizsiniz,,6yıl dinler hukuku okumuş, ilahiyat bitirmiş,sarf ve nahiv görmüş,gramer bilmiş,nesh mensuh ,siyak sibak bilmiş kişiye dini delil sunmak sana düşmez. ayrıca dini olan herşey sizin gözünüzde dogma değilmi..hadi kardeş kendi argümanlarınla yazmaya devam et. başka söze gerek yok umarım.

ilahiyat bitirmişsin ama fazla bitirememişsin herhalde. senin açtığın konulara şöyle bi baktım da biraz garibime gitti. ne dediğimi merak edenler yorulmasın diye linkleride ekledim.

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/524734-__bunlar-fuzemi-balonmu-silikonmu-18lik___.html

http://www.hackhell.com/18-geyikler/524748-___penis-boylarini-olcmusler__18-a.html

http://www.hackhell.com/karikaturler/521686-leman-dan-secmeler___18-bazisina-bakilmaz.html

http://www.hackhell.com/18-geyikler/506875-18-gibibunlarin-irki-degisikhalis-muhlis-holstayn.html

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/508534-69-cu-kopekler-ve-digerleri.html

http://www.hackhell.com/komik-ilgin...super-kizlar-kampta-koca-bekliyorkos-kos.html

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/489563-18lik-tas-bunlarbiblo-gibi.html

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/475924-isterseniz-daha-sonra-bakin-iftardan-sonra.html

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/472696-su-rus-kizalri-bir-baska-ya.html

tabi bide +18 geyiklerdeki fıkraların var. onalra hiç girmiyorum.

demekki ilahiyat bitirmek böyle bişeymiş

islamı anladınızda isa (as)ın sözlerinimi bize öğreteceksin..yarım din görüşünüzü zekeriya beyazdan yaşar nuriden alırsanız delil gibi gösterdiğin isa (as) atfedilen bu sözün hangi amaçla hangi olaya binaen yada kime söylenmiş olduğunu bilemessin elbette. bunu sırf söz olarak alırsan sığ kelime ve usülde kalırsın,dini literatür senin anlayacağın şeylerle ifade edilemez sadece.bunu bana anlatacak son kişiler sizsiniz,,6yıl dinler hukuku okumuş, ilahiyat bitirmiş,sarf ve nahiv görmüş,gramer bilmiş,nesh mensuh ,siyak sibak bilmiş kişiye dini delil sunmak sana düşmez. ayrıca dini olan herşey sizin gözünüzde dogma değilmi..hadi kardeş kendi argümanlarınla yazmaya devam et. başka söze gerek yok umarım.

cahil bilmeyen degil dinlemeyendir

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kasdetmiyoruz. Kasdettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okuma bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

M. Kemal Atatürk

konunun içeriği hakkında yeterince bilği sahibi olmadan görüş sahibi parti ve kuruluşların tepkisini almamak lazım nitekim chp YÜCE ÖNDER ATATÜRKün partisidir. onu dtp veya lanet olası pkk gibi lanse etmek hiç hoş değil en büyük vatan savunması devrin devrimcileri tarafından yapıldı. M. KEMAL ve silah arkadaşları ile vatanı sevmek ülkücü veya solcu olmak değildir olaylara tarafsız bakmalıyız buğün sevr sokaklarında ermeni yasası iptali için kendini riske atanlar arasında bir tane sağcı yoktu. ama sag veya sol diye bir ayrım yapmamak lazım önemli olan vatanın bekasıdır. bunu kim başarıyorsa o haklıdır.

dünyanın gördüğü en büyük devrimleri KUTSAL KİTABIMIZ kuranı kerimde okumak mümkün öyleyse devrimci kelimesinin anlamını iyi bilmek lazım. kim olursa olsun insanca ölmeyi hak eder (vatan hainleri hariç). maraş bir yangın yeridir öyle kalacak

verdiğin linkler için tşkr ederim reklamın kötüsü olmaz ...biat ettiğiniz zekeriya beyaz yaşar nuri gibi hocalarınız varken gelin bana biat edinmi dedimki açtığım konulara bakarak güya belden aşağı vurmak derdine düştünüz..evet sakladığım bişeyde değil ,o konuları ben açtım hiçte gocunmuyorum ,kılıçdaroğlu gibi genelevde mi bastınızda bu açtığım konularla beni eleştirmek küçüklüğüne düşüyorsunuz, ayrıca üst üste attığınız mesajlardan birinde beni cahillikle suçlandıran güruha sadece sataşmak için mesaj atmasından dolayı çok üzüldüm..konuya yorum yapmak yerine saldırmak ve güya benim açtığım +18 lik konularla beni küçülttüğünü düşünen siz değerli kemalist kominist yada atesit(kendinzi nasıl tanımlıyorsanız,yani sıfatınızı bilmediğimden bu üç tarifle şahıslaştırdığım arkadaşlar)a şunu derimki; ilim sahibi olmak birşeyin bilgisine malik olmak onun hal durumu üstünden sataşmaya mahal vermez.. islamda ruhban sınıfı olmadığına göre bende ne imam ne papaz olmadığıma göre beni açtığım bazı konularla aşağıladığını sananlar kendi küçük -sığ fikir dünyalarında yeşermesi mümkün olmayan beşeri düzen hayalleriyle yaşamaya mahkumdurlar.. konulara ilginizin devamını bekler,,seviyenin hakerete düşmeden ,alçaklığın seviye belirttiği nazariyatta çukur kişilik durumları sergilemeden güzel yorumlarla konulara yaklaşmanızı tavsiye ederim...haa bunca yazdıklarımı bile anlamayıp ardında çamur ve kötü sözcük aramaya kalkarsanız elinize bir kamus,bir sözlük almanızı tavsiye ederim..benden hakaret görmessiniz yeterki fikir adına 3 paragraflık yazı yazabilme kudretini gösterin ve çamur ve iftiraya bulanmış hakaretle yazmayınız isterim..tşkrler.

