.DepresyoN
Banned
- Reaction score
- 0
hah bak ne güzel demişsin kendiağzınla;; söz konusu olan milletin birliği beraberliği ,milli şuurun tecellisi ise,,ozaman %47 tahammülsüzlüğünüze ne demeli..? milletin brilik içinde cumhuriyetin ve demokrasinin gerektiği çoğulculuk ne yönde? siz ne yöndesiniz? haa yönünüze bişey diyemeyixz elbette muhalefette olucak demokrside,ama önce tahammül ve haddi bilmek ve millete inanmak olmalı.. halk ne demişse o..söz milletinse sorun yok.. idareciler göketen gelmedi, bu milletin seçtiklerinden çıktı.. kendinle vurulduğunun farkındasındır uamrım ..ya dediğin gibi ol.yada olmak istediğini gizleme..
cevap yazdığın mesajımda demokrasi demedim demokrasi kelimesini kullanmadım ama kullansaydım uzlaşı anlamında kullanırdım.
%47 alıp %53 yok saymak dediğim dedik çaldığım düdük demokraside iktidarın insiyatifi ise burda hangi milli şuurdan milli varlık beraberliğine inanacağız .
milletin iradesinin temsil edildiği yerlere bak
meclise bak (federesyondan bahsedilen bir meclis),
hükümete bak (emperyalitst projelerinin ortağı/eşbakaşkanı),
cumhura bak (geçmişte cumhuriyetin sonu geldi diyen biri,ermenilerin çok sevdiği biri).
milletin iradesi çöplerden çıktı ben bu meclisede icraatlarınada inanmıyorum.
bu meclis hile ile şer ile karanlık oyunlar ile oluşturulduğuna inanıyorum.
Bu meclis Türk Ulusunu temsil ettiğine inanmıyorum işte sorun bu.
hiç bir zaman bölücü hırsız şerefsiz ve namussuz Türk Ulusunu temsil edemez buna inanmıyorum çünkü Türk Ulusu ASİLDİR.