___Daha yandaş nasıl olunur? _____

chp nin iktidarını devletteki bazı kurumların içindeki adamları sağlıyor zaten...dolayısıyla chp nin ikitdar olma gibi bir sorunu yok..

Vaay Hocam çık güzel bir tespit. Ama adamlar bu kadrolaşmayı tam 70 yılda yapmışlar. Çok emek harcamışlar.

Bu kadar sözün üzerine biri çıkıp Vakit, Zaman, Samanyolu, Kanal 7 vs. Tarafsızdır desin de bi tarafımla güleyim..

chp nin iktidarını devletteki bazı kurumların içindeki adamları sağlıyor zaten...dolayısıyla chp nin ikitdar olma gibi bir sorunu yok..

Arkadaşım söylediğin şeylerde bir şeyi anlayamadım;

AKP yıllardır büyük yüzdelerle,büyük sayıda oyla,iktirdar olmuş bir parti değil mi?Senelerdirde devletin her türlü bölümüne kendi adamlarını yerleştirdiler,doğal olarak.Hangi parti olsaydı aynı şeyi yapacaktı tabiiki,sonuçta hükümet sensin ve senin partinden kişilerin olmasını isteyeceksin.Devletin her türlü makamında AKP üyeleri varken hangi makamlarda CHP üyeleri var açıklayabilirmisin?

Ayrıca bu kesinlikle bir muhalefet yazısı değildir.Bu yazıyı kendinizi hedef seçip yorumlar yapmayın.Ben sadece okuduğum yorumda bir tutarsızlık gördüm yada,kasdettiğin şeyi anlayamadım.Bu yüzden bu soruyu soruyorum.

Daha yandaş nasıl olunur?

çok manidar bir soru
yorumların hepsini okuyunca daha yandaş olunamıyacağını anladım
o kadar keskin köşelerimiz varki...
tıpkı futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutuyoruz
doğruda yapsa yanlışta yapsa ölene kadar birlikteyiz
bu ülkeyi partizancılık bitiriyor zaten
oylarımızla seçip ceylan derisi koltuklara yerleştirdiğimiz zatlar
yatları katları villaları dizerken tüm ailesine
bizler en pahalı yakıtı kullanmaya
kısacası her şeye en fahiş fiyatları ödemeye devam ediyoruz
ama tuttuğumuz parti hiç yanlış yapmıyor nedense