verdiğin linkler için tşkr ederim reklamın kötüsü olmaz ...biat ettiğiniz zekeriya beyaz yaşar nuri gibi hocalarınız varken gelin bana biat edinmi dedimki açtığım konulara bakarak güya belden aşağı vurmak derdine düştünüz..evet sakladığım bişeyde değil ,o konuları ben açtım hiçte gocunmuyorum ,kılıçdaroğlu gibi genelevde mi bastınızda bu açtığım konularla beni eleştirmek küçüklüğüne düşüyorsunuz, ayrıca üst üste attığınız mesajlardan birinde beni cahillikle suçlandıran güruha sadece sataşmak için mesaj atmasından dolayı çok üzüldüm..konuya yorum yapmak yerine saldırmak ve güya benim açtığım +18 lik konularla beni küçülttüğünü düşünen siz değerli kemalist kominist yada atesit(kendinzi nasıl tanımlıyorsanız,yani sıfatınızı bilmediğimden bu üç tarifle şahıslaştırdığım arkadaşlar)a şunu derimki; ilim sahibi olmak birşeyin bilgisine malik olmak onun hal durumu üstünden sataşmaya mahal vermez.. islamda ruhban sınıfı olmadığına göre bende ne imam ne papaz olmadığıma göre beni açtığım bazı konularla aşağıladığını sananlar kendi küçük -sığ fikir dünyalarında yeşermesi mümkün olmayan beşeri düzen hayalleriyle yaşamaya mahkumdurlar.. konulara ilginizin devamını bekler,,seviyenin hakerete düşmeden ,alçaklığın seviye belirttiği nazariyatta çukur kişilik durumları sergilemeden güzel yorumlarla konulara yaklaşmanızı tavsiye ederim...haa bunca yazdıklarımı bile anlamayıp ardında çamur ve kötü sözcük aramaya kalkarsanız elinize bir kamus,bir sözlük almanızı tavsiye ederim..benden hakaret görmessiniz yeterki fikir adına 3 paragraflık yazı yazabilme kudretini gösterin ve çamur ve iftiraya bulanmış hakaretle yazmayınız isterim..tşkrler.

benim o linkleri vememdeki maksat kimseye çamur atmak falan değildir. sadece ilim irfan bilidğini ilahiyat bitirdiğini iddia eden birinin, islamiyet hakkında ahkam kesen birinin nelere kafa yorduğunu göstermektir. haa çamur atacak olsam zaten senin gibi yapardım. kemal kılışdaroğlunun geneleve gittiği hakkında hala konuşmak çamur atmak değil, çamuru çiğneyip tükürmekten başka bişey değildir.

bide şu kemalis, kominist, ateist ayırdımına gelelim. ben burda hiç bir zaman ben şuyum ben buyum demedim. benim takma ismimdende anlaşılacağı üzere benim burda bulunma amacım tayyip karşıtı olmamdır. senin bu 3 ünün ve özellikle ateizmi buraya koymandaki amacı çok çok iyi anlıyorum. benim allhsız , tanrı tanımaz biri olduğumu ima edip insanalrın ban karşı cephe almasını sağlamaya çalışıyorsun. işte belden aşşa buna diyorlar. benim inancım bana senin inancın sana. burda kimsenin kimseyi dini inancı ya da inançsızlığı nedeniyle sorgulamaya yargılamaya hakkı yok. beni eğer illaki bir kalıbın içine sokmaya çalışıyorsan-ki yazında bunun için epeyce uğraşmışsın- tayyip karşıtı, hümanist demen yeterli. fazla uğraşmana gerek yok.

ayrıca seni eleştirmek "küçüklük" değildir bence. ha eleştirecek bir taraf bulmuşsam bundan gocunman değil mutlu olman lazımdır. eleştirilmek -anlayan için- en iyi aynadır. senin göremediklerini görür bazıları ve bunu san ailetir. ama sen bu eleştirlmeyi küçüklük olarak görüyorsan bende küçük bişeyi eleştirmişimdir o yüzden sana küçük gelmiştir.

ha birşeylere tahammül edemiyorsan yapmayacaksın. ya da yaptıysan tahammül etmeyi bileceksin. hem yapıp hem tahammülsüz olmaz kötü birşeydir.

ve eğer bana cevap yazmak istersen de özelden yazmanı rica edeceğim. ikimizin arasındaki tartışmayı herkes okumak zorunda değil. boşuna yer işgal etmeyelim.

Geri