__Cepte Msn Anlatımlı__v-2.09

paylaşım için saol dostum, denedim baya msn yaw :D

telsim kontorlu hatlar için bu olay gprs ile yapıırmış 750 kontor yüklendiği zaman gprssiniz 1 ay bedava olacak dediler bana bunu wap üzerinden yapablirmiyiz ayrıca 6230 var bende ve bunun wap ayarlarıda telsim için sorunluymuş varya cep ailede olmasam telefonu çöpe atacam ama napalım sevdiğimizle cep aileden konuşuyoz en ucuz anca böyle oluyor...

6230 için olanı yok mu acaba

Arkadaşlar cepte msn için avea dan şaşmayın turkcell 2-3 kat daha pahalı deneyimlerimden biliyorum.bir de telefondan telefona msn de avea dan çoğu zaman 2. kontor gitmiyor..telefondan bilgisayara 2 3 gidebiliyor..turkcell de 8 gittiği de oluyor. i hate trkcll

ya kardeş bende telsim hat var bir türlü cprs ayarları olmuyor biliyomusun nasıl oldugunu yardımcı olursan sevinirim

serkan_karakose' Alıntı:
ya kardeş bende telsim hat var bir türlü cprs ayarları olmuyor biliyomusun nasıl oldugunu yardımcı olursan sevinirim

ceptel sorunlar başlığına yazsaydın daha çabuk cvp alırdın...
forumda arama butonuna telsim gprs ayarları yaz bulursun daha önceden verdim çünkü...

Yaw Achilles ben bunu kendi sitesinden indirip yüklemiştim.Programı açıyorum kayıt msj göndriyo ama msj gitmiyo..Msjlarda bakıyorum msj ertelemiş.TEkrar falan gönderdiyorum ama yine gönderemiyo..Neden olabilir?

motorola v3 ıcın olanı varsa cok super olur yıne de emegıne saglık

Geri