___Sokak Serserisi pislikler___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1-4.jpg

10-2.jpg

11-1.jpg

12-2.jpg

13-1.jpg

14-1.jpg

15-1.jpg

16-1.jpg

17-1.jpg

2-4.jpg

3-4.jpg

4-3.jpg

5-2.jpg

6-2.jpg

7-2.jpg

8-3.jpg

9-3.jpg

harbiden pislik herifler yaw

€rd@ls10;4747709' Alıntı:
dayı çok mu aradın bu pislikleri :)))))))))

yooo)))) bizim sokağın arkasındalarmış... gel dai bizim resmimizi çek dediler ben de kıramadım...)))

ölmüo mu ki bunlar?

walla resimlerin ortasındaki kız pislik serseri her türlü bana uyar şikayet edersem namerdim:D:D:....

bunları atçan çöp tenekesine sonrada pres licen gitsin:d

Resimlere bakarken, en altında "domuz gribinin dünyaya yayılmaya başlamadan önce görüldüğü ilk yer" diye bir yazı çıkacak sandım ama olmadı. Aslında kim bilir, belki de virüsün gitmeye korktuğu tek mekân bunlarınkidir. Loopused, panzehir için arasıra takılmak lâzım bunlara...Allahım önce bana, sonra bunlara merhamet et.

Ne oLursa oLsun onLarda birer insan hangisinin başına ne geldiğini bilemezsiniz " pislik " demeniz ağır kaçmış ..

ßelki yaşam tarzı benimsemişlerdir kendilerine ki öyle görünüyor.Ama bit varmı bunlarda merak ettim doğrusu.

Allah böyle insanların yardımcısı olsun. Tabi kimin neden o duruma düştüğünü bilemeyiz.

Belki görünüşte kötü görünüyorlar ama birde mikrofonu onlara uzatsanız kimbilir neler söyleyeceklerdi size.

Eline sağlık hocam. Bunları bize hatırlattığın iyi oldu.

Allah böyle insanların yardımcısı olsun. Tabi kimin neden o duruma düştüğünü bilemeyiz.

Belki görünüşte kötü görünüyorlar ama birde mikrofonu onlara uzatsanız kimbilir neler söyleyeceklerdi size.

Eline sağlık hocam. Bunları bize hatırlattığın iyi oldu.

Katılıyorum :crying:

Allah kimseyi düşürmesin. Hele de onların içinde bulunduğu gibi toplumlarda.
Gerçi bizde de artık bu tür manzaralar kanıksanmaya başladı.

fareye napmışlar öle yuhh

böyle pislik içinde nasıl yaşıyolar ıııyyyggg....

Geri