__Bizden ve Dünyadan ilginç Dilenciler____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

BUNLAR BİİZM ÜLKENİN...KİMİN GERÇEK KİMİN SAHTEKAR OLDUĞU BELİRSİZ..

dilenciler.jpg

dilenciler_1.jpg

1-B115.jpg

31241dilenci.jpg

39803.jpg

Dilenci_B1.jpg

dgdfdf.jpg

BUNLDAR DA DIŞARDAN.....KİMİ SANATINI KONUŞTURUYOR, KİMİ ÜLKESİNİN DURUMUNDAN GERÇEK MAĞDURLAR..______

dilenci1ez9.jpg

080aacc71284.jpg

dilenci2hz6.jpg

dilenci3kw9.jpg

dilenci4pt5.jpg

dilenci5ru3.jpg

dilenci6cp3.jpg

afd91b328192.jpg

109c0478ab47.jpg

629dd27b8fa6.jpg

ef9360cf448a.jpg

Ramazanda OLdukça Arttı Sayıları, Hangisinin Muhtaç OLduğuna Karar Vermek OLdukça Güç.

aralarında sokak sanatçılarıda var onlara dilenci denilmeseydi keşke en azından belirli bir gösteri karşılığı para topluyorlar ayırmak lazım...

Sakatım diyen adama Allah rızası için yardım edıyorum, 2 dk sonra o sakat adam koşa koşa son model bmw'sine binip gidiyor.. Gerçekten çok iyi araştırıp öyle yardım etmemız lazım yardıma muhtaç olan insanlara..

Emegine saglık

bunlara dilenci diyemezsin yalnız dikkatini cekerim! dilenmek 0 emek ile yapılan bişeydir!
http://i712.photobucket.com/albums/ww128/LOOPUS1453/dilenci2hz6.jpg

sokak müzisyenleri de mi dilenci oluyor ozaman?

ADAMLARIN önünde dilek kutusu boş teneke durduğuna göre dileniyor demektir.. müzisyenlerin dilendiğini görmedim ben...gerçek müzisyenlerde bir yerlerde sanatını gösterir ..illa maksim-de sahne alması gerekmiyor ama gerçek müzik adamalrınında sokağa mendil açtığını görmedim. bu avrupada böyle ama.. sokak sanatçıları hep vardır, fakat teneke üstü metelik beklentisinde olanalrıda vardır..

yabancıyla bizimkiler arasında herşeyde olduğu gibi bundada fark var. ilginçliklere bak sanat gibi sokak gösterisi sunanlarda var!!!

Geri